ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησε και ελπίζει

νίκησε-και-ελπίζει-504900

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πήρε προχθές η ομάδα του Βόλος 2004, η οποία επικράτησε με 1 – 0 της Αίγινας στην αυλαία του πρώτου γύρου της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών. Μάλιστα η νίκη ήρθε στα τελευταία λεπτά με σκόρερ τη Σάργκε .
 
Οι παίκτριες του Θωμά Μακρή μετά και την τελευταία τους επικράτηση
Παραμένουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κυνηγώντας τον ΠΑΟΚ ο οποίος και επιβλήθηκε με 6-2 της Καλλιθέας στο γήπεδο της Τριανδρίας.
 
Η ομάδα της Μακεδονίας μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές μετρά το απόλυτο της συγκομιδής βαθμών, μιας και έχει συγκεντρώσει 15 έναντι 12 της βολιώτικης ομάδας. 
 
Οι ερυθρόλευκες βρίσκονται πάντα ζωντανές στο κυνήγι της πρώτης θέσης και περιμένουν πώς και πώς ένα στραβοπάτημα του Δικέφαλου του Βορρά, ο οποίος και θα βρεθεί στο Βόλο για το β’ γύρο.
 
Μέχρι τότε την ερχόμενη Κυριακή το βολιώτικο συγκρότημα θα αγωνιστεί κόντρα στην Καλλιθέα εκτός έδρας.
 
Όσον αφορά όμως στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, οι ερυθρόλευκες ήταν εκείνες που πίεσαν για το γκολ και στο 14ο λεπτό μετά από σέντρα της Γουγούση από δεξιά η Ντούσα έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας, υποχρεώνοντας την αντίπαλη τερματοφύλακα σε τρομερή εκτίναξη.
 
Νέα καλή στιγμή του Βόλος 24 σημειώθηκε στο 18ο λεπτό, με τη Γιοβάνοβιτς να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα να περνά μόλις άουτ. 
Βέβαια το ότι δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα οι φιλοξενούμενες παραλίγο να το πληρώσουν, όταν στο 24’ η τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε φάουλ και η μπάλα μετά από κόντρες έφθασε στην Πατεστή, η οποία και σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της Αναστασάκη.
 
Στην επανάληψη οι παίκτριες του Θωμά Μακρή δεν έριξαν τον ρυθμό τους και έχασαν ευκαιρίες τόσο με την Γουγούση, όσο και με την Ντούσα. Τελικά το πολυπόθητο τέρμα σημειώθηκε στο 87ο λεπτό, με την Τσιρδανη να συνεργάζεται με την Ντούσα και αυτή στη συνέχεια με τη Σάργκε, η οποία με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0 – 1, σκορπώντας ξέφρενους πανηγυρισμούς στον πάγκο των ερυθρόλευκων. 
 
 
 
 
 
ΑΙΓΙΝΑ: Βελή, Ζαφειροπούλου (71′ Μπατζάκα), Γρηγορίου, Δούκα, Ξέρα, Κακαμπούκη, Πλακά (75′ Λαδά), Σγκέι, Χαλκιαδάκη, Πατεστή (85′ Τομάη), Πλιασά
ΒΟΛΟΣ 2004: Αναστασάκη, Δημητριάδη, Ζήγρα, Παπαδοπούλου, Μαλισιώρα, Μπαλαμούτη Τσιρδάνη, Σάργκε, Γουγούση (89′ Χατζηλιώντα), Γιοβάνοβιτς, Ντούσα.
 
  
Η βαθμολογία (5η αγωνιστική)
Θ. Ομάδα                   Τερμ.   Β.
1. ΠΑΟΚ                     21-5    15
2. Βόλος 2004          12-8    9         
3. Αίγινα                      7-4      7
4. Καλλιθέα                4-12    4
5. Αμαζόνες               7-16    3
6. Γλυφάδα                2-8      2
 
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής  
 
Οδυσσέας Γλυφάδας – Αμαζόνες Δράμας       1-3
ΠΑΟΚ – Καλλιθέα                                                   6-2
Αίγινα – Βόλος 2004                                              0-1
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου