ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων και εν ενεργεία στο χάντμπολ

φιλικός-αγώνας-μεταξύ-παλαιμάχων-και-851206

Το… παρελθόν συνάντησε το παρόν και το μέλλον στο φιλικό παιχνίδι που έγινε το περασμένο Σάββατο, ανάμεσα σε παλαίμαχους και εν ενεργεία αθλητές του χάντμπολ. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου και οι παλαίμαχοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών, είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά.
Την πρωτοβουλία για την φιλική αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου πήρε ο Ευρυτος Βόλου. Εκτός από τους παλαίμαχους του βολιώτικου συλλόγου, έδωσαν το «παρών» αθλητές που κατά το παρελθόν φόρεσαν τις φανέλες του Μαγνησιακού και του Ολυμπιακού Βόλου.
Όσον αφορά στην ομάδα που αντιμετώπισε τους παλαίμαχους, συγκροτήθηκε ως επί το πλείστον από χαντμπολίστες του Ευρύτου, ενώ συμμετείχαν και αθλητές του Κένταυρου Αγριάς, από τη στιγμή που η πρόσκληση ήταν «ανοικτή» και για τα δύο σωματεία της πόλης μας.
Το επόμενο ραντεβού για τους Βολιώτες παλαίμαχους προγραμματίστηκε για τις 30 Μαΐου, όταν και θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα. Στην ηπειρωτική πόλη θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδων παλαιμάχων που υπάρχει εκεί, ενώ δεν αποκλείεται στη συνέχεια οι Γιαννιώτες να ανταποδώσουν την επίσκεψη και να γίνει και 2ο φιλικό ματς στο Βόλο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ (προπονητής Θανάσης Παντές): Χρήστος Τσιβγιούρας, Πέτρος Παντελίδης, Βασίλης Φιλίππου, Γιώργος Καλαποδάς, Γιάννης Καλαποδάς, Κώστας Δεσπότης, Γιάννης Προφαντής, Νίκος Ζαρκογιάννης, Γιώργος Αυγέρης, Γιώργος Μακρής, Δημήτρης Χριστόπουλος, Γιάννης Καρακώστας, Στέλιος Ζούζουλας, Γιάννης Αθανασαράκης, Γιάννης Περατζάκης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος και Λεωνίδας Ζαφείρης.
ΜΙΚΤΗ: Θάνος Κοζανίτης, Σωκράτης Μπελά, Χριστόφορος Σεμέργελης, Γιάννης Θειακούλης, Γιάννης Ζαγκαϊλιας, Γιώργος Πουλιός, Ορφέας Ανδρέου, Ηλίας Δάμου, Θεόδωρος Προφαντής, Κώστας Μιμίκος, Γιάννης Πιπής, Αλκίμων Ζερβός, Ιάσων Ευθυμίου, Γαρύφαλος Μαλανδρίνος, Άγης Βατσαρέας και Γιάννης Κατσίνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου