ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-851206

Στημένα και στο μπιλιάρδο!!! 

Αντιμέτωπος με την κατηγορία ότι «έστησε» έναν αγώνα σνούκερ, βρίσκεται ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Τζον Χίγκινς. Δημοσιογράφοι της εφημερίδας «News of the World» τον πλησίασαν δίχως βέβαια να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους και του πρότειναν να χάσει ορισμένα φρέιμς έναντι 400 χιλιάδων δολαρίων. Το περιστατικό, που καταγράφηκε από κάμερα, συνέβη την περασμένη χρονιά κατά τη διάρκεια τουρνουά στο Κίεβο.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Επαγγελματικού Μπιλιάρδου και Σνούκερ έθεσε τον Χίγκινς σε διαθεσιμότητα και διέταξε έρευνα για το περιστατικό. Ο ίδιος ο παίκτης δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση. Υποστηρίζει πως πίστεψε ότι επρόκειτο για μέλη της τοπικής μαφίας και φοβήθηκε πως εάν δεν έκανε ότι του ζητούσαν δεν θα μπορούσε να εγκαταλείψει σώος τη χώρα.

«Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, φοβόμουν ότι ίσως ήταν εγκληματίες, αλλά στην πραγματικότητα δεν γνώριζα την ταυτότητά τους. Τη δεδομένη στιγμή θεώρησα πως το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να συμφωνήσω μαζί τους και στη συνέχεια να φύγω από το Κίεβο», δήλωσε για το θέμα ο Σκωτσέζος.

Ο μάνατζερ του Χίγκινς, Πατ Μούνεϊ, ο οποίος φαίνεται από τα πλάνα να συμμετέχει στις συζητήσεις για το «στήσιμο», παραιτήθηκε.

 
 
 
 
 
  
Αποφάσισε να μιμηθεί τους φίλους του στον Παναθηναϊκό ο Αχιλλέας Μπέος και να τα κάνει πάλι άνω κάτω με τον Ερασιτέχνη. Με αφορμή ένα σχόλιο του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ βρήκε την ευκαιρία για να «κόψει», όπως χαρακτηριστικά λέει η ανακοίνωση, «τον ομφάλιο λώρο με τον Ερασιτέχνη». Συγκεκριμένα αναφέρει ότι έχουν κοπεί οι σχέσεις εδώ και καιρό, την Κυριακή όμως πανηγύριζε μαζί με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας στα μπουζούκια.

Η χθεσινή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και πολλοί θα απορήσατε είναι γι’ αυτό το σχόλιο που σας παραθέτουμε: "Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός που φέτος έκανε μεγάλο οικονομικό άνοιγμα στην Α1 Εθνική κατηγορία μπάσκετ Γυναικών και πανάξια κέρδισε την παραμονή του στην κατηγορία, περιμένει τη νέα σεζόν και από την ΠΑΕ έσοδα στο ταμείο του.

Ο Αχιλλέας Μπέος προσπάθησε να βοηθήσει και την περασμένη σεζόν, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν κλείσει ακόμα όλες οι εκκρεμότητες. Στον Ερασιτέχνη περιμένουν πρώτα να τελειώνουν με τα οικονομικά της περασμένης περιόδου και να ξεκινήσουν σε νέες βάσεις το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν".
Αυτό ήταν όλο. Δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να διακρίνει κάτι άσχημο ή κάποιο υπονοούμενο σε όλο αυτό, όμως το αποτέλεσμα ήταν να εκδοθεί ανακοίνωση από την ΠΑΕ κατά του συντάκτη και κατά του Ερασιτέχνη… Ο Αχιλλέας Μπέος αρκετά έξυπνος εκμεταλλεύτηκε μέσω του σχολίου την ευκαιρία να ρίξει ευθύνες στον Ερασιτέχνη για "καθοδηγούμενα" σχόλια και να κόψει κάθε επαφή, που μεταφράζεται σε άρνηση των νόμιμων δικαιωμάτων του Ερασιτέχνη. Εψαχνε δηλαδή την ευκαιρία, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πού ακριβώς την βρήκε σε αυτό το σχόλιο και τι «κατηγορώ» ανακάλυψε. Πριν από έναν χρόνο βέβαια φώναζε στο Ξενία ότι ο Ολυμπιακός είναι ΕΝΑΣ και αδιαίρετος και ότι η ΠΑΕ απέκτησε μητρικό σωματείο…
Η χθεσινή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ άλλα λέει, αφού αναφέρει τα εξής “Το τελευταίο διάστημα μεθοδεύονται για ιδιοτελείς σκοπούς ανύπαρκτα σενάρια σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της ΠΑΕ, τα οποία δημοσιεύονται και στον Τύπο και σχολιάζονται από μία αποτυχημένη και πικραμένη δημοσιογράφο.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει όλο το φίλαθλο κόσμο ότι έχει κόψει εδώ και καιρό τον ομφάλιο λώρο με τον Ερασιτέχνη, διότι έχει διαφορετική φιλοσοφία για τη λειτουργία του, κάτι που δυστυχώς δεν υιοθετήθηκε από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Παρά ταύτα, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.”

Οσο για την επίθεση που κάνει και στη συντάκτρια του σχολίου… Κύριε Μπέο, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνετε για τον Ολυμπιακό η κριτική θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει περισσότερο από τα "σάλια" και τις "κολακείες", που έχουν μάλιστα και "τίμημα" για σας. Εμείς μέσω της στήλης μας, όπου αξίζετε το μπράβο θα σας το λέμε, όπως το έχουμε κάνει και αρκετές φορές και όταν αξίζετε την κριτική θα σας την κάνουμε. Δεν θα γίνουμε φερέφωνο κανενός. Ο κόσμος του Ολυμπιακού όμως δεν θέλει μόνο να ακούει πόσο καλός είναι ο Μπέος και τι καλά που τα κάνει όλα ο Μπέος. Θέλει και το άσχημο και το άδικο να το βλέπει γραμμένο και να το κρίνει.

Το ότι μας διαβάζετε, κ. Μπέο, δείχνει κατά πόσο μας θεωρείται αποτυχημένους και πόσο μας υπολογίζετε… Οσο για το πικραμένη, η αλήθεια είναι ότι είμαστε. Γιατί το άδικο και το ανέντιμο εναντίον μας, μας πικραίνει.

 
 
 
 
 
 
 
 
Εκτός συνόρων… 
Ο αρχιδιαιτητής της Ε.Π.Σ.Θ. Σπύρος Κανούλης συνεχίζει το ακατάπαυστο έργο του, που έχει ως στόχο την ανάδειξη νέων διαιτητών. Μάλιστα ο πρώην διαιτητής έχει κληθεί να δώσει τα φώτα στην επιμόρφωση των διαιτητών και εκτός Μαγνησίας. Την προσεχή Τρίτη ως εκπαιδευτής καθηγητής διαιτησίας ο Σπύρος Κανούλης θα παραβρεθεί στην Καρδίτσα, όπου θα παραδώσει μαθήματα στους διαιτητές της ΕΠΣ Καρδίτσας…    
 
Φήμες
Το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Πανθρακικού για τον Ηλία Σολάκη μόνο… φήμες μπορεί να είναι. Όσο είναι προπονητής της θρακιώτικης ομάδας ο Παύλος Δερμιτζάκης, δεν υπάρχει περίπτωση ο έμπειρος επιθετικός να μετακομίσει στην Κομοτηνή. Κι αυτό γιατί για όσους γνωρίζουν την κατάσταση, όσο οι δυο τους συνυπήρχαν τη χρονιά που μας πέρασε στο Διαγόρα Ρόδου, ήταν… στα μαχαίρια.
 
 
Ποια οικονομική κρίση…;
Σε χαλεπούς για την οικονομία καιρούς φαίνεται ότι κάποιους η οικονομική κρίση δεν τους αγγίζει, αφού τους αρέσει αυτό που κάνουν!!! Η ομάδα της Σκοπέλου αν και αδιάφορη βαθμολογικά, όχι μόνο κατέβηκε να αγωνιστεί στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στις Μικροθήβες, αλλά διανυκτέρευσε και για ένα βράδυ…
 
 
Ετοιμάζει «βόμβα»… 
Ο πρόεδρος του Εθνικού Τάκης Σταυρίδης έχει δείξει και στο παρελθόν την «τρέλα» που τον διακατέχει για το ποδόσφαιρο. Έτσι λοιπόν για τη νέα χρονιά που ο Εθνικός θα αγωνίζεται στην Α’ τοπική κατηγορία, ο κ. Σταυρίδης ετοιμάζει πολλές μεταγραφές-βόμβες που θα κάνουν αίσθηση, με την πιο τρανταχτή ωστόσο να αφορά στη θέση του προπονητή… Πρόκειται για τεχνικό που έχει κοουτσάρει ομάδες επαγγελματικού επιπέδου!!!
 
 
Η Ερώτηση Της ημέρας
 
Αυτός που συμβάλλει στο να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας μπορεί να είναι και πικραμένος;
 
 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου