ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντίο με ισοπαλία

αντίο-με-ισοπαλία-430958

Με μια μέτρια εμφάνιση έβαλε τέλος σε μια άσχημη σεζόν η Νίκη. Οι κυανόλευκοι παραχώρησαν ισοπαλία στη Δόξα Κρανούλας στο Πανθεσσαλικό για την 34η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι έληξε 1-1, με τους γηπεδούχους να σώζουν τα προσχήματα και να παίρνουν το βαθμό στο τελευταίο λεπτό της κανονικής περιόδου με τον Γκινή.
Η Νίκη μπορεί να έχασε ευκαιρίες, αλλά στο 50’ βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν ο Πιέχνα βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Νάνι και έκανε το 0-1. Οι κυανόλευκοι έμειναν με 10 παίκτες τέσσερα λεπτά αργότερα, αφού ο Σάντσεζ δεν μπόρεσε να κρατήσει τον αδικαιολόγητο εκνευρισμό του και κλώτσησε την μπάλα, βλέποντας τη δεύτερη κίτρινη, ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90’ με το νεαρό Γκινή μετά από σέντρα του Παπαστεργίου.
Ο Χόρχε Μπάριος τσέκαρε ξανά κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ετοιμάζεται πλέον να παραδώσει την έκθεσή του στο Στράτο Γιδόπουλο. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει ο Ουρουγουανός στον πάγκο, αλλά προς το παρόν δεν έχουν ξεκινήσει επίσημα οι επαφές.
Στη Νίκη αφήνουν πίσω το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο οποίο τερμάτισαν στην 11η θέση της τελικής κατάταξης και προσπαθούν να κοιτάξουν μπροστά. Η δημιουργία μιας ομάδας που να μπορεί τη νέα σεζόν να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο είναι το ζητούμενο και ο προγραμματισμός πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Αυτό ζητούν και οι οργανωμένοι που περιμένουν πλέον έργα και σημαντική ενίσχυση από τους διοικούντες την ΠΑΕ. 
  
Θέτουν προβληματισμούς οι «Γαλάζιοι Αγγελοι»
Από το σύνδεσμο φιλάθλων «Γαλάζιοι Αγγελοι» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το τέλος αυτής της αγωνιστικής περιόδου βρήκε τον κόσμο της αγαπημένης  μας ομάδας απογοητευμένο. Οχι απλά για το γεγονός το ότι παρά πολύ  απλά σωθήκαμε, αλλά γιατί το όλο εγχείρημα ήτανε κατώτερο των  προσδοκιών. Επιτακτική ανάγκη συσπείρωσε μια μερίδα οπαδών να επαναστεγάσουν εκ νέου τον σύνδεσμο φιλάθλων Blue Angels «Γαλάζιοι Αγγελοι» στην οδό  Αναπαύσεως 24 με συμβούλιο και όλα τα προβλεπόμενα από το καταστατικό. Σαν φίλαθλοι χρόνια κοντά στην ομάδα, δίνουμε το παρών για να 

καταδείξουμε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα, από το δικό 

μας πρίσμα. Απαιτούμε ως αναγνωρισμένος σύνδεσμος με πρόγραμμα και φίλαθλο πνεύμα, αρχική συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ή εκπροσώπους του Δ.Σ. για να εκθέσουμε τις απόψεις μας, οι οποίες έχουνε να κάνουνε με τις εξής 

προτάσεις: Επαναπρογραμματισμός νέας περιόδου, Κεντρική συνέλευση με το έτερο (Blue Club) παρουσία του προέδρου, Επανεξέταση για συντήρηση-χρήση του Π. Μαγουλάς, Προοπτική ανταλλαγής παικτών, δανεισμούς από την ομάδα των Ν. Αθλητών και έφεση στο φυτώριο της Νίκης, μόνο αν απαντηθούνε καίρια ζητήματα όπως τα παραπάνω, θα δώσουμε το παρών κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο και κοντά στα υπόλοιπα φιλότιμα τμήματα του ερασιτέχνη.

Το παρών υπογράφει το κάτωθι νέο 5μελές συμβούλιο του συνδέσμου: α) Πρόεδρος: Μαστρογιάννης Παντελής, β) Ταμίας: Βλαχάβας Αντώνιος, γ) Γραμματέας: Μπανταβάνος Κων/νος, δ) Μέλος: Κοντογιώργης Μιχαήλ, ε) Μέλος: Αρχοντάκης Πέτρος. Ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός καθημερινά από της 18:00 το  απόγευμα στα νέα του γραφεία, Αναπαύσεως 24 στη Ν. Ιωνία και θα δέχεται 

νέες εγγραφές μελών.

 
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ          ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ
1                             1
Σκόρερ: 90’ Γκινής – 50’ Πιέχνα
Κίτρινες: Σάντσεζ – Κασσής
Αποβολή: 54’ Σάντσεζ (2η κίτρινη)
Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
Οι συνθέσεις:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Νάνι, Παπαστεργίου, Μοράλες, Κακαζούκης, Μάγγος, Μωυσίδης (66’ Ζαρίφης), Γκάλβεζ, Γεωργιάδης (59’ Γκινής), Κωνσταντινίδης (90’ Φλάμος), Σάντσεζ  
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Κουβεντάρης, Κασσής (67’ Βλάχος), Καραμπίνας, Γκόλιας, Σιαφάκας, Μπονκ, Δάσκαλος, Χήρας, Γιάκος (65’ Στάθης), Κλεισούρης, Πιέχνα (89’ Λώλης).
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου