ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στόχος να συνεχίσουν το σερί

στόχος-να-συνεχίσουν-το-σερί-505559

Την Κυριακή δίνεται η συνέχεια του πανελληνίου γυναικείου πρωταθλήματος με την ομάδα του Βόλος 2004 να αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην Καλλιθέα. Η αυλαία του πρώτου γύρου έπεσε με την νίκη επί της Αίγινας και πλέον θέλει να διευρύνει το σερί των νικών.
 
Στην 5η αγωνιστική της τελικής φάσης οι ερυθρόλευκες επικράτησαν με 1 – 0
της Αίγινας σε ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο για την ομάδα του Βόλου, μιας και το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης από την Ραλούκα Σάρτζε.
 
Οπως δήλωσε και ο προπονητής της Βολιώτικης ομάδας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Ήταν ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι όπως συμβαίνει πάντα με τα παιχνίδια που αντιμετωπίζουμε την Αίγινα εκτός έδρας. Το θετικό είναι για εμάς ότι δείξαμε χαρακτήρα και κυνηγήσαμε το γκολ μέχρι και τα τελευταία λεπτά του αγώνα». Επόμενη πλέον αναμέτρηση για την ομάδα του Βόλος 2004 που βρίσκεται στην δεύτερη θέση είναι η Καλλιθέα με τον κ. Μακρή να επισημαίνει. «Είναι ακόμη ένα ματς εκτός έδρας και όπως όλα τα παιχνίδια χρειάζεται προσοχή. Στον πρώτο γύρο πήραμε την νίκη στο ΕΑΚ παρόλο που κάναμε λάθη τα οποία θα μπορούσαν να μας στερήσουν τους τρεις βαθμούς». Για το αν πιστεύει η ομάδα του ακόμη στον τίτλο επεσήμανε: «Είναι υποχρέωση μας να πιστεύουμε ακόμη στην κατάκτηση του τίτλου. Μπορεί να είμαστε πίσω τρεις βαθμούς, αλλά απομένουν ακόμη πέντε αγωνιστικές μέχρι το τέλος. Είμαστε ακόμη στου δρόμου τα μισά και αν πιστεύαμε πως δεν μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο δεν θα βρισκόμασταν εδώ».
 
Με αντίπαλο την ομάδα της Καλλιθέας οι Βολιώτισσες θέλουν να πάρουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη και να περιμένουν πώς και πώς κάποιο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ που με πέντε νίκες σε πέντε αγώνες φιγουράρει στην κορυφή.
Πάντως εκκρεμεί και η αναμέτρηση των δύο ομάδων στον Βόλο με την Βολιώτικη ομάδα να έχει ηττηθεί στην Τριανδρία με 4-2.
 
Όσον αφορά στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής θα είναι το τελευταίο εκτός έδρας δύσκολο ματς για τις ερυθρόλευκες που έχουν αγωνιστεί επίσης στην έδρα των Αμαζόνων, του ΠΑΟΚ και της Αίγινας με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα. Η τεχνική ηγεσία θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στην Πελεκούδα η οποία δεν συμμετείχε στην τελευταία αναμέτρηση λόγω μαθητικών υποχρεώσεων που είχε.
 
Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν και οι διαιτητές της 6ης ημέρας του πρωταθλήματος και έτσι τον αγώνα ανάμεσα σε Καλλιθέα και Βόλος 2004 θα διευθύνει ο κ. Κορδολαίμης από την ΕΠΣ Πειραιά με βοηθούς τους κ.κ. Ανδρώνη και Μαρινάκη του ίδιου συνδέσμου. Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μοσχάτου και θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου