ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αγγαρεία» στα Γρεβενά

αγγαρεία-στα-γρεβενά-429052

Με 15 παίκτες στην αποστολή θα παραταχθεί σήμερα η Νίκη στα Γρεβενά, προκειμένου να δώσει το εξ αναβολής παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. και είναι σχεδόν αδιάφορη και για τις δύο ομάδες, που δεν κυνηγούν πλέον κάτι στο πρωτάθλημα.

Το ματς αποτελεί αγγαρεία ειδικά για την ομάδα της Νέας Ιωνίας, που ναι μεν δικαιώθηκε για την επιμονή της να κυνηγήσει τον ορισμό της αναμέτρησης στα αθλητικά δικαστήρια, αφού δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία του πρωταθλήματος και είχε αναβληθεί λόγω χιονόπτωσης, αλλά από την άλλη δεν έχει και τίποτα επιπλέον να κερδίσει. Το ίδιο όμως συμβαίνει και για τον Πυρσό, που όταν ενδιαφερόταν να πάρει το ματς στα χαρτιά και κίνησε τις νομικές διαδικασίες βρισκόταν στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Τώρα όμως έχει βγει εκτός στόχων.

Πέντε απουσίες μετρά ο Χόρχε Μπάριος για το σημερινό ματς. Συγκεκριμένα δεν μπορεί να υπολογίζει στους στρατευμένους Κατσίβελο και Ντακούρ (παρουσιάζεται σήμερα), στον Καριώτη που σήμερα παίρνει το απολυτήριο από την μονάδα του, στον τιμωρημένο Μωυσίδη και στον τραυματία Καρακώστα, που ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στο πόδι του μετά το ματς με τη Βέροια.

Να σημειωθεί ότι αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι για τον Αντώνη Σωτρίνη που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί τις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Η Νίκη θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα για λόγους γοήτρου και μόνο, αφού το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά το παιχνίδι της Κυριακής και τη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Βέροια. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στον πρώτο γύρο οι κυανόλευκοι είχαν επικρατήσει 2-1 του Πυρσού στο Πανθεσσαλικό.

Ο Χόρχε Μπάριος αναμένεται να παρατάξει το Νάνι κάτω από τα δοκάρια, και τους Κακαζούκη, Παπαστεργίου, Σωτρίνη και Μοράλες στην άμυνα. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Κουτσογιάννης, Μάγγος και Γκάλβεζ, ενώ τις δυο πτέρυγες θα καλύψουν οι Γεωργιάδης και Κωνσταντινίδης. Προωθημένος θα είναι ο Σάντσεζ. Δεν αποκλείεται πάντως ο Ουρουγουανός τεχνικός να επιλέξει να κάνει και αλλαγές στην ενδεκάδα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρότερους ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή: Νάνι, Κακαζούκης, Μοράλες, Σωτρίνης, Παπαστεργίου, Φλάμος, Μάγγος, Γκαλβέζ, Κουτσογιάννης, Σάντσεζ, Κωνσταντινίδης, Παπαϊωάννου, Ζαρίφης, Γκινής, Γεωργιάδης.

Ο Λαρισαίος, Θανάσης Τζήλος θα διευθύνει το ματς και θα έχει για βοηθούς του τους Ν. Κούτρα και Δ. Τίκα από την Ηπειρο. Τέταρτος θα είναι ο Αν. Ζήλος επίσης από τη Λάρισα.

Ο Πυρσός Γρεβενών

Στον Πυρσό Γρεβενών άρχισαν οι αποχωρήσεις και ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, πράγμα που αποδεικνύει ότι τα παιχνίδια που μένουν για την λήξη της αγωνιστικής περιόδου αποτελούν τυπική διαδικασία για τους σημερινούς γηπεδούχους. Συγκεκριμένα έλυσαν τα συμβόλαιά τους οι Χατζηβασιλειάδης και Μπανούσης. Ο Πυρσός Γρεβενών βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης με 46 βαθμούς έχοντας απολογισμό 13 νίκες, 7 ισοπαλίες και εννιά ήττες. Στην έδρα του έχει πάρει οκτώ φορές το «τρίποντο», τέσσερις φορές παραχώρησε τον βαθμό της ισοπαλίας και μόλις δυο έχει ηττηθεί.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

Γήπεδο: Δημοτικό Γρεβενών

Ωρα: 17.00

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

82.ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ 1.ΝΑΝΙ

15.ΚΟΥΡΔΑΚΗΣ 20.ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

17.ΧΑΤΖΗΣ 27.ΚΑΡΙΩΤΗΣ

30.ΝΑΙΝΤΟΣ 5.ΣΩΤΡΙΝΗΣ

72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ 4.ΜΟΡΑΛΕΣ

6.ΣΕΡΕΤΗΣ 18.ΜΑΓΓΟΣ

10.ΓΚΑΡΟΖΗΣ 2.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

8.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 26.ΓΚΑΛΒΕΖ

11.ΔΟΥΜΑΣ 23.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

33.ΒΕΛΩΝΗΣ 7.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

50.ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ 9.ΣΑΝΤΣΕΖ

Προπονητές:

Α. ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ Χ. ΜΠΑΡΙΟΣ

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου