ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για τη 12η σερί νίκη… και τον τίτλο

για-τη-12η-σερί-νίκη-και-τον-τίτλο-504739

Προτελευταίο φετινό παιγνίδι στο Βόλο και πρώτο μετά την εξασφάλιση της ανόδου σήμερα (στις 5 μ.μ.) για τον Ολυμπιακό, που έχοντας κάνει πραγματικότητα το “20 χρονάκια ήταν αρκετά, Α΄ Εθνική ερχόμαστε ξανά” των φιλάθλων, υποδέχεται τη Ρόδο στην 33η αγωνιστική,  ενώ και στο φινάλε -αν και φιλοξενούμενος από τον Εθνικό- θα παίξει πάλι στο Βόλο… φιλοξενώντας και τη μεγάλη φιέστα…
Ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα τη 12η σερί νίκη στο Βόλο, αφού μετά την άνοδο θέλει και τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ θέλει και επιστροφή στις νίκες.   Ο Ολυμπιακός εκτός τού ότι θέλει νίκη ρεβάνς, θέλει και να συνεχίσει το σερί νικών που έχει στο Βόλο για 11 αγώνες.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν 11 σερί νίκες στο Βόλο,  έχοντας κερδίσει 2-0 τον Εθνικό, 3-1 τον Παναιτωλικό, 2-1 τον Πιερικό, 4-0 τη Δόξα Δράμας, 5-1 το Θρασύβουλο  6-0 το Αιγάλεω , 3-0 τον ΟΦΗ και 4-1 τον Αγροτικό Αστέρα και στις 5 σήμερα με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει την 12η σερί νίκη. 
Ο Σάκης Τσιώλης σήμερα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Δημήτρη Αρβανίτη και Ευθύμη Κοτίτσα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Λεωνίδας Καμπάνταης, Γιάννης Ζαραδούκας, που είχαν προβλήματα τραυματισμού, αλλά και ο Ερόλ Μπουλούτ.
Πάντως χθες από την ΠΑΕ έγινε γνωστό πως μετά από συζητήσεις μεταξύ διοίκησης και προπονητή αποφασίστηκε όπως στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος, να δοθεί χρόνος συμμετοχής και σε νέους ποδοσφαιριστές, πάντα υπό την κρίση του προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη.
 Ετσι ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε χθες την αποστολή για τον αγώνα με τη Ρόδο, έχοντας στην 18άδα τον Ανδρέα Τσεκούρα, που φέτος δεν είχε συμμετοχή, το Στέλιο Ανδρίκο που έχει παίξει 4 λεπτά, τον Παύλο Μητρόπουλο που έχει τρεις συμμετοχές (50′), αλλά και τους Κηπουρό, Κολίτση, Αμπράμοβιτς, Αλβάρεζ, Ιακωβάκης, Καπετάνο, Καρλόπουλο, Κόρμπο, Λιαπάκης,Μόνχε, Ουμπίντες, Πλιάγκα, Ροτζέριο, Σιαλμά, Σολάκης,και Ψυχογιό. 
Από την Ρόδο που είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση θα απουσιάζουν οι Ιράλα, Βεργώνης, Σωτήρχος που έχουν περάσει από το Βόλο, αλλά και οι Πελέκης, Μπιμπίρης, Οξύζογλου και Δανάς.
 
  
Συνάντηση ΠΑΕ και φιλάθλων 
 
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τους οργανωμένους και μη φιλάθλους αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ρόδος στην αίθουσα VIP του ΕΑΚ, για να συζητήσουν για θέματα της ομάδας. 
 
 Σήμερα οι Νέοι
 Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα στις 12 το μεσημέρι τη Ρόδο στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Α. Τρυφωνίδης.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου