ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να κλείσουν με επιτυχίες τη χρονιά

να-κλείσουν-με-επιτυχίες-τη-χρονιά-476399

Με αντίθετα συναισθήματα κλείνει η χρονιά για τις δύο ομάδες που εκπροσώπησαν το νομό μας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Ο μεν Πύρασος θέλει να κλείσει με ωραίο τρόπο μια πολύ καλή χρονιά, ενώ από την άλλη η ΑΕ Διμηνίου, που στην παρθενική της εμφάνιση στην κατηγορία δεν κατάφερε να σωθεί, θέλει να αφήσει μια καλή τελευταία εικόνα.

Ο Πύρασος
Κόντρα σε έναν Απόλλωνα, ο οποίος «καίγεται» για βαθμούς προκειμένου να σώσει την κατηγορία, ο Πύρασος θα προσπαθήσει να κλείσει με νίκη τη φετινή, πετυχημένη αν μη τι άλλο, χρονιά. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη έχει πραγματοποιήσει μια πολύ σταθερή πορεία μέχρι τώρα, αν και στις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζεται πιο χαλαρή, και δε δείχνει διατεθειμένη να χαριστεί στον Απόλλωνα.
Από την άλλη ο Απόλλων είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς, αν και πάλι ενδέχεται να μη σωθεί, καθώς θέλει και στραβοπάτημα του Βράχου Καστρακίου που βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από τους Λαρισαίους. Για την Κυριακάτικη αναμέτρηση ο Πύρασος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα μέχρι στιγμής πέραν των τιμωρημένων Στεφανή και Αποστολίδη, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και θα λείψουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τέλος, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γκιόλιας, με βοηθούς τους Χαρίτο και Κουτσόγιαννο, όλοι τους από το σύνδεσμο Αθηνών.
Η Α.Ε. Διμηνίου
Σε ένα από τα αδιάφορα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, η ΑΕ Διμηνίου θα ταξιδέψει στον Πυργετό όπου και θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Με στόχο μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι και ένα θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι στην κατηγορία, σε μια χρονιά όπου το μόνο που μπορεί να κρατήσει κανείς, είναι οι πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισαν οι ποδοσφαιριστές.
Στα αγωνιστικά πλάνα ο κόουτς της ΑΕ Διμηνίου Θάνος Θεοδώρου, ο οποίος μάλιστα μέσα στην εβδομάδα θα έχει συζήτηση με τους διοικούντες για τον αν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΔ, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέραν του Ζαχαράκη που είναι αμφίβολος, καθώς τις προσεχείς μέρες θα φύγει για φαντάρος. Τη συνάντηση θα διευθύνει ο Βρέσκας από την Ημαθία με βοηθούς τους Φαρμάκη και Μπακάλη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου