ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μένουν ελεύθεροι 18 παίκτες στη Νίκη

μένουν-ελεύθεροι-18-παίκτες-στη-νίκη-429052

Την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας περιμένουν άπαντες στη Νίκη, προκειμένου να αποκαλυφτούν στη συνέχεια τα σχέδια του Στράτου Γιδόπουλου ενόψει της νέας σεζόν. Μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστικό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τους κυανόλευκους, αλλά φαίνεται πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα τρέξει τις εξελίξεις για την επόμενη χρονιά αμέσως μετά τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.
Κάποιοι αισιόδοξοι πάντως πιστεύουν ότι ο Γιδόπουλος ίσως να αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα πριν το εντός έδρας ματς με τη Δόξα Κρανούλας.
Οι οργανωμένοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραιτηθεί και να δώσει τις μετοχές, αλλά ο ίδιος παρά τις αρκετές φραστικές επιθέσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς, τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν δείχνει διατεθειμένος να παρατήσει την προσπάθεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν του έχει περάσει ποτέ από το μυαλό το ενδεχόμενο να φύγει… Αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες. Αν μείνει πάντως ο Γιδόπουλος, για να πείσει τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο τη νέα σεζόν θα πρέπει να αποδείξει στην μεταγραφική περίοδο ότι όντως κάτι έχει αλλάξει και πώς η ομάδα βάζει τον πήχη ψηλά. Αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση που ακολουθηθεί η ίδια «πολιτική» όπως πέρυσι για την ενίσχυση της Νίκης, η μοίρα της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι προδιαγεγραμμένη.

Λήγουν τα συμβόλαια 18 ποδοσφαιριστών
Ο Χόρχε Μπάριος και οι παίκτες του δεν μπορούν να μένουν ανεπηρέαστοι απ’ όλα αυτά και ήδη στα αποδυτήρια συζητούν μεταξύ τους για το τι μέλλει γενέσθαι. Αρχικά περιμένουν να γίνουν συζητήσεις για τα χρήματα που τους οφείλονται από την τρέχουσα σεζόν και μετά να συζητήσουν για την πιθανή παραμονή τους. Αλλωστε τα συμβόλαια των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών λήγουν και με τις υπάρχουσες συνθήκες πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα. Πάντως δεν εξαρτάται μόνο από τους παίκτες, αφού το ρόστερ χρειάζεται και πολλές αλλαγές, αν η Νίκη τη νέα σεζόν θελήσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο…
Λήγουν τα συμβόλαια 18 ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Αντώνη Σωτρίνη, Φανούρη Γκινή, Βασίλη Κωνσταντινίδη, Κώστα Καρακώστα, Μαουρίτσιο Νάνι, Αλέξανδρου Κακαζούκη, Θανάση Μάγγου, Φώτη Τάσσο, Πέτρου Καριώτη, Γκόμεζ Σάντσεζ Ερνέστο, Σπύρου Ζάγκα, Δημήτρη Μοράλες, Μιχάλη Κουτσογιάννη, Αλέκου Γεωργιάδη, Δημήτρη Παπαστεργίου, Σεραφείμ Μωυσίδη, Σπύρου Ζάγκα και Γκαρμόνα Γκάλβεζ. Από αυτούς οι περισσότεροι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Επίσης λήγει η συνεργασία με την ομάδα των Μάριου Μαυρουδή, Χρήστου Στάμου, Κώστα Σβανιά και Σταμάτη Σαπαλίδη, που έχουν όμως κάνει προσφυγή και ήδη θεωρούνται ξένα σώματα στην ομάδα. Αντίθετα μένουν στο ρόστερ μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι νεαροί Χρήστος Ζαρίφης, Γιάννης Φλάμος, Χρήστος Κατσίβελος και Σπύρος Ντακούρ, οι οποίοι και έχουν συμβόλαιο έως το 2011, ενώ ο Πολύβιος Παπαϊωάννου έως το 2013.
Ηδη ο Σεραφείμ Μωυσίδης φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Καβάλα για να συνεχίσει την καριέρα του και αναμενόταν μάλιστα χθες να ανακοινωθεί και επίσημα. Συζητήσεις με τους υπόλοιπους δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής, κι αν και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές που φέτος έδειξαν θετικά στοιχεία, βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών, ο Στράτος Γιδόπουλος δεν έχει επισπεύσει τις διαδικασίες.
Περιμένει παράλληλα και την έκθεση του Χόρχε Μπάριος και τις εισηγήσεις του για το έμψυχο δυναμικό. Ο Ουρουγουανός που μίλησε πριν δυο μέρες με δηλώσεις του για το θέμα της παραμονής του έδειξε ότι είναι θετικός, αλλά μετέφερε τις όποιες εξελίξεις για μετά την λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Προς το παρόν αυτό που προέχει όπως φαίνεται για το Γιδόπουλο και τον Μπάριος είναι να κλείσει θετικά η σεζόν. Δυο παιχνίδια απέμειναν για την ολοκλήρωση και της φετινής διοργάνωσης της Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Νέας Ιωνίας να αγωνίζεται αύριο στην Φιλιππιάδα κόντρα στον Εθνικό και την τελευταία αγωνιστική να φιλοξενεί στο Πανθεσσαλικό τη Δόξα Κρανούλας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου