ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Οποιος θέλει, ας κάνει προσφυγή»

οποιος-θέλει-ας-κάνει-προσφυγή-482944

Ακόμη μια μεταβατική περίοδος δεν μπορεί να είναι ήσυχη για τη Νίκη και να μπουν φυσιολογικά οι βάσεις για την επόμενη σεζόν. Οι δηλώσεις του Στράτου Γιδόπουλου την προηγούμενη εβδομάδα, έδειξαν ότι κάτι έχει αλλάξει στο συγκρότημα της Νέας Ιωνίας, αλλά τελικά για άλλη μια χρονιά επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό, με δυσαρεστημένους ποδοσφαιριστές να απειλούν με προσφυγές.
Η αιτία του κακού ήταν η αναβολή του ταξιδιού του Γιδόπουλου την περασμένη Πέμπτη, όταν και είχε προγραμματιστεί να μιλήσει ο ίδιος στους ποδοσφαιριστές για το μέλλον και για τα δεδουλευμένα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επικαλέστηκε σοβαρούς οικονομικούς λόγους, αλλά η δικαιολογία αυτή δεν έφτασε για να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απειλούν με προσφυγές από Δευτέρα.
Ο Γιδόπουλος έστειλε επίσης το μήνυμα μέσω ενός μέλους του Δ.Σ. ότι θα έχουν όλοι πάρει χρήματα μέχρι τις 5 Ιουνίου, αλλά ούτε αυτή η υπόσχεση στάθηκε αρκετή για να τους «κρατήσει».
Η απάντηση από το Στράτο Γιδόπουλο μετά από όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και τις απειλές των ποδοσφαιριστών για προσφυγή, ήρθε άμεσα. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, είπε ότι όποιος θέλει να κάνει, μπορεί να κάνει.
«Ακούω πολλά τις τελευταίες ημέρες για προσφυγές από τους ποδοσφαιριστές της Νίκης. Οποιος θέλει λοιπόν ας κάνει προσφυγή. Τους είπα ότι θα πληρωθούν αρχές Ιουνίου. Εάν δεν μπορούν να κάνουν υπομονή, ας προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Δεν γίνεται σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο, που ακόμη και ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός Πειραιώς αντιμετωπίζουν προβλήματα, οι παίκτες της Νίκης να μην μπορούν να κάνουν υπομονή. Δεν λέω ότι δεν έχουν δίκαιο. Αλλά αν θέλουν να κάνουν προσφυγή, ας το κάνουν πράξη. Μόλις όμως γίνουν οι πρώτες προσφυγές εγώ θα φύγω από την ομάδα. Και τότε θέλω να δω ποιος θα τους πληρώσει και από πού θα πάρουν τα λεφτά τους. Γιατί να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα πέσει. Η μόνη τους ελπίδα για να πάρουν τα χρήματά τους, είναι να τα πάρουν από εμένα».
Ο Στράτος Γιδόπουλος παράλληλα, προκειμένου να σταματήσουν τα σενάρια για επενδυτές και ενδιαφερόμενους, κάνει ανοιχτή πρόσκληση έως τις 10 Ιουνίου σε όποιον θέλει να μιλήσει μαζί του για την ομάδα. «Κάνω ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να έρθει να την πάρει τη Νίκη Βόλου. Επειδή συνεχίζονται τα σενάρια και πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμυθάκι με τους σωτήρες δίνω προθεσμία έως τις 10 Ιουνίου. Εάν δεν εμφανιστεί κανένας, τότε ας σταματήσουν και αυτοί που βγάζουν τις φήμες».
Οσον αφορά στο θέμα της παραμονής του Χόρχε Μπάριος, ο Γιδόπουλος είπε ότι δεν κρατάει κανέναν χωρίς να θέλει: «Οποιος θέλει να φύγει, μπορεί να φύγει. Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. Ο Μπάριος σε ραντεβού που κάναμε στην Αθήνα, μου είπε ότι ήθελε να μείνει. Τώρα αν άλλαξε γνώμη και θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του, ας φύγει. Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει για την Ουρουγουάη. Μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει πιστεύω την θέση του. Αλλιώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν προπονητές που θέλουν να έρθουν στην ομάδα και έχουμε τις λύσεις».
Η κατάσταση, όπως καταλαβαίνει κανείς, στη Νίκη δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Μάλιστα ήρθε την επιβαρύνει και η ανακοίνωση των οργανωμένων πριν από δύο ημέρες, που έδινε προθεσμία στο Γιδόπουλο για να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του μέχρι την 1η Ιουνίου, αλλιώς θα υπάρξουν αντιδράσεις και άσχημες εξελίξεις από πλευράς των φιλάθλων.
Η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να είναι σημαντική, καθώς πολλά θέματα παραμένουν στον αέρα και ζητούν άμεσα λύση. Αν συνεχιστεί η στασιμότητα, τότε ίσως τα πράγματα να γίνουν πιο άσχημα στη Νέα Ιωνία…

Λαχειοφόρος της Ερασιτεχνικής
Η Ερασιτεχνική Νίκη διοργανώνει κλήρωση λαχειοφόρου με δώρο ένα μηχανάκι scooter APRILIA SCARABEO 100cc. Η λαχειοφόρος γίνεται στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα πολύ ωραίο δώρο. Η κλήρωση θα γίνει με τον πρώτο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου την Τρίτη 22 Ιουνίου 2010. Το μηχανάκι προέρχεται από την εταιρία Ι. Φτούλης & Σία Ο.Ε. και το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης την ευχαριστεί για τη συνεργασία. Η τιμή των λαχνών είναι 1 ευρώ έκαστος και πωλούνται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου