ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμοι να… δώσουν τα χέρια Μπέος και Τσιώλης

ετοιμοι-να-δώσουν-τα-χέρια-μπέος-και-τ-426462

Η ανανέωση μιας συνεργασίας είναι κάτι σημαντικό, αλλά είναι ένα πολύκροτο σίριαλ, έστω και αν οι πρωταγωνιστές του κρατούν «κάτω την μπάλα» και μαζί τα χαρτιά τους κλειστά. Ισως πάντως και σήμερα να μπει «τελεία» και η κατάληξη μάλιστα να είναι θετική, αφού αυτό θέλουν οι περισσότεροι. Ο λόγος φυσικά για την ανανέωση του συμβολαίου του Σάκη Τσιώλη με τον Ολυμπιακό Βόλου, κάτι που εν πολλοίς θα ξεκαθαρίσει στη συνάντηση του Καρδιτσιώτη τεχνικού με το μεγαλομέτοχο Αχιλλέα Μπέο.
Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» φαίνεται να είχε μια ακόμη τηλεφωνική επικοινωνία με το Σάκη Τσιώλη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεταξύ τους ραντεβού κανονίστηκε για σήμερα.
Θυμίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος και ο προπονητής είχαν ήδη κάνει μία πρώτη κουβέντα μετά την επικύρωση της ανόδου στη Super League, ενώ όλο αυτό το διάστημα έχουν αφήσει να διαφανεί ότι το «ναι» είναι πιο κοντά από το «όχι» σε ό,τι αφορά και τις δύο πλευρές.
«Είμαστε σε καλό δρόμο» είναι η φράση που είπε και χθες -όπως έχει αναλόγως πράξει πολλάκις όποτε έχει ερωτηθεί- ο Σάκης Τσιώλης. Ανάλογη είναι η απόκριση και του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος τρέφει απεριόριστη εκτίμηση στο συγκεκριμένο προπονητή, αλλά φυσικά επιθυμεί να σταθμίσει όλες τις παραμέτρους πριν από την οριστική απόφαση, ενώ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η απόφαση… είναι δική του.
Αν πάντως σήμερα υπάρξει συμφωνία, τότε το αυριανό παιχνίδι στο Στάδιο Βόλου κόντρα στη Ρόδο θα αποτελέσει ιδανικό πεδίο για να αποθεωθούν αμφότεροι από τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».
Στο αγωνιστικό μέρος αύριο ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να σημειώσει τη 12η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να στεφθούν στο τέλος πρωταθλητές.
 
Ο Τσιώλης αύριο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Δημήτρη Αρβανίτη και Ευθύμη Κοτίτσα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Βιθέντε Μόνχε, Λεωνίδα Καμπάνταη ,Μανώλη Λιαπάκη και Γιάννη Ζαραδούκα που είχαν προβλήματα τραυματισμού.
 
 
 
Τα εισιτήρια με Ρόδο
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι με τη Ρόδο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου προσκαλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους από τα σημεία προπώλησης, τα οποία είναι τα εξής.:
* ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, τηλ: 24210 34507,
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράκα, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ: 24210 20720,
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχάβας, Αγίου Δημητρίου 37, στη Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ: 24210 53749,
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Καψιώχας, Ιωλκού 3, τηλ: 24210 30249
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παλληκαρίδης Ελ. Βενιζέλου 47Α, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ: 24210 32110.
* Τόρης Γιώργος και Χατζή Άννα ΕΠΕ, Καψάλη 9, Βόλος, τηλ: 24210 63421, 81533. * Κουτρούμπας Γιώργος, ιατρικά είδη,  Β. Κωνσταντίνου 100, στο κέντρο του Αλμυρού, τηλ: 24220 21022
Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ (θύρα 1) και 15 ευρώ (θύρες 3-5).

Η είσοδος είναι δωρεάν για τους κατόχους καρτών διαρκείας, για τις γυναίκες και τα παιδιά.

 
Αύριο και οι Νέοι
Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού υποδέχεται αύριο στις 12 το μεσημέρι τη Ρόδο στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Α. Τρυφωνίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μπαρκονίκο και Γ. Καπνιά. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Π. Παλάσης (όλοι από ΕΠΣ Θεσσαλίας).
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου