ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε προτεραιότητα… οι μεταγραφές

σε-προτεραιότητα-οι-μεταγραφές-426462

Με προτεραιότητα τις μεταγραφές των ξένων παικτών φαίνεται να ξεκίνησε ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού Βόλου για τη Σούπερ Λίγκα, ενώ οι συζητήσεις και οι επαφές με Ελληνες και αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές είναι σε καθημερινή βάση, αλλά παρ’ ότι ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος είχε από καιρό μιλήσει για συμφωνία με δυο παίκτες και προσδιόρισε την ενίσχυση στους 15, κάτι επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί…
Από μέρα σε μέρα αναμένεται η συνέχεια με 3 παίκτες που τσέκαρε ο Τάκης Γιαννόπουλος στην Αργεντινή, ενώ κυκλοφόρησε πως στη μεταγραφική λίστα προστέθηκε ο επιθετικός Τενεμά Εντιαγέ που αγωνίζεται στη Γαλλία, όπου επίσης πήγε ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού. Ο Τενεμά Εντιαγέ από το Μάλι ανήκε στη Ναντ, ενώ ένα άλλο από το εξωτερικό είναι του διεθνούς Ελβετού μέσου Νταβίντε Τσιουμέντο.
Πάντως στον Ολυμπιακό στρέφουν το ενδιαφέρον και σε ξένους γνωστούς στην Ελλάδα, όπως είναι ο Εγκούτου Ολίσε που ανήκει στον Πανθρακικό, και θέλει να αποκτήσει τον παίκτη δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς, αν και τον διεκδικεί και ο Εργοτέλης. Ο Νιγηριανός είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και στην Κομοτηνή αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια. Στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των Μονπελιέ, ΚΠΡ, Λα Λουβιέ, Γκρενόμπλ, Νανσί και Μποβέ.
Ενώ στο παρελθόν έχουν ακουστεί και άλλα μεγάλα ονόματα για Νο1, όπως του Ντρόμπνι και του Γκαλίνοβιτς, ενδιαφέρον υπάρχει και στην ελληνική αγορά.
Ενώ στην αρχή ακούσθηκαν τα ονόματα των Μπάρκογλου και Τζιορτζόπουλου, τις τελευταίες μέρες υπήρχε λόγος για το Γιώργο Ζησόπουλο.
Ο 26χρονος μέσος του Λεβαδειακού θα αποχωρήσει από την ομάδα της Βοιωτίας εκμεταλλευόμενος έναν όρο στο συμβόλαιό του που του χαρίζει την ελευθερία του μετά τον υποβιβασμό των πρασίνων. Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής μετρά συνολικά 118 συμμετοχές στην Α’ Εθνική με δύο γκολ, ενώ τη φετινή περίοδο αγωνίστηκε σε 30 ματς της Σούπερ Λίγκα.
Μετά το φιλικό με τον Παναθηναϊκό στην Παιανία συζητήθηκε και η μετακίνηση κάποιου ποδοσφαιριστή των πρασίνων στον Ολυμπιακό και ακούσθηκε το όνομα του Σίλβα Κλέιτον ενω ο Κόντης που είχε ακουσθεί χθες ανανέωσε με τον ΑΠΟΕΛ …
Σε εκκρεμότητα στον Ολυμπιακό παραμένουν οι δανεικοί που επέστρεψαν στις ομάδες τους (Λιαπάκης, Κοτίτσας στην Ξάνθη, Σιαλμάς στον ΠΑΣ, Κόρμπος στον Ατρόμητο), ενώ έγινε γνωστό πως την πόρτα του Ολυμπιακού Βόλου για την απόκτηση του Ηλία Σολάκη χτύπησε ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Για τον έμπειρο φορ και πρώτο σκόρερ ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στον ΠΑΣ ενδιαφέρον φάνηκε να δείχνει και ο Πανθρακικός, χωρίς όμως το θέμα να προχωράει, ειδικά αφού εκεί προπονητής είναι ο Π.Δερμιτζάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου