ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Συνέχεια επιτυχιών για τον ΟΕΑ-ΝΑΒ

συνέχεια-επιτυχιών-για-τον-οεα-ναβ-824539

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας optimist

Νέες επιτυχίες για τους αθλητές και αθλήτριες της ιστιοπλοΐας του ΟΕΑ-ΝΑΒ
στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με σκάφη τύπου optimist που πραγματοποιήθηκε από 18
έως 22 Ιουνίου στο φιλόξενο νησί της Χίου, με τη συμμετοχή περίπου 230 αθλητών και αθλητριών.

Την αποστολή του ΟΕΑ-ΝΑΒ αποτελούσαν ο προπονητής Ιωάννης Περιβολιώτης, δύο αθλητές και μία αθλήτρια, ενώ συμμετείχε και ένας αθλητής από την Αταλάντη, καθώς και η έφορος Τζένη Παπαϊωάννου.

Η αθλήτρια Βιολέττα Αντωνοπούλου διεκδίκησε με αξιώσεις και κατάφερε και μπήκε στο χρυσό στόλο, ενώ ταυτόχρονα πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρόκριση για τους Βαλκανικούς Αγώνες που φέτος θα διεξαχθούν στην Ελλάδα από 2 έως 7 Σεπτεμβρίου.

Οι αθλητές Γιάννης Σάρκος και Βλάσης Σκουλής αγωνίστηκαν στον αργυρό στόλο και κατέκτησαν καλές θέσεις, με τον τελευταίο να χάνει την πρόκριση για τους Βαλκανικούς Αγώνες σε μια άτυχη στιγμή λίγο πριν τον τερματισμό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η διοργάνωση των αγώνων από τον Ναυτικό Ομιλο Χίου ήταν εξαιρετική καθώς επίσης και η φιλοξενία.

Επόμενος στόχος για το τμήμα ιστιοπλοΐας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με σκάφη τύπου laser 4.7 που θα πραγματοποιηθεί στο Αίγιο 18-21 Ιουλίου 2016.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΑ-ΝΑΒ συγχαίρει τον προπονητή Ιωάννη Περιβολιώτη και τους μικρούς αθλητές για την μεγάλη προσπάθεια και τις επιτυχίες τους και εύχεται κάθε επιτυχία στους αγώνες που ακολουθούν.

Αθλητικό καμπ από τον ΟΕΑ-ΝΑΒ

Αθλητικό καμπ με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση παιδιών 7-14 ετών την περίοδο του καλοκαιριού διοργανώνει το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΟΕΑ-ΝΑΒ. Με βασικό σκοπό την άθληση και το παιχνίδι, τα παιδιά με την καθοδήγηση έμπειρων γυμναστών θα απασχοληθούν με διάφορα αθλήματα και θα διασκεδάσουν. Θα βελτιώσουν τις ικανότητές τους στην κολύμβηση και θα γνωρίσουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Το καμπ θα πραγματοποιείται από 08:30 έως 13:30 καθημερινά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στον Αγ. Κωνσταντίνο, στο Ε.Α.Κ. καθώς και σε άλλους αθλητικούς χώρους. Τα αθλήματα με τα οποία θα έρθουν σε επαφή τα παιδιά είναι κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, κωπηλασία, μπάσκετ, βόλεϊ, πολεμικές τέχνες, δημοτικοί χοροί, πεζοπορία κ.ά., ενώ θα γίνει σεμινάριο για την παιδική και αθλητική διατροφή. Το καμπ θα διεξαχθεί από την Δευτέρα 4/7/16 έως την Πέμπτη 14/7/16 και κάθε παιδί θα πάρει ενθύμιο, ενώ θα δίνεται καθημερινά νερό και χυμός. Υποστηρικτές του προγράμματος είναι το διαιτολογικό γραφείο του Κ. Λάμπης. Δηλώσεις συμμετοχής στους γυμναστές Στάμο Μακρή (6972712861), Λάμπρο Καρύδα (6948277836) και στα γραφεία του συλλόγου ΟΕΑ-ΝΑΒ τις ώρες 10:00-13:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου