ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παρελθόν ο Δαδάκος

παρελθόν-ο-δαδάκος-802296

Παρά την ανακοίνωση… παραμονής από τους κυανόλευκους

Ο 18χρονος επιθετικός Βαγγέλης Δαδάκος δεν θα παραμείνει κάτοικος Βόλου, αποχωρώντας από τη Νίκη Βόλου με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται σε κόντρα με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα παρά το γεγονός, ότι μέσω ανακοίνωσης ο Θανάσης Τζήμας διέψευδε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Δαδάκο να απομακρύνεται. Εκ μέρους της τεχνικής ηγεσίας ο ποδοσφαιριστής δεν έγινε δεκτός στην απογευματινή προπόνηση, ο οποίος βρέθηκε στο Π. Μαγουλάς λύνοντας τη συνεργασία του που κράτησε μόλις λίγες ημέρες.

Σε ανακοίνωση – διάψευση δημοσιευμάτων είχε προχωρήσει νωρίτερα χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Θανάσης Τζήμας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο Δαδάκος θα συνεχίσει στην ομάδα, κάτι που ωστόσο δεν επιτεύχθηκε μέχρι χθες το βράδυ: «Ανακοινώνεται από τον πρόεδρο Α. Τζήμα και την Δ.Ε. προς αποφυγή παρεξηγήσεων για την περίπτωση του μικρού Β. Δαδάκου ότι έχει σχέση με υποδομές και νέα παιδιά ή Νίκη θα προσπαθεί πάντα για το καλύτερο για τον κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή. Στην ίδια κατεύθυνση είναι και το προπονητικό τιμ, ο παίκτης δεν έφυγε κλπ., οι σχέσεις με την ομάδα δεν χρειάζονται περαιτέρω δημοσιεύσεις και αναλύσεις καθόσον η ομάδα προσπαθεί το καλύτερο για αυτή και τον ποδοσφαιριστή όπως είναι και επιθυμία του προπονητή μας».

Μετά από μία «διαμάχη» που είχε με τον προπονητή των κυανόλευκων αποχώρησε από το Βόλο και μετέβη στο σπίτι του στην Κατερίνη, με τον Λ. Μπίλη να θεωρεί πλέον ως ξένο σώμα τον επιθετικό που πέρυσι μέτρησε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Πιερικό και μόλις 1 γκολ.

Ο Δαδάκος επέστρεψε στη Νέα Ιωνία μετά από παρέμβαση των… ψυχραιμότερων οι οποίοι έλυσαν την παρεξήγηση αλλά ο φέρελπις επιθετικός δεν θα συνεχίσει στη Νίκη Βόλου.

Η προετοιμασία

Οι κυανόλευκοι έχουν μπει ήδη στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας τους και με διπλές προπονήσεις δουλεύουν πάνω στη φυσική κατάσταση υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ με την πρωινή προπόνηση να διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου και την απογευματινή στο Π. Μαγουλάς με τους κυανόλευκους να πατάνε και χορτάρι.

Συνεχίζονται τα έργα

Μπορεί πολλοί να περίμεναν τη μεταγραφή που προανήγγειλε ο Θανάσης Τζήμας μέσω της σελίδας των κυανόλευκων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά απ’ ό,τι φαίνεται μάταια περίμεναν κάτι τέτοιο.

Ο κ. Τζήμας βρέθηκε από νωρίς στο βοηθητικό του Π. Μαγουλάς επιτηρώντας την πορεία των έργων. Μάλιστα ο κ. Τζήμας δεν δίστασε να σχολιάσει μέσω δηλώσεών του στο ραδιόφωνο Blue Heart ότι τα έργα ανέρχονται στο ποσό των 120 χιλιάδων ευρώ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Χρειάζονται πέντε ημέρες εντατικές, για να τελειώσουμε τις χωματουργικές εργασίες και είμαστε όλοι εδώ. Στη νότια πλευρά θα κάνουμε και τουαλέτες, αν και συναντήσαμε δυσκολίες με μπάζα και καλώδια. Θα γίνει πραγματικά ένα κουκλί, όπως είχαμε δεσμευθεί.

Γνώρισα την τακτική κάποιων ανθρώπων να κάνουν κακό στην ομάδα, αλλά αυτοί έχουν στιγματιστεί. Αυτούς θα τους ξεγυμνώσουμε.

Οποια ομάδα έχει υπομονή, να ξέρετε ότι δεν έχει ανάγκη και δεν μπορεί να εκβιαστεί από τίποτα. Αν έχεις Βολιώτες ποδοσφαιριστές, όλα είναι εύκολα. Δεν υπήρχε αυτή η υποδομή, αλλά την κάνουμε. Από δω και πέρα θα εκπλαγούν όλοι, θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα και δε θα τολμά κανείς να πει τίποτα για τη Νίκη.

Ηξερα, βλέποντας από το… δορυφόρο το γήπεδο, για ποιο λόγο κάποιοι προσπαθούσαν να πολεμήσουν τη Νίκη και τον λαό της. Βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι να σπρώχνουμε προς την απαξίωση κάποιους ανθρώπους.

Ηθελε ο Θεός να μονοιάσουμε κι αυτός ο κόσμος να σταματήσει να ταλαιπωρείται. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος έμπειρος, δυνατός, πεντακάθαρος και δεν μπορεί να μας αγγίξει κανείς.

Πρέπει να είναι υπερήφανος ο λαός της Νίκης γι’ αυτά τα έργα, που δε θα μπορούσε να τα κάνει το κράτος και θα γίνονταν μόνο με κάποιες επιδοτήσεις. Γυρίσαμε σελίδα και όσοι μας έχουν μεμφθεί στο παρελθόν στεναχωριούνται.

Τα έργα είναι σοβαρά. Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος ότι μόνο αυτά τα πράγματα που κάνουμε στο βοηθητικό στοιχίζουν 120.000 ευρώ, επειδή κάνουμε ένα τέλειο έργο. Από τα καλύτερα έργα σε υποδομές. Θα πετάξουμε και τα τραπέζια που είναι σε άθλια κατάσταση και θα αγοραστούν είκοσι τραπεζάκια για τους γονείς, ενώ θα βάλουμε και σόμπες αλογόνου για τη θέρμανση. Πιστεύω ότι θα μας τιμήσουν οι Νικιώτες και θα φέρουν τα παιδιά τους. Θα το χαρούμε όλοι αυτό το έργο».

Συνάντηση με την Ερασιτεχνική

Τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου κ. Στέργιο Φάτση αλλά και όλους τους εφόρους των τμημάτων του Ερασιτέχνη θα συναντήσει σήμερα ο κ. Τζήμας αναφορικά με την δήλωση του τελευταίου να ενισχυθούν οικονομικά τα τμήματα μέσω χορηγιών.
Ο κ. Τζήμας είχε υποσχεθεί πως μέρος των χορηγιών θα «πάει» στα τμήματα του Ερασιτέχνη και αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης κ. Φάτσης στο Blue Heart.

«Ο Ερασιτέχνης πρέπει να πάει σε ένα συγκεκριμένο προγραμματισμό από τη νέα χρονιά. Αρχικά οι εξελίξεις του ποδοσφαίρου μας πρόλαβαν, όμως τώρα που το ποδόσφαιρο με τον κ. Τζήμα έχει μπει στον δρόμο του, πρέπει και εμείς να δούμε όλα τα υπόλοιπα τμήματα για να δούμε πώς θα ξεκινήσει η χρονιά, για να μην έχουμε εκπλήξεις οποιουδήποτε είδους. Θα υπάρξει χρονοδιάγραμμα και στις 24/9 θα γίνει έγκριση προϋπολογισμών των τμημάτων.

Πρέπει να τηρήσουμε το καινούργιο και μοντέρνο σε πολλά από τα άρθρα του καταστατικό. Το χρονοδιάγραμμα ξεκινά από την Τετάρτη (σ.σ. σήμερα), σε συνάντηση του κ. Τζήμα με τους εφόρους και τις διοικούσες επιτροπές των τμημάτων, για να εξηγήσει κάποια πράγματα για την εταιρεία που συνεργάζεται με τον σύλλογό μας, γιατί έχει πει ότι τον ενδιαφέρει εύρυθμη λειτουργία του Ερασιτέχνη γενικότερα και με ποιον τρόπο θα έχουμε εισερχόμενα κονδύλια με ποιον τρόπο θα διανεμηθούν.

Θα κάνουμε και εμείς συναντήσεις με τις Δ.Ε. των τμημάτων για να δούμε τους αγωνιστικούς στόχους, γιατί οι στόχοι έχουν σχέση με τα οικονομικά του κάθε τμήματος και θέλουμε να δούμε πού θα κυμανθούν τα οικονομικά. Οι Δ.Ε. πρέπει να ενισχυθούν. Είναι έκκληση προς τους γονείς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου