ΤΟΠΙΚΟ

Στις 20/7 η συνάντηση στην ΕΠΣΘ για προτάσεις της νέας Β’ κατηγορίας

στις-20-7-η-συνάντηση-στην-επσθ-για-προτάσ-815731

Το ζήτημα του διαχωρισμού των ομάδων της νέας Β’ τοπικής κατηγορίας σε δύο ομίλους απασχολεί τους ιθύνοντες της ΕΠΣΘ, οι οποίοι ζήτησαν τη γνώμη των συλλόγων την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και πλέον, τους καλούν σε συνάντηση στα γραφεία της Ενωσης στις 20 του μηνός.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας καλεί τους εκπροσώπους των σωματείων – μελών της, που την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, την Τετάρτη 20/7/2016 και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία της Ενώσεως, σε συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων, ως προς το ζήτημα της καταρτίσεως των δύο ομίλων».

Οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι αλφαβητικά οι: Αγχίαλος, ΑΕ 2002, Αθλος Αλμυρού, Ανθιμος Γαζής Μηλεών, Αργοναύτες Αμαλιάπολης, Αχιλλέας Αχιλλείου, Δάφνη Βόλου, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Δύναμις Βόλου, Εθνικός Βόλου, Ελευθεριακός, Ενωση Λεχωνίων Νηλέα, Ιάσων Αλλης Μεριάς, Κένταυρος Νοτίου Πηλίου, Μαγνησιακός, Μακρινίτσα, Μικροθήβες, Μυρμιδόνες Πλατάνου, Νέοι Αθλητές Νίκης, Πανιώνιος, Πηλέας Βόλου, Τοξότης Βόλου.

Ως γνωστόν, η Αγία Αννα θα είναι καινούργια παρουσία στη Β’ ΕΠΣΘ, ενώ γίνονται κινήσεις ώστε να «κατέβει» να αγωνιστεί και η Ιωλκός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου