ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μεταγραφική «τριάδα»… και ξεκίνημα 3/8

μεταγραφική-τριάδα-και-ξεκίνημα-3-8-815133

Φάνης Μαλακασιώτης, Βαγγέλης Δαδάκος και Αλέξης Κατσιαμήτας νέα πρόσωπα στο ρόστερ της Νίκης Βόλου που «μεγαλώνει»

Τρεις νέες μεταγραφικές προσθήκες ανακοινώθηκαν χθες από τη Νίκη Βόλου με το ρόστερ της να «μεγαλώνει» …αλλά σταθερά με μικρές ηλικίες και με το βλέμμα στο μέλλον.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο αριθμός των παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ της Νίκης είναι πλέον στο 19 και ως το ξεκίνημα της προετοιμασίας -που τελικά θα γίνει στις 3 Αυγούστου- θα είναι στο 23.

Οι νεαροί Φάνης Μαλακασιώτης, Βαγγέλης Δαδάκος και Αλέξης Κατσιαμήτας που ανακοινώθηκαν χθες έχουν την εμπειρία με αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο Φάνης Μαλακασιώτης έχει και εμπειρία Νίκης… αφού ο νεαρός ταλαντούχος Βολιώτης ποδοσφαιριστής έπαιξε στην Κ19 της Νίκης, ενώ έχει και διετή εμπειρία στη Γ’ Εθνική και γεμάτα σε συμμετοχές πρωταθλήματα με τη φανέλα του Πυράσου. Ο 20χρονος επιθετικός, που μπορεί να παίξει στις πτέρυγες, ως κρυφός κυνηγός αλλά και σέντερ φορ, ξεκίνησε από την Αγία Παρασκευή, προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια και τα προσόντα του έχουν εκτιμηθεί και εκτός Μαγνησίας αφού η Νίκη τον «κέρδισε» από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέξης Κατσιαμήτας και ο Βαγγέλης Δαδάκος έρχονται στο Βόλο από τον Πιερικό… Ο Κατσιαμήτας είναι 21 ετών αγωνίσθηκε στον Πιερικό και στη Β’ Εθνική, αλλά και στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο ταλαντούχος σέντερ φορ Δαδάκος, είναι 18 ετών, αλλά με 38 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική σε Βατανιακό και Πιερικό και θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος, ενώ στη Νίκη Βόλου, αγωνίστηκε πριν πολλά χρόνια ο πατέρας του Βασίλης.

Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Λεωνίδας Μπίλης προανήγγειλε κι άλλες μεταγραφές για το ρόστερ της ομάδας που θα είναι έτοιμο στην έναρξη της προετοιμασίας στις 3 Αυγούστου.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Γρηγοριάδης Νίκος (τερματοφύλακας), Ράπτης Ευάγγελος (τερματοφύλακας), Παπαγεωργίου Νίκος (δεξί μπακ), Στέλιος Αλεξανδρής (δεξί μπακ), Κόκκας Βαλάντης (δεξί στόπερ), Ναουμίδης Γιώργος (αριστερό στόπερ), Παπαδήμας Νίκος (δεξί στόπερ), Σφονδυλιάς Νίκος (στόπερ), Πετράκος Χαράλαμπος (αμυντικό χαφ), Κόλα Κλεβί (μέσος), Κυπτίου Κώστας (μέσος), Τσιουρέλης Κώστας (μέσος), Τορεζάνι Φράνκο (μέσος), Τσιανάκας Αλέξανδρος (μέσος), Ματθαίου Αγγελος (μέσος), Βουρδάκης Σταύρος (επιθετικός) Μαλακασιώτης Φάνης (επιθετικός), Δαδάκος Βαγγέλης (επιθετικός), Κατσιαμήτας Αλέξης (επιθετικός).

Από αυτούς μόνο 5 ήταν και στην περσινή ομάδα, ενώ 12 είναι Βολιώτες.

Στο μεταξύ ίσως και σήμερα βγει το ελληνικό διαβατήριο για τον Νέτι Μέτσε για να μεταβεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία όπου θα υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα Β’ Εθνικής που προπονεί ο κ. Φλουτ, ενώ ανοικτό παραμένει το τι θα πράξει ο Φίλιππος Σκοπελίτης.

Θ. Τζήμας: «Οταν αγαπάς,
πρέπει να βοηθάς»

Στο ρ/σ Blue Star φιλοξενήθηκε ο κ. Θανάσης Τζήμας, δίνοντας διευκρινίσεις για τα εισιτήρια διαρκείας και προτρέποντας τον κόσμο να προβεί στην αγορά τους, καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «όταν αγαπάς, πρέπει να βοηθάς».

«Η προεδρία η δικιά μου είναι τεχνοκρατική. Μέχρι στιγμής δεν έχω ζητήσει από κανέναν χρήματα και πληρώνω εγώ με διαφάνεια. Στόχος μου είναι να μη βάλουμε σε περιπέτειες την ομάδα», συμπλήρωσε ο κ. Τζήμας, που σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές έδωσε με γλαφυρότητα το στίγμα και τη φιλοσοφία του: «Η Νίκη δεν μπορεί να έχει έναν παίκτη, που θα παίξει πέντε παιχνίδια και μετά να μην παίξει. Τα φρου φρου και τα αρώματα τα έφεραν άλλοι και με άλλους στόχους. Να αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο που περίμενε το μπλουζάκι το Yves Saint Laurent και το adidas το μπλουζάκι και δεν ήξερε ότι μπορεί να είναι από το πανέρι. Θα πάμε σε γήπεδα που πέφτουν κορμιά και δε μετράει αν είσαι φίρμα. Να έχουμε υπομονή».
Επίσης, ο κ. Τζήμας πληροφόρησε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί και συνεργασία με ομάδα Α’ Εθνικής, βάσει της οποίας θα γίνεται ανταλλαγή παικτών και στη Νίκη θα δίνονται ταλέντα για προώθηση, ενώ τέλος ανέφερε ότι από την επόμενη Δευτέρα θα γίνει η σύνδεση του γηπέδου Π. Μαγουλάς με το δίκτυο ύδρευσης.

Αποκτά λεωφορείο

Την απόκτηση δικού της λεωφορείου προαναγγέλλει για τη Νίκη με ανάρτησή του στη σελίδα της ομάδας στο fb ο Θανάσης Τζήμας. Επισημαίνει ότι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν και απομένει μόνο η αγορά του από τη Γερμανία. Επίσης πληροφορεί για το ενδεχόμενο πριν τη διακοπή εργασιών των Δικαστηρίων, να έχει εκδοθεί η απόφαση της εκκαθάρισης, η οποία αναμένεται θετική! «Αντί για Ρονάλντο λεωφορείο και παίκτες μαχητές, όπως παλιά», σχολιάζει ο πρόεδρος των κυανόλευκων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου