ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αύριο γιορτάζει ο Βόλος και ο Ολυμπιακός

αύριο-γιορτάζει-ο-βόλος-και-ο-ολυμπιακ-426462

Σε ρυθμούς της μεγάλης φιέστας για τον τίτλο και την άνοδο του Ολυμπιακού ζει ο Βόλος, με τις εκδηλώσεις να ξεκινούν σήμερα και να κορυφώνονται αύριο με ένα επτάωρο υπερθέαμα που θα περιλαμβάνει εκτός από την αποθέωση των πρωταθλητών αγώνες από το μέλλον και το παρελθόν, συναυλία και πολλές εκπλήξεις…
Σήμερα το βράδυ υπάρχει εκδήλωση για τους παλαίμαχους, ενώ στην αυριανή φιέστα οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 4 μ.μ. με αγώνα των παιδιών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου. Θα ακολουθήσει στις 5.30 ο επίσημος αγώνας πρωταθλήματος Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός με την ομάδα του Πειραιά τυπικά γηπεδούχο που δέχθηκε την αλλαγή της έδρας.
Στο ημίχρονο θα υπάρχει πρόγραμμα έκπληξη για τον κόσμο, ενώ με τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει ο αγώνας των παλαιμάχων, η απονομή του κυπέλλου και οι βραβεύσεις.
 Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με τη συναυλία των Αγγελική Ηλιάδη και Κώστα Μαρτάκη μέχρι τις 11 μμ, ενώ τα καλύτερα θα είναι τα εκτός προγράμματος και ότι ετοιμάζουν οι φίλαθλοι που έχουν σκοπό όσο βραδιάζει να κάνουν τη νύχτα μέρα …
Στο μεταξύ μεγάλη είναι η κίνηση στην προπώληση των εισιτηρίων για τη μεγάλη φιέστα με γενική είσοδος 20 ευρώ, ενώ σε κάθε κάτοχο εισιτηρίου θα δοθεί η συλλεκτική μπλούζα της ανόδου του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ θα υπάρχει δωρεάν catering για όλους.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συστήνει στους φιλάθλους να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους, ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός στα εκδοτήρια του ΕΑΚ, την Κυριακή. Την ημέρα της φιέστας, τα εκδοτήρια του ΕΑΚ θα λειτουργούν από τις 2 το μεσημέρι.
Επίσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της ώστε να μην εισχωρήσουν την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο, μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός, για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί (αγώνας παλαιμάχων, βραβεύσεις και καλλιτεχνικό πρόγραμμα), για να επιτρέψουν στους ποδοσφαιριστές να κάνουν το γύρο του θριάμβου αλλά και γιατί οι κανόνες ασφαλείας τη συγκεκριμένη ημέρα απαγορεύουν την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο.
-Στο αγωνιστικό μέρος της Κυριακάτικης φιέστας στο Στάδιο Βόλου, με τον Εθνικό-, θα είναι ένα πανηγύρι για τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο Σάκης Τσιώλης που θα γνωρίζει μια ακόμη αποθέωση δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Αρβανίτη, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ζαραδούκας και Κοτίτσας.
 
Κάλεσμα του κόσμου
Τα club των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου Austrians boys ,” RED EAGLES ‘ και ο ΣΦΟΕΒ εξέδωσαν ανακοινώσεις καλώντας τον κόσμο αύριο στο ΕΑΚ στη μεγάλη γιορτή…
Η λέσχη φίλων Red Eagles θεωρώντας ότι αύριο στις 4 είναι η ώρα της δικαίωσης. Η ώρα τα της και όλοι καλούνται στη μητρόπολη του Βολιώτικου ποδοσφαίρου το ΕΑΚ, να γλεντήσουμε , να τραγουδήσουμε διότι έρχονται νέες μέρες γεμάτες επιτυχίες, τονίζοντας πως τα καλύτερα έρχονται…..
Οι Austrians boys επίσης αναφέρουν πως μετά από 20 χρόνια μιζέριας η πόλη γιορτάζει για την επιστροφή της ομάδας της στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας και όλοι καλούνται να δώσουμε το δικό μας χρώμα και παλμό στην γιορτή της ομάδας μας.
 
Σήμερα οι Νέοι
Σήμερα στις 12 μ. θα αγωνιστεί στο Βόλο και η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Νεάπολης τον Εθνικό. Στον αγώνα Νέων διαιτητής είναι ο Σ. Χαλβατζάκος
 
Φιλικά
 Την επόμενη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό υπάρχουν δύο φιλικά παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Πανθρακικό. Το πρώτο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 18 Μαΐου στην Παιανία, και θα είναι μια πρώτη γεύση από Σούπερ Λίγκα, χωρίς να αποκλείεται να κλεισθεί και κάποια συμφωνία μετακίνησης παίκτη από τους πράσινους στο Βόλο.
Το άλλο φιλικό θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Μαΐου στις 6 μ.μ. στο ΕΑΚ και είναι ένας φόρος τιμής στο Γ. Πλακίδα, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή και τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένειά του.
 
Προπονήσεις – δοκιμές
 
Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 24 και την Τετάρτη 26 Μαΐου 2010, στις 18:00 στο ΕΑΚ προπονήσεις-δοκιμές, υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ, με υπεύθυνο τον κ. Σάκη Τσιώλη για παιδιά γεν. 92’, 93’, 94’ και 95’.
Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΠΑΕ , Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ.: 24210 34507 και στον κ. Θάνο Θεοδώρου: 6936004915.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου