ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επαφές με τους δύο Αργεντίνους

επαφές-με-τους-δύο-αργεντίνους-429052

Οπως φαίνεται, αντίθετα από τις προηγούμενες χρονιές, από νωρίς φέτος ο Στράτος Γιδόπουλος ξεκινά να κάνει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν της Νίκης στην Γ’ Εθνική. Σήμερα η χρονιά ολοκληρώνεται για τον Χόρχε Μπάριος και τους ποδοσφαιριστές του με φιλικό με τον Πύρασο στις 5.30 μ.μ. στο Βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας αναμένεται να έρθει στη Νέα Ιωνία για να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και με το τεχνικό τιμ, ώστε να αναχωρήσουν όλοι για τις διακοπές τους.

Εκτός όμως από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, ήδη ο μεγαλομέτοχος της κυανόλευκης ομάδας έχει αρχίσει τις επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ. Αλλωστε έχει ξεκαθαρίσει ότι μόνο έξι παίκτες θα μείνουν από αυτούς που ήδη ανήκουν στην ομάδα, (εκτός των νεαρών) και θα γίνουν 15 μεταγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο των κυανολεύκων βρίσκονται δυο Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος είναι ο Λουτσιάνο Πρεκόνε, που αγωνίζεται στην θέση του στόπερ και τελευταία του ομάδα ήταν η Σαν Μάρτιν. Είναι γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου του 1981 και έπαιξε φέτος στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής. Επιπλέον ο μεσοεπιθετικός για τον οποίο φέρεται να έχει επαφές ο Στράτος Γιδόπουλος είναι ο Νάχελ Φιορέτο, που φέτος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας με την Ντεπορτίβο Ταχίρα. Ο Φιορέτο είναι 29 ετών (γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου του 1981), έχει ύψος 1.80 και παίζει ως ακραίος χαφ με την ίδια ευχέρεια και στις δυο πλευρές. Φέτος είχε 15 παιχνίδια με την ομάδα του και πέτυχε δύο γκολ. Εχει αγωνιστεί επίσης στην Μπολιβάρ και στην Λανούς. Αμφότεροι διαθέτουν ιταλικό διαβατήριο και μπορούν να αγωνιστούν ως κοινοτικοί στην Γ’ Εθνική.

Εκτός από τους δυο αυτούς Αργεντίνους υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στη λίστα του Στράτου Γιδόπουλου και αν ναυαγήσουν τελικά οι περιπτώσεις τους θα στραφεί στις εναλλακτικές λύσεις. Προτάσεις για ποδοσφαιριστές υπάρχουν και από την Βόρεια Ευρώπη, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των κυανολεύκων της Νέας Ιωνίας.

Σαμουηλίδης ο αντί Νάνι

Την περίπτωση του Χρήστου Σαμουηλίδη εξετάζει για το τέρμα της ομάδας ο Στράτος Γιδόπουλος. Ο 27χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Πανσερραϊκό και τη Δόξα Δράμας, πέρασε και από τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ τις δυο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, καταγράφοντας πέρυσι 32 συμμετοχές και τη φετινή σεζόν 12. Βέβαια ο Γιδόπουλος θα πρέπει να κινηθεί και για άλλον τερματοφύλακα από τη στιγμή που ο Νάνι θα αποτελέσει παρελθόν, ώστε να κλείσει το τιμ των τερματοφυλάκων. Ο Ουρουγουανός σε ραντεβού που έγινε στην Αθήνα την Δευτέρα, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του, καθώς είναι δυσαρεστημένος από όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες αγωνιστικές και τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων προς το πρόσωπο του. Ο Νάνι είναι ο δεύτερος παίκτης που αποτελεί παρελθόν από το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας μετά τον Σεραφείμ Μωυσίδη που «μετακόμισε» στην Καβάλα. Από σήμερα πάντως αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας.

Λαχειοφόρος της Ερασιτεχνικής

Η Ερασιτεχνική Νίκη διοργανώνει κλήρωση λαχειοφόρου με δώρο ένα μηχανάκι scooter APRILIA SCARABEO 100cc. Η λαχειοφόρος γίνεται στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα πολύ ωραίο δώρο. Η κλήρωση θα γίνει με τον πρώτο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου την Τρίτη 22 Ιουνίου 2010. Το μηχανάκι προέρχεται από την εταιρία Ι. Φτούλης & Σία Ο.Ε. και το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης την ευχαριστεί για τη συνεργασία. Η τιμή των λαχνών είναι 1 ευρώ έκαστος και πωλούνται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου