ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός με 1-0 από την Μπερ Σεβά

αποκλείστηκε-ο-ολυμπιακός-με-1-0-από-την-805573

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν γκολ στο 79’ από τον Τζέτζεκ και θα αγωνιστούν στα πλέι οφ του Europa League.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών και δεν μπόρεσε να απειλήσει επιθετικά μία κατώτερη ομάδα. Αντίθετα, οι Ισραηλινοί προς το τέλος του αγώνα σκόραραν, «πλήγωσαν» τον Ολυμπιακό και άφησαν την ομάδα του Βίκτορ εκτός συνέχειας του Champions League πολύ νωρίς στη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με όρεξη στο πρώτο πεντάλεπτο και έδειξε ότι θα παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση με το ματς στο «Καραϊσκάκη», ωστόσο έχασε γρήγορα τον ρυθμό του, αν και προσπάθησε να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα.

Στο 10’ οι Ισραηλινοί έκαναν το πρώτο σουτ με τον Μέλικσον να μην μπορεί να νικήσει τον Καπίνο, ενώ για τον Ολυμπιακό στο 26’ ο Μπουχαλάκης επιχείρησε ένα σουτ το οποίο κατέληξε άουτ.

Όσο το παιχνίδι κυλούσε οι «ερυθρόλευκοι» έχαναν μέτρα στο γήπεδο, αλλά και την ενέργεια που έδινε ο Τσόρι Ντομίνγκες που κουράστηκε και αντικαταστάθηκε, όπως και ο Καμπιάσο.

Στο 56’ ο Καπίνο επιχείρησε σωτήρια επέμβαση και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Λίγο αργότερα, στο 79’, ο Τζέντεκ δοκίμασε το σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Καπίνο και διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Από το γκολ μέχρι το τέλος ο Ολυμπιακός απείλησε μία φορα με κεφαλιά του Καπίνο, που είχε προωθηθεί σε στημένη φάση.

Κίτρινες κάρτες: Λούσιο – Μπουχαλάκης, Φιγκέιρας, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς

Κόκκινες κάρτες:


Χάποελ:
Γκορές, Μπιτόν, Βίτορ, Τζέντεκ, Νουακέμε, Μπαρντά (61’ Λούσιο), Χόμπαν, Νταβιτζάβα, Μπράουν (66’ Ράντι), Μελίκσον (83’ Τάχα), Όγκου.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας (51’ Μανιάτης), Ντα Κόστα, Μποτία (81’ Πουλίδο), Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Τσόρι (60’ Μαζουάκου), Φορτούνη, Ιντέγε.

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου