ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική νίκη 4 – 2 ο Ολυμπιακός

φιλική-νίκη-4-2-ο-ολυμπιακός-504764

Το τελευταίο φιλικό στο Βόλο έδωσε χθες ο Ολυμπιακός που κέρδισε 4-2 τον Πανθρακικό σε ένα ματς που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό στη μνήμη του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Γιώργου Πλακίδα. Τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα θα δοθούν στην οικογένεια του εκλιπόντος, ενώ την ομάδα του Ολυμπιακού βράβευσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, με τον Πρόεδρο Τάσο Μπατζιάκα εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα να βραβεύει επίσης τον μεγαλομέτοχο Αχιλλέα Μπέο, τον προπονητή Σάκη Τσιώλη, τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Τόρη, όπως επίσης και τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Γιαννόπουλο. Επίσης ο Πανθρακικός τίμησε τον Ολυμπιακό και τον Γ. Πλακίδα.
Για λογαριασμό του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκαν οι Αργεντίνοι σε αντίθεση με τον Ροτζέριο. Ο Σάκης Τσιώλης είδε αγωνιζόμενους και τους υπό δοκιμήν Κότοβατς και Νοθούλη, ενώ για τον Πανθρακικό δοκιμάσθηκαν τρεις Καμερουνέζοι.       
Το σκορ άνοιξε στο 8’ όταν ο Καπετάνος πήρε την επαναφορά της μπάλας έπειτα από σουτ του Λόρι που βρήκε το δοκάρι, ενώ στο 24’ ο Λόρι φάνηκε πιο τυχερός και μετά από ασίστ του Πλιάγκα πλάσαρε εύστοχα τον Τροΐρη για το 2-0 και στο 32′ από μπαλιά του Ροτζέριο ο Σολάκης με κεφαλιά έκανε το 3-0. Ο Πανθρακικός με τον Μούντο στο 40′ και με τον Πυθαρούλη στο 44΄ μείωσε σε 3-2 και ο Καπετάνος στο 49′ έκανε το 4-2 .
Ολυμπιακός Β.: Κηπουρός, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Λιαπάκης,Κότοβατς, Κόρμπος Καπετάνος, Πλιάγκας Σολάκης, Ροτζέριο, Λόρι.
Αγωνίστηκαν και οι: Μαρούλης, Τσεκούρας, Ζαχαράκης, Σφάκας, Ιακωβάκης, Μητρόπουλος, Ανδρίκος, Καρλόπουλος, Αμπράμοβιτς, Ναουμίδης Ναθούλης.
Πανθρακικός: Τροΐρης, Κανωτίδης, Σακελλαρίου, Ιασωνίδης, Χαριτωνίδης,Μούντο, Πυθαρούλης, Παπουλής, Ντιαλό, Εμπάνγκα, Καζάκης.
Ακόμη αγωνίστηκαν οι: Βρονταράς, Ερκάν, Άντι, Κατσάμπας, Γονιάδης, Εφραιμίδης, Παπαδόπουλος, Μπουσινάκης, Μουνάφο.
 
Φιλικό στην Τσαριτσάνη 
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει τελικά ένα ακόμη φιλικό αγώνα την Τρίτη 25 Μαΐου 2010, παίζοντας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο πλαίσιο της φιέστας για την άνοδo των γηπεδούχων στη Δ’ Εθνική κατηγορία. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:30 στο γήπεδο Τσαριτσάνης «Γεώργιος Μητσιμπόνας». Μάλιστα πριν την έναρξή του ποδοσφαιρικού αγώνα της Τρίτης θα τιμηθεί η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και την άνοδό της στη Super League και ο προπονητής Σάκης Τσιώλης, για το ήθος του και την πολυετή προσφορά του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει αύριο Δευτέρα 24 και την Τετάρτη 26 Μαΐου 2010, στις 6 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου, προπονήσεις-δοκιμές, υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ, με υπεύθυνο τον κ. Σάκη Τσιώλη για παιδιά γεν. 92’, 93’, 94’ και 95’.
*Συνάντηση με τους οργανωμένους θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με θέμα συζήτησης τη βία , ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου