ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αποθέωση… των πρωταθλητών

η-αποθέωση-των-πρωταθλητών-504739

Ολοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν στο Στάδιο Βόλου, όλος ο Βόλος γιορτάζει σήμερα για τον τίτλο και την άνοδο του Ολυμπιακού και ο κόσμος θα βρεθεί στο ΕΑΚ για να αποθεώσει τους πρωταθλητές και να δείξει τη δυναμική της ομάδας για τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λίγκα.

Στην σημερινή τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την φιέστα, αφού στο Βόλο

τυπικά γηπεδούχος είναι ο Εθνικός, που δέχθηκε την αλλαγή έδρας δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους της ερυθρόλευκης ομάδας να παρακολουθήσουν και να γιορτάσουν με ένα επτάωρο υπερθέαμα που θα περιλαμβάνει εκτός από την αποθέωση των πρωταθλητών αγώνες από το μέλλον και το παρελθόν, συναυλία και πολλές εκπλήξεις…

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 4 μ.μ. με αγώνα των παιδιών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου. Θα ακολουθήσει στις 5.30 μ.μ. ο επίσημος αγώνας πρωταθλήματος Εθνικός-Ολυμπιακός Βόλου. Στο ημίχρονο υπάρχουν εκπλήξεις και στις 7.30 θα διεξαχθεί ο αγώνας των παλαιμάχων, ενώ στις 8.40 μ.μ. θα γίνει η απονομή του κυπέλλου στους πρωταθλητές και οι βραβεύσεις. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με τη συναυλία των Αγγελική Ηλιάδη και Κώστα Μαρτάκη, η οποία θα αρχίσει στις 9 το βράδυ. Η γενική είσοδος για τους φιλάθλους ορίστηκε στα 20 ευρώ και τα εκδοτήρια του ΕΑΚ θα λειτουργούν από τις 2 μετά το μεσημέρι. Σε κάθε κάτοχο εισιτηρίου θα δοθεί η συλλεκτική μπλούζα της ανόδου του Ολυμπιακού Βόλου, θα υπάρχει δωρεάν κέτερινγκ για όλους, ενώ τα καλύτερα θα είναι τα εκτός προγράμματος και ό,τι έχουν ετοιμάσει οι φίλαθλοι, που έχουν σκοπό όσο βραδιάζει να κάνουν τη νύχτα μέρα.

Επίσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της ώστε να μην εισχωρήσουν στον αγωνιστικό χώρο, μετά τη λήξη του αγώνα, για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί (αγώνας παλαιμάχων, βραβεύσεις και καλλιτεχνικό πρόγραμμα), για να επιτρέψουν στους ποδοσφαιριστές να κάνουν το γύρο του θριάμβου, αλλά και γιατί οι κανόνες ασφαλείας τη συγκεκριμένη ημέρα απαγορεύουν την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο.

-Στο αγωνιστικό μέρος της σημερινής φιέστας στο Στάδιο Βόλου με τον Εθνικό, που θα είναι ένα πανηγύρι για τους «ερυθρόλευκους», ο Σάκης Τσιώλης που θα γνωρίζει μια ακόμη αποθέωση δεν αποκλείεται να έχει κι αυτός τις δικές του εκπλήξεις στην 11άδα, ρίχνοντας στη μάχη παίκτες όπως οι Ζαχαράκης, Τσεκούρας, Ανδρίκος και Μητρόπουλος.

Άλλωστε στην αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο Σάκης Τσιώλης συμπεριλαμβάνονται οι: Μαρούλης, Ψυχογιός, Ιακωβάκης, Ανδρίκος, Αρβανίτης, Μητρόπουλος, Καρλόπουλος, Ροτζέριο, Ουμπίντες, Μόνχε, Τσεκούρας, Λιαπάκης, Ζαχαράκης, Αμπράμοβιτς, Αλβάρεζ, Μπουλούτ, Καπετάνος, Κόρμπος, Πλιάγκας, Σολάκης, Σιαλμάς, Κολίτσι και Κηπουρός.

Κάλεσμα του κόσμου

Τα club των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου Austrians boys ,” RED EAGLES ‘ και ο ΣΦΟΕΒ εξέδωσαν ανακοινώσεις καλώντας τον κόσμο στο ΕΑΚ στη σημερινή μεγάλη γιορτή…

Η λέσχη φίλων Red Eagles θεωρώντας ότι αύριο στις 4 είναι η ώρα της δικαίωσης, καλεί όλους στη μητρόπολη του βολιώτικου ποδοσφαίρου, το ΕΑΚ, να γλεντήσουμε , να τραγουδήσουμε διότι έρχονται νέες μέρες γεμάτες επιτυχίες, τονίζοντας πως τα καλύτερα έρχονται…..

Οι Austrians boys επίσης αναφέρουν πως μετά από 20 χρόνια μιζέριας η πόλη γιορτάζει για την επιστροφή της ομάδας της στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας και καλούμαστε να δώσουμε το δικό μας χρώμα και παλμό στην γιορτή της ομάδας μας.

Ο Εθνικός

Αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εθνικός. Οι Πειραιώτες είναι στο Βόλο χωρίς τους τιμωρημένους Νικολόπουλο, Τσεμπερίδη, Σύρο, Μοσχογιάννη, Γκράιμς, Φαρινόλα και τον τραυματία Ζουαρί.

Ο Εθνικός χρειάζεται τουλάχιστον ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Διαγόρα στους 51 βαθμούς υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου