ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δεν έχω ιδέα για ενδιαφερόμενους»

δεν-έχω-ιδέα-για-ενδιαφερόμενους-429052

 

 

Εν αναμονή διοικητικών εξελίξεων βρίσκονται άπαντες στη Νίκη. Ο Στράτος Γιδόπουλος έχει αποφασίσει, αλλά δεν έχει ανακοινώσει αν θα παραμείνει στην ομάδα και οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και οι φίλαθλοι κρέμονται από τα χείλη του. Οι τελευταίοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να φύγει, ο Χόρχε Μπάριος αν μείνει ο μεγαλομέτοχος φαίνεται πως θα συνεχίσει και ο ίδιος στη θέση του προπονητή, ενώ όσον αφορά στους παίκτες, οι απόψεις στα αποδυτήρια διίστανται…

 

Την ώρα που οι οργανωμένοι συζητούν ενδεχόμενες λύσεις και στα ποδοσφαιρικά στέκια γίνονται κουβέντες για υποψήφιους επενδυτές, ο Στράτος Γιδόπουλος δηλώνει παντελώς άγνοια για ενδιαφερόμενους για την ΠΑΕ και όπως διαφαίνεται δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει σε αυτό το σημείο. Εκτός αν τα πράγματα αλλάξουν δραματικά μέσα στα επόμενα 24ωρα.
«Δεν έχω ιδέα για επενδυτές. Ποιους επενδυτές; Αυτούς που δεν έχουν ούτε ένα ευρώ να διαθέσουν για την ομάδα; Είχα πει ότι αν υπάρχει κάποιος να έρθει να συζητήσει μαζί μου. Μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει κανείς». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι προχθεσινές δηλώσεις του παραιτηθέντα προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Ιωαννίδη, που έκανε λόγο για ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από κάποιον που είπε πως εκπροσωπεί μια ομάδα 10 Βολιωτών που ενδιαφέρεται για την κυανόλευκη ΠΑΕ, αλλά η συζήτηση έμεινε στο τηλέφωνο και χωρίς παραπάνω στοιχεία.
Ολα τα παραπάνω εξηγούνται κι αλλιώς. Κάποιοι πιστεύουν ότι οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές όχι μόνο περιμένουν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αλλά και την οικειοθελή αποχώρηση του Γιδόπουλου, ώστε να μην διαπραγματευτούν την πώληση των μετοχών, αλλά να τους παραχωρηθούν χωρίς τίμημα. Ο Γιδόπουλος είχε πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις του ότι, αν βρεθεί κάποιος που μπορεί να του εγγυηθεί ότι η ομάδα θα παραμείνει στην Γ’ Εθνική, προς το παρόν δεν ζητάει τίποτα, αλλά αυτό το «προς το παρόν» ίσως φοβίζει…
Από την πλευρά του Γιδόπουλου τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο τέλος της εβδομάδας. Από εκείνη ακριβώς την στιγμή που θα ανακοινώσει την απόφασή του, θα υπάρξουν και εξελίξεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα και για την ΠΑΕ.
Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην αναμονή και περιμένουν. Μερικοί δηλώνουν ότι θα μείνουν μόνο σε περίπτωση που συνεχίσει ο Γιδόπουλος και άλλοι είναι υπέρ της αλλαγής. Το θέμα είναι ότι λήγουν τα συμβόλαια 17 παικτών από όσους έχουν απομείνει και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη έχει πει σε προηγούμενες δηλώσεις του στην Εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ότι από αυτούς πέντε – έξι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν σε περίπτωση που συνεχίσει και τη νέα χρονιά.
Αυτή τη στιγμή όμως για να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας ή της λύσης του συμβολαίου ενός παίκτη, θα πρέπει να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες προς το πρόσωπό τους. Γι’ αυτό το λόγο μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει καμία συζήτηση για τη νέα σεζόν. Επίσης μπορεί Γιδόπουλος και Μπάριος να έχουν εκφράσει διάθεση συνεργασίας και τη νέα σεζόν, αλλά εκτός από το ξεκαθάρισμα των προθέσεων του έμπειρου παράγοντα, θα πρέπει παράλληλα να συναντηθούν και να συζητήσουν σε νέο πλαίσιο οι δυο άνδρες. Οσον αφορά στις παλαιότερες οφειλές, μόνο του Πιττάκα είναι ουσιαστικά αυτή που μένει. Προσφυγές επίσης έχουν γίνει και από παίκτες της τρέχουσας σεζόν και συγκεκριμένα από τους Σαπαλίδη, Μαυρουδή, Στάμο, Σβανιά και Τάσσο.
Κρίσιμη λοιπόν η εβδομάδα που διανύουμε για τα διοικητικά της Νίκης και όλοι βρίσκονται στην αναμονή για την απόφαση του Στράτου Γιδόπουλου. Πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο παράτασης της αγωνίας, αφού έχει συνηθίσει να αναβάλλει τις ανακοινώσεις του και να περιμένει σε παλαιότερες ανάλογες περιπτώσεις ο παράγοντας της Νίκης. Κάτι τέτοιο όμως θα καθυστερούσε τον σχεδιασμό στην ομάδα. Κάτι που πλήρωσε το κυανόλευκο συγκρότημα και τις δυο προηγούμενες σεζόν.
 
Ανακοίνωση των Γαλάζιων Αγγέλων
Από τους Γαλάζιους Αγγέλους λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ενα τελευταίο παιχνίδι έμεινε για το τέλος της σεζόν, την άλλη Κυριακή με την Κρανούλα. Το θέμα είναι πως από τώρα κιόλας πρέπει να ξεκινήσει η οργάνωση και η συσπείρωση για την επόμενη σεζόν. Έτσι κάθε μέρα ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός το απόγευμα στης 18:00. Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά για την αγαπημένη μας ομάδα και για το μέλλον της, καθώς και για το μέλλον του συνδέσμου. Η συσπείρωση πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Γι’ αυτό δεν πρέπει να λείψει κανείς, ούτε ένας Νικιώτης χαμένος… έχουμε δύναμη και πρέπει να το πάρουν χαμπάρι όλοι».
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου