ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εδεσε… σεντόνι ο ΠΑΟΚ… άλλος Ολυμπιακός αύριο

εδεσε-σεντόνι-ο-παοκ-άλλος-ολυμπιακ-454315

Παραληρεί η Τούμπα για την πρώτη εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού σε παιχνίδι πρωταθλήματος μετά το 1997. Η προχθεσινή επιτυχία (1-0) φέρνει τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε θέση ισχύος έναντι των «ερυθρολεύκων», όσον αφορά την πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα οι Θεσσαλονικείς θα επιδιώξουν να φύγουν αλώβητοι από το Καραϊσκάκη στο ματς της Τετάρτης, προκειμένου να εδραιωθούν στην κορυφή… στρώνοντας για τα καλά το «σεντόνι».
Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες για ακόμα μία φορά την τρέχουσα σεζόν απέδειξαν ότι αδυνατούν να ανατρέψουν την κατάσταση όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Στη διαδικασία των αγώνων διαβάθμισης, ύστερα από δύο… αναβάσεις στη Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός μετρά ισάριθμες ήττες χωρίς να σκοράρει και δικαιολογημένα βρίσκεται πλέον στο καναβάτσο. Οπως γίνεται αντιληπτό εάν η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν κερδίσει στον επόμενο αγώνα, τότε οι ελπίδες της θα ψαλιδιστούν και θα περιοριστεί στο Γιουρόπα Λιγκ.
 
«Αλλο ματς αύριο» 
   Τελικά, όπως αποδείχθηκε, η εμφάνιση και η νίκη επί της ΑΕΚ ήταν απλώς μια παρένθεση. Ή, μήπως, όχι; Ο Ολυμπιακός στην Τούμπα δεν μπόρεσε ποτέ να αντιδράσει όπως θα έπρεπε, στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε απ’ τον ΠΑΟΚ, έπεσε απ’ την κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ και τώρα καλείται την Τετάρτη να ανατρέψει τα δεδομένα. Με τους «ερυθρολεύκους» να υπόσχονται ότι στη… ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» θα δείξουν άλλο πρόσωπο.
 « Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο μας για την ήττα που είδε το ματς από την τηλεόραση. Τους πικράναμε, αλλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Στο μυαλό μας είναι μόνο το ματς της Τετάρτης που θα είναι ένα διαφορετικό ματς», δήλωσε ο Λούα Λούα που έριξε το σύνθημα της… αντεπίθεσης: «Αφήνουμε πίσω μας ό,τι έγινε στην Τούμπα και κοιτάμε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να τα καταφέρουμε».
 
Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα των πλέι οφ:
 
 
4η αγωνιστική (Τετάρτη 12/5):
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 16:45 ΝΕΤ
Άρης-ΑΕΚ 19:00 ΣΚΑΪ
 
5η αγωνιστική (Κυριακή 16/5):
Ολυμπιακός-Άρης 19:00 ΝΕΤ
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 21:15 NOVA
 
6η αγωνιστική (Τετάρτη 19/5):
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 21:15 NOVA
Άρης-ΠΑΟΚ 21:15 ΣΚΑΪ
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου