ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική ήττα με παρατράγουδα

φιλική-ήττα-με-παρατράγουδα-426462

Από την Κυριακή οπότε και ο Ολυμπιακός Βόλου γιόρτασε την επάνοδο του στα μεγάλα σαλόνια της Σούπερ Λίγκ άπαντες στον Βόλο διακατέχονται από ένα κλίμα ευφορίας ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν μένουν στα πανηγύρια και έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό το σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Χθες οι ερυθρόλευκοι σε φιλικό παιχνίδι στην Παιανία ηττήθηκαν με 2-0 από τον Παναθηναϊκό.
 
Φιλικό αγώνα κόντρα στον νταμπλούχο  Ελλάδος Παναθηναϊκό έδωσε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 2-0 ωστόσο η παρουσία τους ήταν ικανοποιητική σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη. Οι Βολιώτες μάλιστα είχαν και δύο δοκάρια με τους Ιακωβάκη και Τσεκούρα με τα σουτ τους να γίνονται εκτός περιοχής και να σταματούν στο κάθετο δοκάρι.
 
Για τους ερυθρόλευκους ξεκίνησαν τον αγώνα οι: Κηπουρός, Ψυχογιός, Αρβανίτης, Αλβάρεζ, Καπετάνος, Μητρόπουλος, Καρλόπουλος, Ουμπίντες, Μόνχε, Πλιάγκας και Αμπράμοβιτς με τους Ουμπίντεζ, Ψυχογιό και Μόνχε να έχουν αρκετά καλή παρουσία.
 
Τα τέρματα της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης σημείωσαν οι Δημούτσος και Ρουκάβινα στο 22ο και 41ο λεπτό. Από εκεί και πέρα παρόν στην αναμέτρηση ήταν και ο Γιάτσεκ Γκμόχ ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να παρακολουθήσει την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου όπως δήλωσε σε πηγαδάκι. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν και περίπου 15 φίλοι της ομάδας οι οποίοι κατάφεραν να τρυπώσουν στις πράσινες εγκαταστάσεις, παρά το γεγονός ότι οι προπονήσεις και τα φιλικά του Παναθηναϊκού διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο για ακόμη μία φορά ενίσχυσαν την ομάδα τους με φωνές και παλαμάκια.
 
Πάντως υπήρχε και ένα περιστατικό το οποίο και χάλασε προς στιγμήν την καλή εικόνα του φιλικού με τον Λέτο και τον Αρβανίτη με τον Αργεντίνο να φτύνει στο πρόσωπο τον ερυθρόλευκο αμυντικό ο οποίος του έκανε λίγα δευτερόλεπτα πριν ένα σκληρό τάκλιν.
 
Σε χθεσινή ερώτηση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ προς τον κ. Τσιώλη σχετικά με τα μεταγραφικά της ομάδας ο ίδιος απάντησε: «Υγεία να υπάρχει και να είμαστε καλά ο πρόεδρος ασχολείται με αυτά». Φήμες πάντως φέρνουν κάποιον ποδοσφαιριστή τον πρασίνων να μεταπηδά στο Βόλο ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Από εκεί και πέρα μεταγραφικά σενάρια φέρνουν
κοντά στο Βόλο τους Ζησόπουλο, Τζιωρτζόπουλο, Κλέιτον, Ν’ Ντιαγέ και Γκαλίνοβιτς. Μέχρι χθες οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν προχωρήσει στην ανακοίνωση οποιασδήποτε μεταγραφής κάτι που αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα, αν όχι ακόμη και σήμερα. Πολύ σημαντικές πιθανότητες συγκεντρώνει η περίπτωση του Ολίσε τον οποίο δημοσιεύματα έστελναν χθες στην ομάδα του Εργοτέλη η οποία όμως με ανακοίνωση της διέψευσε το ενδιαφέρον για τον μέσο του Πανθρακικού ο οποίος το ερχόμενο Σάββατο θα βρεθεί στο Βόλο για το φιλικό προς τιμήν του Γιώργου Πλακίδα.
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Νιόπλιας): Καρνέζης, Μπίερσμιρ, Μελίσσης, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Μαρίνος, Δημούτσος, Λέτο, Κλέιτον, Ρουκάβινα.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Ραντοβάνοβιτς, Λαγός, Λιόλιος, Σταμπονζίεφ, Μπουτζίκος, Φέτσης και Ταχματζίβης.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Τσιώλης): Κηπουρός, Ψυχογιός, Αρβανίτης, Αλβάρεζ, Καπετάνος, Μητρόπουλος, Καρλόπουλος, Ουμπίντες, Μόνχε, Πλιάγκας και Αμπράμοβιτς.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Ιακωβάκης, Τσεκούρας, Ζαχαράκης, Λόρι, Σκλαπάνης, Τσίπι, Ναουμίδης και Σφάκας.
 
Από σήμερα στη Σούπερ Λίγκ
 Σήμερα στις 5μ.μ. θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, όπου θα γίνει η επικύρωση των ομάδων που ανεβαίνουν απευθείας στη Σούπερ Λιγκ και των ομάδων που υποβιβάζονται απευθείας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, με Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα να προβιβάζονται στην μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας. Από την άλλη στις 7.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και η κλήρωση για τους αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Στα πλέι οφ για την μια θέση που οδηγεί στην Σούπερ Λιγκ, θα συμμετάσχουν οι: ΟΦΗ, Εθνικός, Πανσερραϊκός και Πιερικός, ενώ στα πλέι άουτ θα αγωνιστούν οι: Θρασύβουλος, Δόξα Δράμας, Ιωνικός και Ρόδος προκειμένου να αποφύγουν μια θέση που οδηγεί στην Γ’ Εθνική.
Σύμφωνα με τον πρόγραμμα οι αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ θα ξεκινήσουν στις 23 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 9 Ιουνίου.
 
Ανακοίνωση της ΠΑΕ
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του ΕΑΚ, κ. Απόστολο Καψιώτη, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και όλους τους εργαζόμενους του ΕΑΚ για τη στήριξή τους και την πολύτιμη βοήθειά τους στη διεξαγωγή της κυριακάτικης φιέστας του Ολυμπιακού Βόλου». Από την άλλη ανακοινώνεται από την ΠΑΕ ότι θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 24 και την Τετάρτη 26 Μαΐου 2010, στις 6μ.μ. στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ, προπονήσεις-δοκιμές, υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ, με υπεύθυνο τον κ. Σάκη Τσιώλη για παιδιά γεν. 92’, 93’, 94’ και 95’. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος και στα τηλ.: 24210 34507 και στον κ. Θάνο Θεοδώρου: 6936004915.
 
 
 
 
 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου