ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ολοι μαζί στις καλύτερες μέρες της Νίκης

ολοι-μαζί-στις-καλύτερες-μέρες-της-νίκ-810520

Με σύνθημα όλοι μαζί για τις καλύτερες μέρες… προχωρεί πλέον η Νίκη, αφου το θετικό του Σαββατοκύριακου που πέρασε ήταν ότι ανακάλεσε την από Παρασκευή παραίτησή του ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στέργιος Φάτσης, μετά την παρότρυνση του πρόεδρου της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου Αθανασίου Τζήμα, που ετοιμάζει από την πλευρά του νέες εκπλήξεις…

Μάλιστα στην επιστολή, με την οποία ανακαλεί την παραίτησή του, ο κ. Φάτσης καλεί τον κόσμο να σταθεί κοντά σε όλα τα τμήματα, ώστε να οδηγηθεί ο Σύλλογος εκεί που του αξίζει, στην κορυφή.

Η επιστολή ανάκλησης της παραίτησης Φάτση: «Η παραίτηση μου οφειλόταν αποκλειστικά στο οικονομικό αδιέξοδο που έφεραν το σύλλογο τα λάθη και η αδυναμία προηγουμένων διοικήσεων της Ερασιτεχνικής με σημαντικές οφειλές τόσο προς δημόσιες υπηρεσίες όσο και προς τρίτους. Μετά την παρέμβαση του Προέδρου της ΔΕ του ποδοσφαίρου κ. Τζήμα σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και μετά από τις χθεσινές επαφές που είχα μαζί του, δεσμεύεται να βοηθήσει την ερασιτεχνική Νίκη να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα που την απασχολούν.

Σε συνδυασμό με συζητήσεις που έκανα με κάποια μέλη του ΔΣ, με άτομα από διοικούσες τμημάτων, με τη διοίκηση του Blue Club, με τη Λέσχη Φίλων, καθώς και με τον κόσμο της Νίκης γενικότερα, στα πλαίσια του ήρεμου και ενωτικού κλίματος που πρέπει να επικρατεί στην έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αποφάσισα να ανακαλέσω τη παραίτησή μου, παραμένοντας στη θέση του Προέδρου του ΔΣ της ερασιτεχνικής, αγωνιζόμενος όπως άλλωστε έκανα και πριν, για το καλό και την πρόοδο αυτού του ιστορικού συλλόγου.

Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί η οποιαδήποτε διοικητική κρίση που μόνο ζημιά θα μπορούσε να αποφέρει. Καλώ τον κόσμο της Νίκης να είναι κοντά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, γιατί μόνο με συλλογική δουλειά μπορούμε να πάμε την ομάδα μας εκεί που ανήκει. Στη κορυφή».

Για τον Αύγουστο μεταφέρονται… τα καλύτερα για τη Νίκη Βόλου, με την ομάδα να είναι ήδη ενισχυμένη και κατά 99% έτοιμη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, με το γήπεδο να παίρνει μια νέα μορφή και με τα εισιτήρια διαρκείας να έχουν ζήτηση στις πιο σημαντικές ημέρες. Παράλληλα αναμένεται το μεταγραφικό «μπαμ» με παίκτη Super League που έχει προαναγγείλει ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Αθανάσιος Τζήμας.

Μπορεί από προχθές να υπάρχει η παραίτηση του πρόεδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης Στέργιου Φάτση, αλλά η αισιοδοξία που έχουν φέρει οι κινήσεις Τζήμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν σταματά, αν και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου εμφανίστηκε στο πλευρό του κ. Φάτση, ευελπιστώντας να ανακαλέσει…

Ερχονται οι μεγάλες βραδιές

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Αθανάσιος Τζήμας, τρεις θα είναι οι μεγάλες βραδιές της Νίκης Βόλου τον Αύγουστο. Η πρώτη είναι η έναρξη της περιόδου με τον αγιασμό και την πρώτη προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο Π. Μαγουλάς την 1η Αυγούστου. Η δεύτερη αφορά τη συναυλία που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος και η τρίτη την παρουσίαση της φανέλας. Μάλιστα, σχετικά με την τελευταία αυτή εκδήλωση, επισημαίνεται ότι θα είναι «μια μοναδική βραδιά, με τη μεγάλη έκπληξη», που θα είναι ένα μεταγραφικό «μπαμ» με παίκτη Super League!

Ηδη το αγωνιστικό στίγμα για τη Νίκη δόθηκε με τον Γιώργο Παρασκευαΐδη, που είναι πλέον παίκτης της ομάδας, αφού η εμπειρία και οι συμμετοχές του θεωρούνται σημαντικότατες για την ομάδα και την κατηγορία. Ομως η Νίκη δεν στέκεται εκεί και θα κάνει ακόμη μια υπέρβαση, βάζοντας στη μηχανή της κι άλλον παίκτη με θητεία στη Super League, ενώ άμεσα κλείνει και το θέμα του τερματοφύλακα.

Ηδη ο τερματοφύλακας Νίκος Τζήμας που έμεινε ελεύθερος από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θεωρείται παίκτης της Νίκης. Είναι γιος του προέδρου της διοικούσας επιτροπής και παρά το νεαρό της ηλικίας του (19/12/95) έχει εμπειρία από Γ’ Εθνική, παίζοντας 35 ματς με Αχιλλέα και Βατανιακό.

Το ρόστερ της ομάδας θα είναι έτοιμο στην έναρξη της προετοιμασίας την 1η Αυγούστου. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γρηγοριάδης Νίκος (τερματοφύλακας), Ράπτης Ευάγγελος (τερματοφύλακας), Παπαγεωργίου Νίκος (δεξί μπακ), Στέλιος Αλεξανδρής (δεξί μπακ), Δημολιός Δημήτρης (αριστερό μπακ), Κόκκας Βαλάντης (δεξί στόπερ), Ναουμίδης Γιώργος (αριστερό στόπερ), Παπαδήμας Νίκος (δεξί στόπερ), Σφονδυλιάς Νίκος (στόπερ), Παρασκευαΐδης Γιώργος (αμυντικό χαφ), Πετράκος Χαράλαμπος (αμυντικό χαφ), Κόλα Κλεβί (μέσος), Κυπτίου Κώστας (μέσος), Τσιουρέλης Κώστας (μέσος), Τορεζάνι Φράνκο (μέσος), Τσιανάκας Αλέξανδρος (μέσος), Μιχάλης Τσιαμπαλής – Σουάρες (αριστερό χαφ), Ματθαίου Αγγελος (μέσος), Βουρδάκης Σταύρος (επιθετικός), Μαλακασιώτης Φάνης (επιθετικός), Κορέτας Γιάννης (επιθετικός) και Δαδάκος Βαγγέλης (επιθετικός).

Πρέπει να σημειωθεί ότι από αυτούς μόνο 5 ήταν και στην περσινή ομάδα, ενώ 15 είναι Βολιώτες όπως και οι Κεφαλάς, Ζενούνι, Γεωργατζής αν τελικά αποκτηθούν από το Ρήγα.

Την 1η Αυγούστου η πρώτη

Ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ορίστηκε για τις 11 του Σεπτέμβρη, η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της Νίκης Βόλου ορίστηκε για την 1η Αυγούστου, στις 19:00 στο Π. Μαγουλάς.

Τα διαρκείας

Η κινητικότητα που υπήρξε στην κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας ικανοποίησε τους ανθρώπους της Νίκης, ενώ αποφασίστηκε ότι η διάθεσή τους θα συνεχίζεται τις καθημερινές κατά τις ίδιες ώρες, δηλαδή 12.00-14.00 και 18.00-20.30 από τα νέα γραφεία στην οδό Αργοναυτών 15, άνωθεν εστιατορίου ΓΑΙΑ.

Επίσης, μετά από συναντήσεις με τους συνδέσμους, θα οριστεί η τιμή των συνδεσμιακών διαρκείας και θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση, ενώ ο Ο.Φ. Νίκης άρχισε προεγγραφές στα γραφεία του. Ενόψει της νέας χρονιάς θα διατεθούν 400 εισιτήρια των 100 ευρώ και 400 εισιτήρια των 200 ευρώ. Τα εισιτήρια των 100 ευρώ αφορούν την είσοδο των φιλάθλων σε όλες τις θύρες του γηπέδου, ενώ των 200 ευρώ στο κέντρο της σκεπαστής κερκίδας σε καθίσματα αυστηρά καθορισμένα με τα ονοματεπώνυμα των κατόχων.

Μειωμένη τιμή για ευπαθείς ομάδες

Οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι και οι χρονίως πάσχοντες θα μπορούν από τη Δευτέρα να κάνουν προεγγραφή για να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας της Νίκης Β. σε μειωμένες τιμές. Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος Σ. Τζήμας και η Δ.Ε της Νίκης Βόλου, πιστοί στις εξαγγελίες τους, ανακοινώνουν ότι από τη Δευτέρα 25/7/2016 και ώρες 12.00-14.00 και από 18.00-20.30 θα γίνεται προεγγραφή για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για όλες τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες (ανέργους, πολυτέκνους, χρονίως πάσχοντες) σε μειωμένη τιμή, με την επίδειξη των ανάλογων καρτών, στα γραφεία της ομάδας στην οδό Αργοναυτών 15».

Το πρόγραμμα φιλικών της Νίκης

Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου. Στο πιο δυνατό της τεστ η Νίκη θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο «Π. Μαγουλάς». Η ημερομηνία αυτής της αναμέτρησης δεν έχει οριστικοποιηθεί, καθώς έπεται η κλήρωση του Κυπέλλου. Σε περίπτωση που η ΑΣΑ κληρωθεί να αγωνιστεί στις 2 Σεπτεμβρίου, τότε το φιλικό θα γίνει στις 24 Αυγούστου, σε διαφορετική περίπτωση οι κυανόλευκοι θα φιλοξενήσουν τους «Καρδιτσιώτες» στις 28 Αυγούστου.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Νίκη Βόλου ανακοινώνει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας. Η ημερομηνία της φιλικής αναμέτρησης με την Αναγέννηση θα εξαρτηθεί από την κλήρωση Κυπέλλου για την ομάδα της Καρδίτσας. Στις 4 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί από την ΕΠΣΘ ο αγώνας Σούπερ Καπ, ανάμεσα στην Κυπελλούχο Νίκη Βόλου και τον πρωταθλητή της Α’ Τοπικής κατηγορίας, Ηρακλή Βόλου».

Τετάρτη 17 Αυγούστου, Κανάλια: Απόλλων Καναλίων – Νίκη Βόλου

Κυριακή 21 Αυγούστου, Νεοκαισάρεια: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Νίκη Βόλου

24 ή 28 Αυγούστου, Π. Μαγουλάς: Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου (17:00), Σούπερ Καπ ΕΠΣΘ: Νίκη Βόλου – Ηρακλής Βόλου

(Το γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση θα ανακοινωθεί από την ΕΠΣΘ)

(Οι ώρες των φιλικών αναμετρήσεων θα γνωστοποιηθούν σε μεταγενέστερη ανακοίνωση).

Εκτακτη Γ.Σ. για το Blue Club

Εκτακτη Γ.Σ. συγκαλεί το Blue Club για σήμερα Δευτέρα. Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του συνδέσμου συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση, Δευτέρα 25/7/2016 και ώρα 7:30 μ.μ. Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι από αύριο το απόγευμα, αρχίζουν οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας των οργανωμένων. Blue Club – Θ3 «Π. Ντοκούζης». Δεν πεθαίνει ό,τι μπορεί αιώνια να περιμένει. Πίστη – Τιμή – Αφοσίωση».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου