ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Νίκη και πάλι ο Παπούλιας

στη-νίκη-και-πάλι-ο-παπούλιας-829309

Επίσημα στα κυανόλευκα και ο προπονητής Λάμπρος Πρέκας

Στη Νίκη Βόλου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Παναγιώτης Παπούλιας, με τον Βολιώτη καλαθοσφαιριστή να επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε, ενώ οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν χθες και επίσημα τη συμφωνία με τον προπονητή Λάμπρο Πρέκα, για τον οποίο σας είχε ενημερώσει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ από τις 3 Ιουνίου.

Ο 44χρονος τεχνικός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάστηκε με επιτυχία σε Ολυμπιακό Βόλου και Ανάληψη θεωρείται από τους γνώστες της Α1 ΕΣΚΑΘ στην οποία θα αναλάβει να οδηγήσει εκ νέου τους κυανόλευκους στην κορυφή.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε βρήκε την ομάδα της Νίκης να κατακτά την πρώτη θέση στην κατηγορία, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με την ομάδα των Φαρσάλων να κερδίζει την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσα από τα playoffs.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου: «Ο νέος και φιλόδοξος Βολιώτης προπονητής Λάμπρος Πρέκας αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία της μπασκετικής Νίκης Βόλου. Εχοντας συλλέξει εμπειρίες αγωνιζόμενος για χρόνια σε Εθνικές κατηγορίες και όντας στο πρόσφατο παρελθόν προπονητής σε ακαδημίες και ανδρικές ομάδες της πόλης μας, θα αναλάβει το κοουτσάρισμα της ανδρικής μας ομάδας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Η ανακοίνωση Παπούλια: «Πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας της Νίκης Βόλου ο Παναγιώτης Παπούλιας. Ο 24χρονος (γεν. 1992) αθλητής με ύψος 1.88, αγωνίζεται στις θέσεις των guard και θα ενισχύσει την ομάδα μας στην πορεία της επόμενης σεζόν.

Προέρχεται από τα σπλάχνα της Νίκης Βόλου, καθώς ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομών της ομάδας μας, ενώ μαζί με την υπόλοιπη Παιδική ομάδας της Νίκης Βόλου κατέκτησε 2 φορές την 3η θέση Πανελληνίως, όντας και τις 2 φορές ο πρώτος σκόρερ και μέλος της καλύτερης 5αδας της τελικής διοργάνωσης. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Παίδων την περίοδο 2007-2008.

Τη σεζόν 2009 – 2010 αγωνίστηκε με τη Νίκη Βόλου στην Γ’ Εθνική, την επόμενη μεταπήδησε στο Αιγάλεω και την Β’ Εθνική, ενώ επέστρεψε στη Νίκη Βόλου για να αγωνιστεί τις 2 επόμενες χρονιές στην Β’ και την Α2’ Εθνική Κατηγορία αντίστοιχα. Τις σεζόν 2013-2014 & 2014-2015 αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική Κατηγορία όντας εκ των πρωταγωνιστών με την ομάδα της Μεταμόρφωσης, με την οποία ξεκίνησε και την τελευταία αγωνιστική περίοδο μέχρι και αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Το υπόλοιπο μισό της περσινής χρονιάς αγωνίστηκε στον Γ.Σ. Αλμυρού όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 24 πόντους μ.ο. ανά αγώνα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου