ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Βόλος γιόρτασε για τον Ολυμπιακό

ο-βόλος-γιόρτασε-για-τον-ολυμπιακό-851206

Με έναν φαντασμαγορικό τρόπο στο ΕΑΚ αλλά και στους δρόμους της πόλης   γιόρτασε ο Βόλος για τον τίτλο και την άνοδο του Ολυμπιακού μετά από είκοσι χρόνια στη μεγάλη κατηγορία… Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου σε μια φιέστα ανόδου αποθέωσαν τους πρωταθλητές, και ακόμη τον ιδιόκτητη της ΠΑΕ   Αχιλλέα Μπέο, τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, ενώ στη συνέχεια έκαναν αισθητέ παρουσία στην πόλη … και κάνοντας τη νύχτα μέρα έδειξαν να χαίρονται τη γιορτή.
Στο γήπεδο όλα άρχισαν νωρίς και να αγωνίζονται οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια  ξεχωριστό χρώμα έδωσαν με τα χορευτικά   τα ερυθρόλευκα κορίτσια του «Magic Steps». 
Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εθνικό και υπό τους ήχους του «We are the champions» και ενώ τα πυροτεχνήματα και τα εφέ κυριάρχησαν   οι παίκτες σήκωσαν το κύπελλο του πρωταθλητή της Β’ Εθνικής 2010.  
Ολοι οι συντελεστές της ανόδου ανέβηκαν στην εξέδρα που είχε στηθεί στο ταρτάν του ΕΑΚ και παρέλαβαν τα μετάλλια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Αχιλλέα Μπέο.
Οι ποδοσφαιριστές που βραβεύτηκαν ήταν οι: Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς, Λέαντρο Άλβαρεζ, Ερόλ Μπουλούτ, Βιθέντε Μόνχε, Μάρτινς Ροτζέριο, Χαβιέ Ούμπιντες, Στέλιος Ανδρίκος, Δημήτρης Αρβανίτης, Γιάννης Ζαραδούκας, Γιάννης Ζαχαράκης, Γιώργος Ιακωβάκης, Λεωνίδας Καμπάνταης, Κώστας Καπετάνος, Κύδων Καρλόπουλος, Φώτης Κηπουρός, Ανδρέας Κολίτσι, Παναγιώτης Κόρμπος, Ευθύμης Κοτίτσας, Μανώλης Λιαπάκης, Ηλίας Μαρούλης, Παύλος Μητρόπουλος, Δημήτρης Πλιάγκας, Δημήτρης Σιαλμάς, Ηλίας Σολάκης, Ανδρέας Τσεκούρας και Νίκος Ψυχογιός.
Επίσης βραβεύτηκαν ο προπονητής Σάκης Τσιώλης και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας που αποτελείται από τους Στέφανο Διονυσόπουλο, Γιώργο Χερίδη, Φίλιππο Μπολοβίνη, Παντελή Παντελόπουλο, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τάκης Γιαννόπουλος, καθώς και οι Στέφανος Βαρούτας, Στάθης Δασκαλόπουλος, οι φροντιστές Δημήτρης Τόρα και Μανώλης Κοτρώνης, ο οδηγός του πούλμαν Απόστολος Έξαρχος και ο υπεύθυνος ασφαλείας Γιάννης Νικολάου.
Ο κ. Μπέος απένειμε μετάλλια και στα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ: Στον πρόεδρο Γιώργο Τόρη και στους Κώστα Χαλύφα, Γιώργο Κουτρούμπα, Γιάννη Μπέη, Γιώργο Πράττο, Μάνο Κρατήρα, Αντώνη Ιωάννου, Γιώργο Ιωάννου, Γιώργο Βαρούτσικο, αλλά και στον Κώστα Θεοδώρου (το μετάλλιο παρέλαβε ο γιος του Θάνος Θεοδώρου). 
Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν συγκινητικός στη συνέχεια, κάνοντας λόγο για μεγάλη και σημαντική μέρα για το Βόλο, τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους, ενώ αφιέρωσε το μετάλλιό του στον αείμνηστο Γιώργο Πλακίδα, λέγοντας: «Αυτό το μετάλλιο είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θα το αφιερώσω ωστόσο σ’ έναν άνθρωπο που βρίσκεται πολύ ψηλά και χαίρεται για την επιτυχία του Ολυμπιακού και αναφέρομαι στον Γιώργο Πλακίδα» (το μετάλλιο το απένειμε στο γιο του Γιώργου Πλακίδα, Μάνο).
Στη συνέχεια πάντως έδωσε το μήνυμα για τη συνέχεια, τονίζοντας: «Αν νομίζετε ότι ήρθα στο Βόλο για να πάρω ένα μετάλλιο, είστε γελασμένοι. Αυτή η πόλη να περιμένει πολλά από την ομάδα, αλλά και εμείς περιμένουμε πολλά από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίξει και να είναι σίγουρος ότι θα γευτούμε όλοι μαζί μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον».
Μετά από ένα φαντασμαγορικό σόου έγινε η απονομή του κυπέλλου στους πρωταθλητές από τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ κ. Θανάση Κανελλόπουλο. Οι σαμπάνιες άνοιξαν και ακολούθησε ο γύρος του θριάμβου. Οι εκδηλώσεις στο ΕΑΚ ολοκληρώθηκαν με τη συναυλία της Αγγελικής Ηλιάδη και του Κώστα Μαρτάκη, ενώ οι φίλαθλοι στη συνέχεια πραγματοποίησαν μεγάλη πορεία από το στάδιο στο κέντρο της πόλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου