ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυλαία με νίκη θέλουν στη Νέα Ιωνία

αυλαία-με-νίκη-θέλουν-στη-νέα-ιωνία-504727

Αυλαία με νίκη θα επιδιώξουν να κάνουν σήμερα από το Πανθεσσαλικό ο Χόρχε Μπάριος και οι ποδοσφαιριστές του. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται στις 5.30 μ.μ. τη Δόξα Κρανούλας στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και θα επιδιώξουν να αποχαιρετήσουν θετικά τη σεζόν μπροστά στο κοινό τους.
Το παιχνίδι είναι τυπική διαδικασία για τις δυο ομάδες, αλλά το γηπεδούχο συγκρότημα έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει τη νίκη. Αγωνίζεται στην έδρα του και επιθυμεί να αφήσει με καλές αναμνήσεις τους φιλάθλους που σήμερα θα επιλέξουν να περάσουν το απόγευμά τους στο Πανθεσσαλικό. Επίσης αντιμετωπίζει μια ομάδα που με τους τρεις βαθμούς σήμερα την προσπερνά στο βαθμολογικό πίνακα κι αν και πλέον δεν έχει σημασία, η άνοδος μιας θέσης στην τελική κατάταξη αν μη τι άλλο θα ενίσχυε κάπως το «πληγωμένο» γόητρο της ομάδας, που φέτος πραγματοποίησε άσχημη πορεία.
Οπως και στο προηγούμενο ματς στην Φιλιππιάδα, έτσι και στο σημερινό ο Χόρχε Μπάριος αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του. Ετσι οι Παπαϊωάννου, Ζαρίφης, Γκινής και ίσως σήμερα και ο Φλάμος, πάρουν την ευκαιρία να αγωνιστούν. Το τεχνικό τιμ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Σωτρίνη και Κουτσογιάννη, στον τραυματία Καρακώστα και στο στρατευμένο Ντακούρ. Αν πάρει άδεια θα μπορέσει να ενσωματωθεί στην αποστολή ο τερματοφύλακας Κατσίβελος.
Μια πιθανή ενδεκάδα για τη Νίκη είναι με τον Νάνι να υπερασπίζεται την εστία, τον Παπαστεργίου δεξί μπακ και τον Καριώτη στην αντίστοιχη θέση από τα δεξιά. Ο Κακαζούκης αναμένεται να ξεκινήσει σαν στόπερ δίπλα από τον Μοράλες. Στην μεσαία γραμμή, θα βρίσκονται οι Μάγγος, Γκάλβεζ και Μωυσίδης και την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν εκτός απροόπτου οι Παπαστεργίου και Γεωργιάδης στις δυο πλευρές με τον Σάντσεζ στην κορυφή. 
Την αποστολή της Νίκης για τον σημερινό αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας αποτελούν οι: Μαουρίτσιο Νάνι, Δημήτρης Μοράλες, Βασίλης Κωνσταντινίδης, Αλέξης Κακαζούκης, Χρήστος Ζαρίφης, Γκόμεζ Σάντσεζ, Πέτρος Καριώτης, Σεραφείμ Μωυσίδης, Πολύβιος Παπαϊωάννου, Θανάσης Μάγγος, Δημήτρης Παπαστεργίου, Φανούρης Γκινής, Αλέκος Γεωργιάδης, Γιάννης Φλάμος, Γκαρμόνα Γκάλβεζ.
Ο Ματθαίος Βουρνέλης από την Ενωση Μακεδονίας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης μεταξύ της Νίκης Βόλου και της Δόξα Κρανούλας. Βοηθοί του θα είναι οι Νεκταρία Τσάγγαρη και Κωνσταντίνος Νικολαΐδης και τέταρτος ο Γιώργος Δαμιανίδης, όλοι τους από την Μακεδονία.
Να σημειωθεί ότι το σημερινό θα είναι το τελευταίο ματς του Σεραφείμ Μωυσίδη με την κυανόλευκη φανέλα, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα.
 
Η Δόξα Κρανούλας
Εναν βαθμό πάνω από τη Νίκη βρίσκεται στην κατάταξη η Κρανούλα. Οι σημερινοί φιλοξενούμενοι έχουν 38 βαθμούς στο ενεργητικό τους, έχοντας αποσπάσει οκτώ νίκες, 14 ισοπαλίες και 9 ήττες. Στην έκτος έδρας παρουσία τους έχουν καταφέρει να πάρουν μόλις δυο διπλά, αλλά οκτώ ομάδες τις υποχρέωσαν σε ισοπαλία μέσα στο «σπίτι» τους. Η αμυντική του λειτουργία στα ματς μακριά από την έδρα του το φέρνει τις καλύτερες εκτός έδρας άμυνες του πρωταθλήματος.
 
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 34Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό 
Ωρα: 17.30
Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ                   ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 

1.ΝΑΝΙ                                    1.ΚΟΥΒΕΝΤΑΡΗΣ
5.ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ       3.ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ
11.ΚΑΡΙΩΤΗΣ             4.ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
27.ΚΑΚΑΖΟΥΚΗΣ       5.ΣΙΑΦΑΚΑΣ
4.ΜΟΡΑΛΕΣ                16.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
14.ΜΩΥΣΙΔΗΣ             22.ΓΚΟΛΙΑΣ
18.ΜΑΓΓΟΣ                 8.ΧΗΡΑΣ
26.ΓΚΑΛΒΕΖ               17.ΔΑΣΚΑΛΟΣ
23.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ         21.ΓΡΑΜΜΟΖΗΣ
20.ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ    27.ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ
9.ΣΑΝΤΣΕΖ                 91.ΓΙΑΚΟΣ
Προπονητές:
Χ. ΜΠΑΡΙΟΣ                Γ. ΛΑΔΙΑΣ
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου