ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα «φώτα» στην Τούμπα

τα-φώτα-στην-τούμπα-454315

Με τους αγώνες της 3ης ημέρας, συνεχίζονται το επόμενο διήμερο τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί σήμερα τον Ολυμπιακό, με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τον φέρει στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας και θα τον καταστήσει φαβορί για την συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μοναδική απουσία για τον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης αυτή του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα, έτσι ώστε να εκμεταλλευθούν στην συνέχεια τον αγώνα που θα δώσουν με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να πάρουν το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Απών από την αναμέτρηση της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Ντουντού Σεαρένσε. Ο Βραζιλιάνος άσος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο ματς με την ΑΕΚ και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αποφάσισε να είναι το αυριανό το ένα ματς που θα λείψει, ενώ το άλλο θα είναι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Αποκλείστηκαν επίσης από την αποστολή ο Ζαϊρί, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο, ο Ντιόγκο που ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο και ο Στολτίδης, που ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο.

Tα δύο αυτά διαδοχικά παιχνίδια μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, σήμερα στην Τούμπα και την προσεχή Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενδέχεται να κρίνουν εν πολλοίς την πρώτη θέση των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα, η οποία εξασφαλίζει στον κάτοχό της ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της ερχόμενης σεζόν. Οι δύο μονομάχοι των επόμενων ημερών αποσπάστηκαν από τους διώκτες τους μετά τη 2η αγωνιστική, κερδίζοντας τα εντός έδρας ντέρμπι με Αρη και ΑΕΚ αντίστοιχα. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε πολύ εύκολα 2-0 του Αρη στην Τούμπα και ισοβαθμεί στους 7 βαθμούς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχοντας 4 δοκάρια, λύγισε 2-1 την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά από ένα δραματικό παιχνίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Τριτσώνη.

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι, η οποία αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Φωτάκη, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού για το ματς της Τούμπας είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντάτολο, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισαϊρ, Λούα Λούα και Βαλεριάνος.

Την Πέμπτη η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Αρη σε μία αναμέτρηση, χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον, αφού όπως φαίνεται η «μάχη» για το τσάμπιονς λιγκ θα κριθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα και η ειδική βαθμολογία, έχουν ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ

21:15 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός NOVA

ΑΥΡΙΟ

19:00 ΑΕΚ-Αρης ΣΚΑΪ

Βαθμολογία

Ολυμπιακός 7

ΠΑΟΚ 7

Αρης 3

ΑΕΚ 2

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου