ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Μικροί”… αλλά αήττητοι και πρωταθλητές

μικροί-αλλά-αήττητοι-και-πρωταθλ-430958

Οι Μικτές Τζούνιορ και Προπαίδων της Ε.Π.Σ.Θ. πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις φέτος με αποτέλεσμα την ανάδειξή τους σε πρωταθλήτριες και στις δύο κατηγορίες. Αναμφίβολα οι πιτσιρικάδες του Ηλία Κούγιαλη έδειξαν πως αποτελούν το μέλλον του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου και ότι η δουλειά η οποία γίνεται στα φυτώρια της Ε.Π.Σ.Θ. είναι κάτι παραπάνω από σωστή.
 
Τζούνιορ
 
Η πιο μικρή ηλικιακά κατηγορία των Μικτών ομάδων (γεννηθέντες 1999-2000) κατέκτησαν τον τίτλο μετρώντας μόνο νίκες στον όμιλο. Μαζί με την Ε.Π.Σ.Θ. στον 5ο όμιλο συμμετείχαν η ΕΠΣ Βοιωτίας, η ΕΠΣ Φωκίδας, η ΕΠΣ Φθιώτιδας και η ΕΠΣ Ευρυτανίας. Οι πιτσιρικάδες άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον ισοπεδώνοντας κάθε αντίπαλο που βρήκαν μπροστά τους. Χαρακτηριστικό είναι πως ο συντελεστής τερμάτων των Τζούνιορ ήταν 18-1.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Τζούνιορ:
1η αγωνιστική: ΕΠΣΘ-ΕΠΣ Βοιωτίας 4-1 (Λημνιός 3, Ζαρίφης)
2η αγωνιστική: ΕΠΣ Φωκίδας-ΕΠΣΘ 0-5 (Λημνιός 2, Πέτσης, Κατράνης, Τοκαλής)
3η αγωνιστική: ΕΠΣΘ-ΕΠΣ Φθιώτιδας 4-0 (Λημνιός 2, Πολυχρόνου, Τοκαλής)
4η αγωνιστική: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣΘ 0-5 (Ζαρίφης 2, Λημνιός, Πέτσης, Πολυχρόνου).
 
Οι μικροί ποδοσφαιριστές που απάρτιζαν το ρόστερ της ομάδας και αγωνίστηκαν στα παιχνίδια των Τζούνιορ ήταν οι: Γρηγοριάδης Ν., Δερμιτζάκης Α., Αλπάκης Κ., Λημνιός Δ., Πέτσης Β., Αγασιώτης Π., Αντωνόπουλος Σ., Καλανδαρίνης Ι., Κατράνης Α., Γιαννούχος Ι., Πολυχρόνου Θ., Ζαρίφης Β., Κουτσίκος Κ., Αγιώτης Γ., Νάκος Α., Πλασταράς Χ., Δημητρίου Π., Ματθαίου Α., Βουρδάκης Στ., Επίσκοπος Σ., Ρακής Β., Παπακώστας Γ.
Όσον αφορά τους σκόρερ ξεχώρισε ο μικρός στράικερ Δημήτρης Λημνιός με 8 τέρματα, ενώ ακολούθησαν οι Ζαρίφης με 3, Πέτσης, Πολυχρόνου και Τοκαλής με 2 ενώ ένα τέρμα σημείωσε ο Κατράνης.    
 
Προπαίδες
 
Παρόμοιες επιδόσεις στο μίνι αυτό πρωτάθλημα είχαν και οι Προπαίδες της Ε.Π.Σ.Θ. (γεννηθέντες 1996-97) με την εξαίρεση ότι παραχώρησαν μία ισοπαλία στην πρεμιέρα στην ΕΠΣ Βοιωτίας. Ωστόσο αυτό δεν τους δυσκόλεψε στο να αναδειχθούν πρωταθλητές με συνολικά 10 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 19-4 και να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους έναντι των υπολοίπων ομάδων.  
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Προπαίδων:
1η αγωνιστική: Ε.Π.Σ.Θ.-ΕΠΣ Βοιωτίας 2-2 (Κοντός, Παπαναγιώτου)
2η αγωνιστική: ΕΠΣ Φωκίδας-Ε.Π.Σ.Θ. 0-9 (Σιώμος 3, Παρασκευόπουλος 3, Μπέκας 2, Παπαναγιώτου)
3η αγωνιστική: ΕΠΣΘ-ΕΠΣ Φθιώτιδας 3-2(Σιώμος 2, Παρασκευόπουλος)
4η αγωνιστική: ΕΠΣ Ευρυτανίας-Ε.Π.Σ.Θ. 0-5 (Παπαναγιώτου, Παρασκευόπουλος, Αλεξανδρής, Σιώμος, Μπλούχος)
 
Το ρόστερ της Μικτής Προπαίδων αποτέλεσαν οι: Μαλιαρός Γ., Γκόγκος Α., Σαμάτας Α., Μπουρίτας Α., Σαρδέλας Α., Σιώμος Α., Αγγελής Ε., Γάτσιος Π., Κοτσέγος Π., Καρακώστας Α., Μαλακασιώτης Θ., Μπλούχος Χ., Παπαναγιώτου Κ., Ευσταθίου Κ., Κοντός Π., Ντόντης Ευ., Χασιώτης Ευ., Παρασκευόπουλος Κ., Στρούγγης Σ., Αλεξανδρής Σ., Σταματίου Χρ., Σταυρόπουλος Γ., Αργύρης Β.
Στους σκόρερ πρώτος με 6 τέρματα αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Σιώμος, ενώ 5 γκολ σημείωσε ο Παρασκευόπουλος. Τρία σκόραρε ο Παπαναγιώτου, 2 ο Μπέκας, ενώ από 1 πέτυχαν οι Αλεξανδρής, Κοντός και Μπλούχος. 
 
Αναμφίβολα, αν αναλογιστούμε και τις πολύ καλές πορείες που είχαν φέτος και οι δύο παραπάνω κατηγορίες των Μικτών της Ε.Π.Σ.Θ. (Πάιδες-Νέοι), η δουλειά η οποία γίνεται είναι πολύ σημαντική και αποδίδει καρπούς. Στόχος της Ε.Π.Σ.Θ., της επιτροπής μικτών και του Ενωσιακού προπονητή είναι αυτά τα παιδιά να πλαισιώνουν στο μέλλον τις ομάδες της περιοχής μας έτσι ώστε κατ’ αυτό τον τρόπο να αναδειχθεί το ποδόσφαιρο της περιοχής μας και να μη βρίσκεται σε ανυποληψία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου