ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πανελλήνιων ρεκόρ… συνέχεια για την άτυχη Κτενά

πανελλήνιων-ρεκόρ-συνέχεια-για-την-ά-837192

Ακόμα μια μεγάλη επίδοση σημείωσε η Βολιώτισσα Σοφία Κτενά, στην τελευταία ημερίδα προετοιμασίας Τεχνικής κολύμβησης, πριν από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών που θα φιλοξενηθεί στα τέλη του μήνα, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας Β. Πολύμερος. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος, σε μια διοργάνωση που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου το περασμένο Σάββατο 4 Ιουνίου, με τη συμμετοχή 250 αθλητών και αθλητριών κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. υποβρύχιο, με επίδοση 38.87, αλλά έχασε μόλις για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου το ρεκόρ Ευρώπης (38.86).

Η 27χρονη κολυμβήτρια συνεχίζει να προετοιμάζεται εντατικά, μαζί με την υπόλοιπη Εθνική ομάδα για την κορυφαία διοργάνωση που θα γίνει στην πόλη μας, φιλοδοξώντας σε νέες Παγκόσμιες διακρίσεις, μπροστά στο βολιώτικο κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κτενά έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό της στο χέρι, που της είχε στερήσει τη συμμετοχή την τελευταία ημέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ΟΠΕΝ, που είχε πραγματοποιηθεί πριν μερικές εβδομάδες και πάλι στο Βόλο.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου