ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανετα η Σούρπη… 4 – 1 τον Ιάσονα

ανετα-η-σούρπη-4-1-τον-ιάσονα-435604

Η συνήθεια δεν κόβεται. Έτσι λοιπόν και ο Αίας Σούρπης χθες για την 33η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ. -που προηγήθηκε των άλλων αγώνων- φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα (4-1) τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, συνεχίζοντας τη συνήθειά που έχει φέτος να κάνει όλα του τα παιχνίδια over.
Η ομάδα του Λουκά Κατσαμπέκη έχει πλέον την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 77 τέρματα, αφήνοντας πίσω τον πρωτοπόρο Ρήγα που έχει 74, αλλά ένα ματς λιγότερο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Σούρπης ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 7’ με τον νεαρό Παπανικολόπουλο. Το α’ μέρος δεν έκρυβε πολλές συγκινήσεις, με αποτέλεσμα να μη σημειώνεται κάποιο άλλο τέρμα. Στην επανάληψη σχεδόν με την έναρξη (47’) ο Αρτέμης Νικηφοράκης έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, για να μειώσουν προσωρινά οι φιλοξενούμενοι στο 73’ με τον Θανάση Κουτσουνίδη. Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ για τον Ιάσονα, καθώς ο Θανάσης Κωστούλας με δύο προσωπικά τέρματα στο 75’ και το 82’ έγραψε το τελικό 4-1 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Αίαντα.
Αίας: Κοντογιωργάκης, Δ., Νικηφοράκης Α., Νικηφοράκης Β., Βέργας, Καλοδήμος, Δαϊλιάνης, Τσιάτσιος, Μπιρτσάι, Ζάρας (62’ Χασάπης), Παπανικολόπουλος, Κωστούλας
Ιάσων Α.Μ: Βαν ντε Γούιχε, Κουκούρας (60’ λ.τ Ιτούδης), Καραγκέλης Π., Βούλγαρης, Κουτσουνίδης, Δενελάβας Ν., Ραπτοδήμος, Τσιατσιάνης, Μιαχαλόλιας, Δενελάβας Λ., Κόρδα (46’ Τζιώλας)

Το πρόγραμμα της υπόλοιπης 33ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία Ε.Π.Σ.Θ. έχει ως εξής:

Σάββατο 22/5
Γήπ. Λεχωνίων (5μ.μ): ΑΕ Λεχωνίων-Θησέας
Γηπ. Πτελεού (5μ.μ): Πρωτεσίλαος-Ακρόπολη
Γηπ. Μαγνησιακού (5μ.μ): Μαγνησιακός-Αετός
Γηπ. Καναλίων (5μ.μ): Απόλλων Καν.-Αγία Παρασκευή
Γηπ. Πορταριάς (5μ.μ): Ορμίνιο-Αλμυρός
Γηπ. Βασδέκειο (5.30 μμ): Πανιώνιος-Αγροτικός
Κυριακή 23/5
Γηπ. Νεαπόλεως (5μ.μ): Κένταυρος-Ρήγας
Γηπ. Σκιάθου (1 μ.μ): Σκιάθος-Νέοι Αθλητές Νίκης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου