ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στην πισίνα για τη β’ φάση της Β’ Εθνικής πόλο

στην-πισίνα-για-τη-β-φάση-της-β-εθνικ-823298

Από σήμερα στο κολυμβητήριο Βόλου Ο.Υ.Κ, Νίκη και ΟΕΑΝΑΒ

Στη μάχη της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος πόλο Β’ Εθνικής των ανδρών ρίχνονται από σήμερα οι τρεις βολιώτικες ομάδες του Ο.Υ.Κ.Β., της Νίκης και του ΟΕΑ-ΝΑΒ, που μετέχουν στον 2ο όμιλο μαζί με το Οξυγόνο Θεσσαλονίκης και τη ΧΑΝΘ. Οι αγώνες θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή και θα φιλοξενηθούν στο κολυμβητήριο Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος», ενώ την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης θα πάρουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η και στη 2η θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων του Βόλου στην α’ φάση ήταν οι κάτωθι:
Ο.Υ.Κ. ΒΟΛΟΥ (προπονητής Ζαφείρης Μαρινάγης): Βόντζος, Παπαβασιλείου, Τσιανάκας, Μαρασλής, Κολημήτρας, Χ. Μαρινάγης, Γ. Μαρινάγης, Δημητρίου, Καραΐσκος, Στεργίου, Βαφειάδης, Νάσιος, Μαρτζούχος, Δίπλας.

ΝΙΚΗ (προπονητής Δημήτρης Μπλάνας): Μητρούσης, Δανιήλ, Αθανασιάδης, Κόφφας, Χατζηγούλας, Γ. Μπλάνας, Σκοτεινιώτης, Ευαγγελινός, Μακρής, Παρασκευάς, Κουρτίδης, Καρκαλιάνης, Καρτσάνας, Μόσιος, Παπαδόπουλος, Βάτσος, Γκατζούνας, Σπυρόπουλος, Γκανάτσιος, Καραγκούνης, Γλούμης.

ΟΕΑ-ΝΑΒ (προπονητής Νίκος Κωνσταντέλιας): Ζησόπουλος, Πανόπουλος, Ιωαννίδης, Έντμοντς, Μητρόπουλος, Μάκος, Καρύδας, Καλουζάκης, Κουρής, Κατσώνης, Σαραγγανίδας, Κουρνούτος, Μαλαμούσης, Πετρόπουλος, Κούτνας, Βαρβέρης, Μπουντούκος.

Το πρόγραμμα της β’ φάσης είναι το εξής:

Σήμερα, Παρασκευή 1/7
20.00 ΧΑΝΘ – Ο.Υ.Κ.Β.
21.00 ΟΕΑ-ΝΑΒ – Νίκη

Σάββατο 2/7
12.00 Νίκη – ΧΑΝΘ
13.00 Οξυγόνο – ΟΕΑ/ΝΑΒ
20.00 Ο.Υ.Κ.Β. – Νίκη
21.00 ΧΑΝΘ – Οξυγόνο

Κυριακή 3/7
12.00 Οξυγόνο – Ο.Υ.Κ.Β.
13.00 ΟΕΑ/ΝΑΒ – ΧΑΝΘ
20.00 Νίκη – Οξυγόνο
21.00 Ο.Υ.Κ.Β. – ΟΕΑ/ΝΑΒ

*Ο.Υ.Κ.Β., Νίκη και ΟΕΑ-ΝΑΒ προκρίθηκαν και θα δώσουν από σήμερα το «παρών» στη β’ φάση της Β’ Εθνικής Ανδρών στο πόλο καθώς ο Ο.Υ.Κ.Β. κατέκτησε την 1η θέση με 22 πόντους, ενώ η Νίκη ήλθε 2η με 19 βαθμούς. Η 3η προνομιούχος θέση παρέμεινε στα χέρια του ΟΕΑ-ΝΑΒ που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του έχοντας έξι πόντους και τις ολοκλήρωσε με 12.

Η βαθμολογία στην α’ φάση:

1.Ο.Υ.Κ.Β. 22
2. Νίκη 19
3. ΟΕΑ/ΝΑΒ 12
4. Νηρέας Λ. 6
5. Ν.Ε. Λαμίας 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου