ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για πρόκριση στο Ρίο η Βόντζου του ΝΟΒΑ

για-πρόκριση-στο-ρίο-η-βόντζου-του-νοβα-846107

Μετέχει στην Προολυμπιακή Ρεγκάτα στην Λουκέρνη

Αναχώρησαν χθες Πέμπτη 19/5, τα τρία ελληνικά πληρώματα της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, που θα διεκδικήσουν τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, από την Προολυμπιακή Ρεγκάτα που θα διεξαχθεί από 22 έως 24 Μαΐου, στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

Πρόκειται για το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών με την Αναστασία Βόντζου του ΝΟΒΑ και την Γεωργία Δημάκου του ΝΑΣ, το αντίστοιχο πλήρωμα των ανδρών, καθώς και την τετράκωπο άνευ ελαφρών βαρών ανδρών.

Συνολικά στην προολυμπιακή ρεγκάτα της Λουκέρνης και στα 14 αγωνίσματα που θα δώσουν τις τελευταίες προκρίσεις, θα πάρουν μέρος 400 αθλητές και αθλήτριες από 47 χώρες.

Στα αγωνίσματα που θα πάρουν μέρος τα ελληνικά πληρώματα οι δύο πρώτοι νικητές από κάθε αγώνισμα θα πάρουν και τα πολύτιμα εισιτήρια.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒΑ Χρήστος Γεροβασίλης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, η εφορεία κωπηλασίας, οι προπονητές της και οι συναθλητές της, εύχονται στην κωπηλάτρια Βόντζου και στο πλήρωμά της, καλή επιτυχία στην δύσκολη αυτή προσπάθεια για την επίτευξη αυτού του μεγάλου αλλά όχι ακατόρθωτου στόχου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου