ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζονται οι επαφές… και η μεταγραφολογία

συνεχίζονται-οι-επαφές-και-η-μεταγρ-426462

Με τις επαφές να συνεχίζονται με απόλυτη μυστικότητα και την μεταγραφολογία να φουντώνει βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού Βόλου για τη Σούπερ Λίγκα.
Ενώ επίσημα δεν διαρρέει κάποιο όνομα που συζητείται, κυρίως μέσω των μάνατζερ, έρχονται στο προσκήνιο νέα ονόματα παικτών που έχουν προταθεί στη βολιώτικη ομάδα.
Ενα μεγάλο όνομα που φαίνεται να προτάθηκε είναι αυτό του Ελβετού διεθνή Ντάβιντε Κιουμιέντο. Πρόκειται για 26χρονο επιτελικό χαφ με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που είναι ελεύθερος από την Λουκέρνη, καθώς απέρριψε (από τον Μάρτιο) πρότασή της για ανανέωση του συμβολαίου του.
Μετράει 11 συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων Ελβετίας και ο Χίτσφελντ τον κάλεσε στην προεπιλογή των Ελβετών διεθνών για το Μουντιάλ.
Ο Κιουμιέντο προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Γιουβέντους (2003). Έπαιξε στη συνέχεια σε Σιένα, Λε Μαν, Γιανγκ Μπόις και από το 2007 στη Λουκέρνη. Φέτος έπαιξε σε 23 ματς του ελβετικού πρωταθλήματος, πέτυχε 11 γκολ και έδωσε 14 ασίστ.
Το ενδιαφέρον πάντως στρέφεται σε δοκιμασμένες λύσεις, όπως την αγορά της Αργεντινής και τις εκεί ανακαλύψεις του Τάκη Γιαννόπουλου, που πέρσι έκανε διάνα με τις επιλογές των Ούμπιντες και Μόνχε. Ο Σάκης Τσιώλης έχει δει σε dvd 3 παίκτες που τσέκαρε ο Τάκης Γιαννόπουλος στην Αργεντινή, ενώ κυκλοφόρησε πως στη μεταγραφική λίστα προστέθηκε ο επιθετικός Τενεμά Εντιαγέ από το Μάλι που ανήκε στη Ναντ.
Ακόμη φαίνεται να παραμένει το ενδιαφέρον για τον Εγκούτου Ολίσε που ανήκει στον Πανθρακικό, ενώ ως γνωστόν εδώ και καιρό ακούστηκαν τα ονόματα των Ελλήνων Ζησόπουλου, Μπάρκογλου, Σκούφαλη και Τζιωρτζόπουλου.
Οσον αφορά στους υπάρχοντες παίκτες και εκτός των δανεικών, μετά τον Ερόλ Μπουλούτ προτάθηκε συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές και στον Λεωνίδα Καμπάνταη.
Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να παραμείνει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Βόλο, αλλά οι 12 συμμετοχές του στην αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε κάνουν πιο επιφυλακτική τη διοίκηση στο ότι είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς, εξ ου και η μειωμένη πρόταση αποδοχών που του έγινε.

Προπονήσεις – δοκιμές
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 24 και την Τετάρτη 26 Μαΐου 2010, στις 18:00 στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ, προπονήσεις-δοκιμές, υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ, με υπεύθυνο τον κ. Σάκη Τσιώλη για παιδιά γεν. 92’, 93’, 94’ και 95’.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ.: 24210 34507 και στον κ. Θάνο Θεοδώρου: 6936004915.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου