ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευκαιρία για τους «μικρούς»

ευκαιρία-για-τους-μικρούς-504752

Ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει για τη Νίκη Βόλου, που σήμερα για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έχει αποστολή στη Φιλιππιάδα κόντρα στον Εθνικό. Η τελευταία φετινή εξόρμηση των κυανολεύκων είναι παντελώς αδιάφορη και το μόνο ίσως που παρουσιάζει ενδιαφέρον για τον Χόρχε Μπάριος είναι να δει κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που προσανατολίζεται σύμφωνα με δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες να τους δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από άλλες φορές.
Το παιχνίδι υπάγεται στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής και θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. Ισχυρό κίνητρο δεν υπάρχει ούτε για τους γηπεδούχους, που απλά θέλουν να ολοκληρώσουν επιτυχημένα τα εντός έδρας ματς. Δηλαδή πρόκειται για ένα παιχνίδι τυπική διαδικασία, που δίνει την ευκαιρία στους δυο προπονητές να «μετρήσουν» τους παίκτες του ρόστερ που είχαν μέχρι πρότινος στο πάγκο τους.
Ο Χόρχε Μπάριος δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές για την σημερινή αναμέτρηση και έτσι στην αποστολή συμπεριέλαβε 16 ποδοσφαιριστές, όσους δηλαδή ήταν διαθέσιμοι. Συγκεκριμένα στις απουσίες συγκαταλέγονται ο τιμωρημένος Αντώνης Σωτρίνης, ο τραυματίας Κώστας Καρακώστας και οι στρατευμένοι Κατσίβελος και Ντακούρ.
Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ουρουγουανός τεχνικός αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες, αφού σε περίπτωση που αποφασίσει να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα με νεαρούς, κανείς δεν ξέρει το σχήμα και τα πρόσωπα που θα επιλέξει.
Σίγουρος για την θέση του μπορεί να είναι μόνο ο τερματοφύλακας, Νάνι, αφού δεν υπάρχει άλλος γκολκίπερ στην αποστολή. Από κει και πέρα θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Ζαρίφης, που μέχρι στιγμής στις ευκαιρίες που πήρε άφησε θετικά δείγματα γραφής στον αγωνιστικό χώρο, όπως και ο Γκινής, για τον οποίο ο Μπάριος έχει εκφραστεί κατά καιρούς με καλά λόγια για την προσπάθειά του στις προπονήσεις.
Την αποστολή της Νίκης για το σημερινό αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας αποτελούν οι: Μαουρίτσιο Νάνι, Μιχάλης Κουτσογιάννης, Δημήτρης Μοράλες, Βασίλης Κωνσταντινίδης, Αλέξης Κακαζούκης, Χρήστος Ζαρίφης, Γκόμεζ Σάντσεζ, Πέτρος Καριώτης, Σεραφείμ Μωυσίδης, Πολύβιος Παπαϊωάννου, Θανάσης Μάγγος, Δημήτρης Παπαστεργίου, Φανούρης Γκινής, Αλέκος Γεωργιάδης, Γιάννης Φλάμος, Γκαρμόνα Γκάλβεζ.
Ο Π. Συμεωνίδης από την Πιερία θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης μεταξύ του Εθνικού Φιλιππιάδας και της Νίκης. Βοηθοί του θα είναι οι Α. Σιαμέτης από την Ηπειρο και ο Αν. Γιαμούζης από την Πιερία. Τέταρτος ορίστηκε ο Κων. Μπαλατσούκας επίσης από την Ενωση της Ηπείρου. 
 
Ο Εθνικός Φιλιππιάδας
Στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής βρίσκεται ο Εθνικός Φιλιππιάδας, που όπως και η Νίκη παρουσιάζεται βαθμολογικά αδιάφορος για τη σημερινή αναμέτρηση. Βέβαια επειδή είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του θα ήθελε τη νίκη για να ικανοποιήσουν τους πιστούς φιλάθλους του. Ο σημερινός αντίπαλος των κυανολεύκων έχει απολογισμό μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα 13 νίκες, έξι ισοπαλίες και 11 ήττες. Στο σπίτι του έχει κερδίσει εννιά φορές, τρεις έχει ηττηθεί και έχει παραχωρήσει τρεις φορές τον βαθμό της ισοπαλίας. Τιμωρημένος είναι και δεν θα αγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.
 
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  
Γήπεδο: Δημοτικό Φιλιππιάδας  
Ωρα: 17.00
Διαιτητής: Π. Συμεωνίδης (Πιερία)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠ.    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ                              

15.ΜΠΑΝΤΗΣ             1.ΝΑΝΙ                                   
22.ΚΑΤΑΓΗΣ               20.ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ   
14.ΜΠΑΡΚΩΣΗΣ        27.ΚΑΚΑΖΟΥΚΗΣ      
16.ΓΑΤΖΕΛΟΣ             4.ΜΟΡΑΛΕΣ
6.ΛΕΝΤΖΟΣ                 2.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ               
10.ΤΡΟΥΛΛΗΣ                        18.ΜΑΓΓΟΣ                
23.ΜΟΥΤΑΣ                26.ΓΚΑΛΒΕΖ              
20.ΜΠΑΣΙΟΥΚΑΣ        23.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ        
25.ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ       7.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ  
90.ΦΛΟΡΕΝΣΙΟ          28.ΖΑΡΙΦΗΣ  
99.ΜΙΧΑΛΗΣ               9.ΣΑΝΤΣΕΖ                
Προπονητές:
Ν. ΛΑΠΠΑΣ                 Χ. ΜΠΑΡΙΟΣ   

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου