ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυσαρέσκεια και κίνδυνος προσφυγών

δυσαρέσκεια-και-κίνδυνος-προσφυγών-429052

Από τη στιγμή που ο Στράτος Γιδόπουλος ανέβαλε την άφιξή του στη Νέα Ιωνία, δεν υπήρξαν και εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές, οι συνεργάτες του στο Δ.Σ. αλλά και οι οργανωμένοι της ομάδας, τον περίμεναν προχθές για να έρθει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αλλά τελικά τους πληροφόρησε ότι θα είχε έλεγχο στο μαγαζί του από την Εφορία και δεν μπορούσε να φύγει από την Αθήνα…
Το γεγονός ότι ο Στράτος Γιδόπουλος δεν ήρθε στη Νέα Ιωνία όπως αναμενόταν έχει σκορπίσει δυσαρέσκεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι μόνο. Ηδη κάποιοι ποδοσφαιριστές σκέφτονται τη λύση της προσφυγής και από Δευτέρα. Αν δεν υπάρξει επίσημη ενημέρωση ίσως μερικοί να κάνουν πράξη τις απειλές τους και να προσφύγουν στα αθλητικά δικαστήρια για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους. Κάτι τέτοιο θα βάραινε ακόμη περισσότερο την διοίκηση, που έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τελειώσει με τις «αμαρτίες» και τα χρέη του παρελθόντος, από προσφυγές ποδοσφαιριστών. Θα ήταν άσχημο αν φορτώνονταν τώρα κι άλλα τέτοιες υποθέσεις στην «πλάτη» της η ΠΑΕ. Βέβαια από την διοίκηση τους ζήτησαν να περιμένουν μέχρι τις 5 Ιουνίου, γιατί μέχρι τότε ο μεγαλομέτοχος της Νίκης είπε ότι θα έχουν εξοφληθεί… Τώρα πώς θα γίνουν οι συζητήσεις για το τι έχει να λαμβάνει ο καθένας, είναι κάτι που δεν έχει γίνει γνωστό… Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ήδη έχουν φύγει από τον Βόλο και μετέβησαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για τις διακοπές τους, αφού ολοκληρώθηκε και επίσημα η σεζόν για αυτούς. Μάλιστα οι περισσότεροι μένουν ελεύθεροι, αφού συγκεκριμένα 17 συμβόλαια σε αριθμό λήγουν, από τους παίκτες που είχε η Νίκη στο ρόστερ της.
Από κει και πέρα σε εκκρεμότητα βρίσκεται και το θέμα της παραμονής του Χόρχε Μπάριος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Γιδόπουλος έχει εκφράζει την επιθυμία να τον διατηρήσει στον πάγκο, ωστόσο ο Μπάριος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στην Ελλάδα ή θα επιστρέψει στην χώρα του. Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε πει ότι περίμενε τον μεγαλομέτοχο στον Βόλο για να μιλήσουν, ωστόσο η αναβολή του ταξιδιού του, άφησε το θέμα ανοιχτό. Ισως οι δυο άνδρες να βρεθούν ξανά στην Αθήνα για να καταλήξουν στην απόφαση τους, αν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει ο Γιδόπουλος να ξεκινήσει τις επαφές και την αναζήτηση νέου τεχνικού για τον πάγκο της ομάδας.
Από κει και πέρα, όσον αφορά στην ενίσχυση, ο Στράτος Γιδόπουλος φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει κάποιες επαφές με φερόμενους μεταγραφικούς στόχους, αλλά ούτε από εκεί υπήρξε κάποια επίσημη εξέλιξη. Εδειξε διάθεση να ξεκινήσει από νωρίς τον προγραμματισμό, αλλά η αναβολή του ταξιδιού του, ήρθε πάλι να σκορπίσει την αβεβαιότητα και την απογοήτευση τις τάξεις του βολιώτικου συγκροτήματος. Να θυμίσουμε ότι έχουν ακουστεί τα ονόματα των Αργεντίνων, Λουτσιάνο Πρεκόνε και Νάχελ Φιορέτο, καθώς και του τερματοφύλακα, Χρήστο Σαμουηλίδη από την Αναγέννηση Σερρών, καθώς ο Μαουρίτσιο Νάνι εξέφρασε την επιθυμία να φύγει.

Λαχειοφόρος της Ερασιτεχνικής
Η Ερασιτεχνική Νίκη διοργανώνει κλήρωση λαχειοφόρου με δώρο ένα μηχανάκι scooter APRILIA SCARABEO 100cc. Η λαχειοφόρος γίνεται στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα πολύ ωραίο δώρο. Η κλήρωση θα γίνει με τον πρώτο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου την Τρίτη 22 Ιουνίου 2010. Το μηχανάκι προέρχεται από την εταιρία Ι. Φτούλης & Σία Ο.Ε. και το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης την ευχαριστεί για τη συνεργασία. Η τιμή των λαχνών είναι 1 ευρώ έκαστος και πωλούνται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου