ΣΤΙΒΟΣ

Συγχαρητήρια από Ερασιτεχνική

συγχαρητήρια-από-ερασιτεχνική-820919

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του τμήματος Στίβου της Νίκης Βόλου μοίρασε η Ερασιτεχνική, αναφορικά με τις επιδόσεις των Εφη Φλώρου και Δήμητρας Τσουκαλά στο πρόσφατο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Επιστροφή για τις αθλήτριες του συλλόγου μας και τον προπονητή μας Παύλο Παρασκευόπουλο που εκπροσωπήσανε την Εθνική Παίδων – Κορασίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Κρούσεβατς της Σερβίας. Με τη συμμετοχή 16 χωρών η Εθνική μας ομάδα παρουσιάστηκε με 30 αθλητές και αθλήτριες και κατάφερε να συγκεντρώσει 6 χρυσά, 5 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια. Η Εφη Φλώρου στα 3.000m με ατομική επίδοση 10:22:84 κατάφερε να αποσπάσει το ασημένιο μετάλλιο για την Εθνική.

Η αθλήτριά μας από την αρχή της κούρσας έδειξε την επιμονή και την θέληση να διεκδικήσει το μετάλλιο και σε όλες τις αλλαγές του αγώνα βρέθηκε εκεί και απέσπασε το αργυρό μετάλλιο.

Η Δήμητρα Τσουκαλά στα 100m με επίδοση 12΄΄51 τερμάτισε 9η. Ο αγώνας έγινε σε 3 προκριματικές σειρές και για τον τελικό προκρίνονταν οι 2 πρώτες από κάθε σειρά και οι 2 καλύτεροι χρόνοι στο σύνολο. Μόνο στην σειρά της αθλήτριάς μας ο άνεμος ήταν αρνητικός 1,3 γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση.

Η Εθνική μας ομάδα συνοδεύτηκε από τον αρχηγό της αποστολής Γιάννη Μαμουζέλο και τον Εθνικό προπονητή Αποστόλη Αποστολόπουλο που με τον καλύτερο τρόπο στηρίξανε την προσπάθεια της ομάδας μας και «τρέξανε» όλες τις υποχρεώσεις της αποστολής παρόλο το συμπιεσμένο πρόγραμμα και των αγώνων και του ταξιδιού.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Εθνικής και τους συνοδούς που σαν παρέα δημιουργήσανε ένα ευχάριστο κλίμα για την αποστολή».

Ανακοίνωση των Blue Diamonds

Ο γυναικείος σύνδεσμος φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Diamonds, αναφέρει σχετικά με την επιτυχία της Εφης Φλώρου: «Η Λέσχη φιλάθλων γυναικών Νίκης Βόλου, Blue Diamonds συγχαίρει την αθλήτρια της ομάδας μας, Εφη Φλώρου, για την κατάκτηση της 2ης θέσης και το ασημένιο μετάλλιο στα 3000μ. στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου στη Σερβία. Της ευχόμαστε υγεία και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου