ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με παρουσία κόσμου η πρώτη φετινή προπόνηση του ΠΑΟΚ

με-παρουσία-κόσμου-η-πρώτη-φετινή-προπ-826727
Με την παρουσία περίπου 3.000 φιλάθλων στις κερκίδες, παρά την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε, έκανε την «πρεμιέρα» της νέας περιόδου ο ΠΑΟΚ το απόγευμα της Παρασκευής, στο γήπεδό του στην Τούμπα, όπου παλιοί και νέοι παίκτες του αποθεώθηκαν από τον συγκεντρωμένο κόσμο.

O Βλάνταν Ίβιτς μπήκε πρώτος στον αγωνιστικό χώρο και καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ και ακολούθησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο Λέο Μάτος, ο Εβγκέν Σάκχοφ και τελευταίος ο Τζάλμα Κάμπος μπήκαν στον χλοοτάπητα του γηπέδου και γνώρισαν την αποθέωση, ως είθισται σε παρόμοιες περιπτώσεις, ακολουθούμενοι από όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές.

Η προπόνηση ήταν ελαφράς μορφής και μετά από την καθιερωμένη φυσική κατάσταση ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα. Οι φίλαθλοι, συγκεντρωμένοι στις θύρες 1-2-3 κάτω από το προστατευτικό στέγαστρο, παρακολούθησαν μερικοί ως το τέλος το πρόγραμμα προπόνησης, ενώ αρκετοί από αυτούς προμηθεύτηκαν και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, που ξεκίνησε η διάθεσή τους.

Οι φίλαθλοι που είχαν και πέρυσι εισιτήριο διαρκείας, έχουν ένα χρονικό περιθώριο για να ξαναποκτήσουν το εισιτήριο της ίδιας θέσης που κατείχαν, ενώ οι τιμές είναι στα ίδια επίπεδα.

Μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που ενδιαφέρθηκαν για να μπουν στην λίστα των δωρεάν 1000 εισιτηρίων, που θα προσφέρει προς ανέργους ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης, αλλά ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί ο τρόπος διάθεσής τους, δεδομένου πως οι ενδιαφερόμενοι είναι αρκετά περισσότεροι από τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου