ΤΟΠΙΚΟ

Super Cup στις 4/9, κληρώσεις στις 12/9

super-cup-στις-4-9-κληρώσεις-στις-12-9-811953

Ανακοινώθηκαν από τη νέα ιστοσελίδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Νέα ιστοσελίδα απέκτησε η ΕΠΣ Θεσσαλίας η οποία είναι πλήρως ανανεωμένη. Ο ιστότοπος ενσωματώνοντας κάθε σύγχρονη τεχνολογία, προσφέρει στους επισκέπτες της, τη δυνατότητα για πλήρη ενημέρωση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Οι καλύτερες εκπλήξεις όμως έρχονται τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣΘ.

Επίσης, μέσω της ιστοσελίδας της Ενωσης ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Super Cup, όπως επίσης και των κληρώσεων των τοπικών πρωταθλημάτων της νέας σεζόν.

Ετσι, το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, όπως και πέρυσι, θα είναι ο αγώνας Super Cup. Σε αυτόν θα κοντραριστούν η Νίκη Βόλου με τον Ηρακλή. Η Νίκη είναι η κυπελλούχος ΕΠΣΘ και ο Ηρακλής ο πρωταθλητής Α’ τοπικής, της περιόδου 2015-16. Το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ. σε γήπεδο που θα ανακοινωθεί. Υπενθυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο ματς πέρυσι είχαν αγωνιστεί οι Γ.Σ. Αλμυρού και ΑΕ Διμηνίου.

Φέτος πάντως οι ομάδες Γ’ Εθνικής της Μαγνησίας δεν θα συμμετάσχουν στο κύπελλο ΕΠΣΘ αλλά σε αυτό της Γ’ εθνικής.

Επίσης, ανακοινώθηκε και η ημερομηνία των κληρώσεων των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Συγκεκριμένα η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. Πέρυσι είχε διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Πορταριά». Οσον αφορά το Κύπελλο στην κληρωτίδα θα μπουν οι ομάδες της Α’ τοπικής που υποχρεούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο θεσμό, όπως επίσης και οι σύλλογοι της Β’ ΕΠΣΘ που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Η Α’ ΕΠΣΘ θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο, ενώ η Β’ σε δύο.

Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου