ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

4άδα με Βολιώτικο «χρώμα»

4άδα-με-βολιώτικο-χρώμα-826825

Στον Ολυμπιακό Βόλου οι Αναστασίου, Παλιούρας, Κολημήτρας και Ζαρίφης

Το βολιώτικο χρώμα άρχισε να μπαίνει στον Ολυμπιακό Βόλου που βήμα – βήμα προχωράει για τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που αναμένεται να είναι πλήρης στις 11 του επόμενου μήνα όταν και θα… παρουσιαστεί και η νέα φανέλα του συλλόγου.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι πρώτες κινήσεις με τις μεταγραφές να είναι ήδη 9, δείχνουν ότι η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα έχει ως στόχο να είναι «περαστική» από τη Γ’ Εθνική και να επιστρέψει άμεσα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Οι μεταγραφές συνεχίζονται και μετά τον γκολκίπερ Σάκη Κατσούλη, τον επιθετικό Κώστα Φλίγκο, τον Σκοπιανό Ιβάν Ναστέφσκι, τον Πορτογάλο μέσο Φελίπε Ντα Κόστα και τον μέσο Γιάννη Δωματά -όλοι παίκτες ανώτερης κατηγορίας- χθες έγιναν γνωστοί και οι πρώτοι 4 Βολιώτες που πλέον ανήκουν επίσημα στον Ολυμπιακό.

Ηταν άλλωστε γνωστές κάποιες συμφωνίες με πρώτη αυτή του Αλέξανδρου Αναστασίου από τον Πύρασο με τον 25χρονο επιθετικό να γυρίζει στον Ολυμπιακό (είχε αγωνιστεί σε μικρότερη ηλικία) με εμπειρίες έχοντας καταγράψει 52 συμμετοχές και 14 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακόμη στην ομάδα του Ολυμπιακού επιστρέφει ο Αγγελος Κολημήτρας που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στη Νίκη και στο δεύτερο μισό στην Καλαμάτα παίζοντας σε 15 ματς. Ο Βολιώτης μέσος ανήκε στον Ολυμπιακό πιο πριν και μάλιστα την περίοδο 13-14 όταν αγωνίστηκε σε 5 ματς πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Ως επιστροφή λογίζεται και αυτή του νεαρού μεσοαμυντικού Βασίλη Ζαρίφη που το τελευταίο 6μηνο αγωνίζονταν στον Ηρακλή που στέφθηκε πρωταθλητής ΕΠΣΘ φεύγοντας από την ερυθρόλευκοι ομάδα Νέων, ενώ πιο πριν έπαιξε σε Πύρασο και Νέους Αθλητές Νίκης.

Από τους Βολιώτες που δεν έχουν ξανααγωνιστεί επαγγελματικά στο Βόλο είναι ο 28χρονος γκολκίπερ Κωνσταντίνος Παλιούρας που είχε φύγει ως διεθνής με την Παίδων από τον Μαγνησιακό για τον ΠΑΟΚ και μετά από τρία χρόνια δόθηκε δανεικός αρχικά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στη συνέχεια στη Ζάκυνθo, ενώ έπειτα αγωνίστηκε σε Μακεδονικό, ξανά στη Ζάκυνθο, στον ΑΟ Μυκόνου, στη συνέχεια κέρδισε άνοδο με τον Πανσερραϊκό και πέρσι αγωνίστηκε στην Καλαμάτα.

Ακόμη στον Ολυμπιακό σκέπτονται και επενδύσεις με νέους παίκτες και πιθανότατα θα ανακοινωθεί ένας ακόμη γκολκίπερ και συγκεκριμένα ο νεαρός Νίκος Μπουργάνης του Θησέα. Πρόκειται για ταλαντούχο τερματοφύλακα, 19 ετών, ο οποίος έκανε πολύ καλή χρονιά με την ομάδα της Αγριάς, ενώ στα υπόψιν είναι κι άλλοι νεαροί…

Πάντως υπάρχουν και οι συμφωνίες με άλλους ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια είναι σε ισχύ, ενώ ο προπονητής Π. Τζαναβάρας θέλει να έχει πλήρες ρόστερ στον τόπο προετοιμασίας (Καϊμακτσαλάν), ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 18/7 στο Πανθεσσαλικό! Η νέα φανέλα θα είναι της Umbro, έχουν προσληφθεί 2 νέοι φροντιστές, βοηθός προπονητή θα είναι ο Βολιώτης Κώστας Μπράτσος, ενώ ο Παναγιώτης Νάσης αναμένεται να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο των ερυθρολεύκων ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Για τους νέους παίκτες εκτός από τους ανακοινωθέντες, ο Ηλίας Σταύρου, πρώην αμυντικός μέσος της Καλλιθέας, συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό, ενώ λόγος για συμφωνία γίνεται και για τον κεντρικό αμυντικό του Αχαρναϊκού Γιάννη Κωστόπουλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου