ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέσσερις αγωνιστικές αγωνίας…

τέσσερις-αγωνιστικές-αγωνίας-435604

Ακόμη τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών με την ομάδα του Βόλος 2004 να δίνει την επόμενή της μάχη την Κυριακή κόντρα στις Αμαζόνες Δράμας.
Οι παίκτριες του Θωμά Μακρή προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες, με τις δύο εξ αυτών να έχουν έρθει κόντρα στην Αίγινα και την Καλλιθέα εκτός έδρας. Κοινό χαρακτηριστικό των τελευταίων δύο παιχνιδιών είναι ότι οι νίκες με 1-0 ήρθαν δύσκολα για τις ερυθρόλευκες, με το τελευταίο παιχνίδι μάλιστα κόντρα στην Καλλιθέα να χαρακτηρίζεται από τον ισχυρό αέρα.
Oπως τόνισε και ο τεχνικός του βολιώτικου συλλόγου Θωμάς Μακρής σχετικά με το κυριακάτικο ματς στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Ήταν ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο και ιδιαίτερο όχι μόνο για εμάς αλλά και για τις δύο ομάδες. Σε αυτό ρόλο έπαιξαν οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο του Μοσχάτου, μιας και ο αέρας δυσκόλευε αρκετά το έργο όλων των παικτριών. Τελικά όμως καταφέραμε να σκοράρουμε και να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα σε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να είμαστε ακόμη πιο αισιόδοξοι για τη συνέχεια και τα ματς που έρχονται. Εμείς θέλουμε οπωσδήποτε νίκη στον ερχόμενο αγώνα με αντίπαλο τις Αμαζόνες, έτσι ώστε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να τα δώσουμε όλα για την πρωτιά. Πάντως στο μυαλό μας θα πρέπει να βρίσκεται πρώτα η αναμέτρηση με τη δραμινή ομάδα».
 
Πλέον η συνέχεια δίνεται την Κυριακή απέναντι στις Αμαζόνες Δράμας, με τις Βολιώτισσες να επιστρέφουν και πάλι στα πάτρια εδάφη. Στην πρώτη από τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν ο Βόλος 2004 θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στη δραμινή ομάδα, θέλοντας να κάνει το δύο στα δύο κόντρα στην ομάδα της Μακεδονίας, μιας και είχε πάρει επίσης τους τρεις βαθμούς της νίκης, όταν στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει με 3-1.
Από εκεί και πέρα η συνέχεια θα δοθεί με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ με τις Βολιώτισσες να θέλουν την ρεβάνς της μοναδικής ήττας τους στην τελική φάση, όταν ο Δικέφαλος του Βορρά είχε επιβληθεί με 4-2 του βολιώτικου συγκροτήματος.
Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ με το έξι στα έξι μέχρι σήμερα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 18 βαθμούς, σε αντίθεση με την ομάδα του Βόλος 2004 που έχει 15 βαθμούς με πέντε νίκες σε έξι αγωνιστικές. Στην συνέχεια  για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Βόλος 2004 θα αγωνιστεί στην έδρα του Οδυσσέα Γλυφάδας στις 6/6, ενώ η αυλαία θα πέσει στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο το σύλλογο της Αίγινας στις 13/6. 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου