ΣΤΙΒΟΣ

Νέες επιτυχίες των αθλητών του Γ.Σ. Βόλου

νέες-επιτυχίες-των-αθλητών-του-γ-σ-βόλο-841386

Την περασμένη Κυριακή διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης οι ετήσιοι αγώνες στη μνήμη του Νίκου Ζαχαριάδη, όπου μετείχαν αθλητές και αθλήτριες του Γ.Σ. Βόλου στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, ενόψει των Πανελληνίων πρωταθλημάτων που ακολουθούν.

Ο Παναγιώτης Πήτας προετοιμαζόμενος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δεκάθλου, που θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου στην πόλη των Σερρών έλαβε μέρος σε δύο αγωνίσματα κάνοντας ατομικά ρεκόρ.

Συγκεκριμένα ο Βολιώτης αθλητής συμμετείχε στα 110 μέτρα με εμπόδια, όπου και έκανε 16΄΄37 (παλαιό 16΄΄51) και στην Σφαιροβολία 13,20m (παλαιό 12,81m) καταλαμβάνοντας μάλιστα την 3η θέση.

Από την άλλη η Βιβιάνα Αθανασού λαμβάνοντας μέρος στο άλμα τριπλούν Γυναικών κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία Κορασίδων, κάνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ 11.90m (παλαιο11.57m), που είναι 2η επίδοση στην κατηγορία της για φέτος.

Στη συνέχεια η Μαρία Κοτρούτσου, έχοντας στομαχικές διαταραχές δεν τα κατάφερε εξίσου καλά από άποψη επίδοσης, αλλά κατέλαβε τη 2η θέση στο άλμα τριπλούν Γυναικών με 12.41m.

Τέλος, ο Γιάννης Γρηγορίου είχε επίδοση 12.66μέτρα στο άλμα τριπλούν Ανδρών προετοιμαζόμενος με τη σειρά του για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παιδων.

Ο πολύπειρος προπονητής Γιάννης Κουτσοφλίνης δήλωσε ότι: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις όλων των παιδιών, μιας και όλοι τους έχουν κάνει ατομικά ρεκόρ και πιστεύω ότι θα τα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο. Ιδιαίτερα θέλω να αναφερθώ στον Παναγιώτη Πήτα, ο οποίος θα έχει πολύ μεγάλη εξέλιξη και για την Βιβιάνα Αθανασού η οποία δείχνει να αφομοιώνει το καινούργιο της αγώνισμα και θα πάει ακόμη πιο μακριά, ενώ για τη Μαρία Κοτρούτσου θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά της».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου