ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Τύρναβο σήμερα ο Πύρασος

με-τύρναβο-σήμερα-ο-πύρασος-435604

Να πάρει τη ρεβάνς για τη βαριά ήττα του πρώτου γύρου θέλει σήμερα ο Πύρασος κόντρα στον πρωτοπόρο και πρωταθλητή Τύρναβο. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη θα επιδιώξει να χαλάσει το πάρτι ανόδου που θα έχουν στήσει οι άνθρωποι του Τυρνάβου, ενόψει και του αυριανού φιλικού εορταστικού χαρακτήρα που θα δώσει ο Πυργετός κόντρα στην ΑΕΛ. Η ΑΕ Διμηνίου από την άλλη θα πάρει χωρίς αγώνα το παιχνίδι με τον Αστέρα, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Διμήνι καθώς η ομάδα της Ιτέας έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
 
Με στόχο τη νίκη
Με μοναδικό στόχο τη νίκη ή έστω το θετικό αποτέλεσμα θα αναχωρήσει σήμερα για τον Τύρναβο ο Πύρασος. Οι δύο ομάδες μπορεί να είναι αδιάφορες βαθμολογικά, ωστόσο έχουν δείξει πως μάχονται στα παιχνίδια τους και παλεύουν για τη νίκη. Άλλωστε ο Πύρασος θέλει και μια άτυπη ρεβάνς για τη βαριά ήττα που γνώρισε στον πρώτο γύρο στην Αγχίαλο με σκορ 3-0, από την οποία άρχισε και η κοιλιά της ομάδας την περίοδο μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Ο προπονητής της ομάδας, Λάκης Μπακάλης, τόνισε για το σημερινό παιχνίδι: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο και πρωταθλητή της κατηγορίας. Πρέπει να έχουμε καλή παρουσία, καθώς ο Τύρναβος παρ’ ότι έχει ανέβει, παλεύει όλα τα ματς μέχρι τέλους» τόνισε ο Βελεστινιώτης κόουτς, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ρουκά που έχει τράβηγμα στο δικέφαλο. Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης. Τέλος να σημειώσουμε πως ο Πύρασος ανανέωσε τη συνεργασία του και με τον Νίκο Μπασδάνη και για την επόμενη χρονιά. Ο έμπειρος μέσος μετρά ήδη 13 χρόνια στην ομάδα και είναι ένας εκ των αρχηγών με την παραμονή του να θεωρούνταν επιβεβλημένη, όπως και τελικά έγινε. Η αποστολή του αυριανού αγώνα αποτελείται από τους: Τσιλίγκο, Στούκα, Αποστολίδη Μ., Μπλότσικα, Γκάγκα, Μπασδάνη, Δανόπουλο, Φραγκούλη, Νούσια, Κρεββατά, Τσάπι, Χρ. Κίτσο, Κ. Κίτσο, Ζάγκα, Στεφανή, Πετρίδη, Αρσένο, Κωνσταντάκο και Φούκη. Διαιτητής θα είναι ο Παναγιωτίδης από τη Φλώρινα με βοηθούς τους Καλδάνη και Κούγια του ίδιου συνδέσμου. 
    
 
Η αυριανή 29η αγωνιστική
Απόλλων Λάρισας-Μετέωρα
Βράχος Καστρακίου-Πυργετός
Καρδίτσα-Ελασσόνα
Βελούχι-Μουζάκι
 
 
Ατρόμητος Σπερχ.-Αγρότης Λιαν.
ΑΕ Διμηνίου-Αστέρας Ιτέας.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου