ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Απέκτησε και τον 19χρονο Παπαγεωργίου η Νίκη Βόλου

απέκτησε-και-τον-19χρονο-παπαγεωργίου-η-821419

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με αινιγματικό τρόπο ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου, Σάκης Τζήμας, «ανέβασε» τη φωτογραφία του Νίκου Παπαγεωργίου με καλυμμένα τα στοιχεία του προσώπου του, προϊδεάζοντας του φίλους των κυανόλευκων.

Λίγη ώρα αργότερα η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε και επίσημα τον 19χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος αποτελεί την 4η μεταγραφή μετά τους Βαλάντη Κόκκα, Κώστα Τσιουρέλη και Μπάμπη Πετράκο.

Γεννημένος στις 14/3/97 ο Παπαγεωργίου, αγωνίζονταν την περίοδο που πέρασε στην Θύελλα Φιλώτα, έχοντας 28 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική και τον 1ο Ομιλο και προηγούμενη του ομάδα ήταν ο Αλμωπός Αριδαίας, ομάδα στην οποία είχε συνεργαστεί με τον Λεωνίδα Μπίλη, με τον οποίο ξανασυναντάται, μιας και ήταν δική του επιλογή.

Ο Παπαγεωργίου εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ είχε πέρασμα κι από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Βασικός στην ομάδα από την οποία αποκτήθηκε, ο Παπαγεωργίου έρχεται στη Νίκη Βόλου προκειμένου να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του και να αποδείξει την αξία του και στην ομάδα της Μαγνησίας. Εξαιρετικός στο αμυντικό παιχνίδι, ο νεαρός μέσος φημίζεται για τα τάκλιν του, όσο και για τις τοποθετήσεις του στις κεφαλιές, αποτελώντας δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο, ενώ έχει αγωνιστεί και με το εθνόσημο με την Εθνική Παίδων.

Ο Παπαγεωργίου ήταν ανάμεσα σε εκείνους, που το 2013 είχε επιλεγεί και για την ομάδα Κ20 της Νίκης Βόλου, αλλά η περίπτωση του δεν είχε προχωρήσει και στη συνέχεια επιλέχθηκε από την Κ20 του Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ έχει αγωνιστεί και στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται από τον πρόεδρο Σάκη Τζήμα και την Δ.Ε η απόκτηση του Νίκου Παπαγεωργίου, ο οποίος δεν έρχεται για πρώτη φορά στο Βόλο, καθώς τον είχε επιλέξει και ο Ντανιέλ Μπατίτσα για την Κ20 της Νίκης, τη χρονιά που η ομάδα μας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο νεαρός αμυντικός έχει φορέσει και τα χρώματα της Κ20 του Άρη Θεσσαλονίκης, την τελευταία χρονιά των κιτρινόμαυρων στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς. O νεαρός μπακ έχει φορέσει και τη φανέλα με το εθνόσημο με την Εθνική Παίδων».

Συζητά και με Ζαχαράκη

Μία ακόμη περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τη Νίκη Βόλου είναι και ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός Γιάννης Ζαχαράκης, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, σκοράροντας μάλιστα και στο παιχνίδι απέναντι στη Νίκη Βόλου στην Κατερίνη. Γεννημένος στις 2 Απριλίου του 1990, περιφερειακός επιθετικός, είχε αποτελέσει μέλος της Νίκης και την περίοδο 2011-12, έχοντας μόνο μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ενώ πέρσι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 30 συμμετοχές και οκτώ γκολ.

Ετοιμη η «πρώτη» φανέλα

Λευκή φανέλα με μπλε ρίγα, αναμένεται να είναι η μία για τη νέα σεζόν για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Οπως έγινε γνωστό η αθλητική εταιρεία που θα ντύσει τη Νίκη της νέας περιόδου είναι η Legea.

Μέχρι Τετάρτη τα γραφεία

Μέχρι αύριο Τετάρτη η Νίκη Βόλου αναμένεται να έχει μετακομίσει στα νέα της γραφεία στην παραλία του Βόλου. Οπως ανακοινώθηκε σχετικά: «Αύριο (σ.σ. σήμερα) και Τρίτη η μεταφορά γραφείων και έτοιμα τα νέα γραφεία της Νίκης στο Βόλο. Πιάσαμε λιμάνι! Μετακομίζουμε και πάμε στο λιμάνι του Βόλου αύριο Τρίτη το πολύ Τεταρτη θα είμαστε έτοιμοι! Είπαμε και στο Π. Μαγουλάς ανοικτά θα έχουμε και εκεί τα γραφεία μας», σύμφωνα με τον κ. Τζήμα.

Σήμερα η συνάντηση με Χολέβα

Μετά τις πρώτες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, η διοικούσα επιτροπή αναμένεται να έχει συνάντηση σήμερα Δευτέρα και με το Χρήστο Χολέβα. Ο Βολιώτης κεντρικός αμυντικός και αρχηγός των κυανόλευκων στο φινάλε της περσινής περιόδου θα συναντηθεί, προκειμένου να παραμείνει και ο ίδιος στην προσπάθεια της νέας περιόδου. Εκ των βασικότατων στελεχών της περσινής χρονιάς και παρτενέρ του Ναουμίδη στην άμυνα, ο Χολέβας μέτρησε πέρσι 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ως βασικός και μάλιστα αναντικατάστατος, αλλά έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως δεν επιθυμεί να παραμείνει στα κυανόλευκα και τη νέα περίοδο. Οπως έχει τονίσει εξάλλου και σε δηλώσεις του ο ίδιος ποδοσφαιριστής, προτεραιότητά του είναι η Νίκη Βόλου, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθούν και οι απαιτήσεις των δύο πλευρών.

Ανακοινώνει τις τιμές των διαρκείας

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη η Νίκη Βόλου αναμένεται να έχει ανακοινώσει και τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, όπως και τις κατηγορίες. Παρουσιάστηκαν ήδη οι μακέτες των νέων εισιτηρίων και όπως έχει αποκαλύψει ο κ. Τζήμας, το βασικό διαρκείας θα κοστίζει 100 ευρώ. Από κει και πέρα αναμένονται όμως να υπάρχουν και άλλες κατηγορίες όπως είναι αυτές των VIP, των ανέργων ή ακόμη και μαθητικό – φοιτητικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου