ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ωρα τελικού για Ολυμπιακό – ΑΕΚ

ωρα-τελικού-για-ολυμπιακό-αεκ-847614

Μετά από καθυστερήσεις και αναβολές η σέντρα θα δοθεί σήμερα στις 8.30 μ.μ.

Μετά από καθυστερήσεις και αναβολές τελικώς σήμερα έχουμε τελικό… Ο Ολυμπιακός διεκδικεί το υπ’ αριθμόν 18 νταμπλ της ιστορίας του. Η ΑΕΚ θέλει να κάνει την πρώτη άρση Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 2011. Ποιος θα υλοποιήσει τον στόχο του; Η απάντηση, σήμερα στις 8.30 μ.μ., στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα μεταδώσει το κανάλι OTE SPORT 1HD.

Μόνο ο Ομάρ εκτός

Εξαιρουμένου του τραυματία Ομάρ Ελαμπντελαουί ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε να πάρει όλους τους διαθέσιμους παίκτες για τον σημερινό τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αποσυρθούν στον ξενώνα του Ρέντη 26 ποδοσφαιριστές και σήμερα το πρωί θα επιλέξει ποιους 16 συν δύο νεαρούς (που επιβάλλονται από τους κανονισμούς) θα έχει στη δωδεκάδα.
Λέγεται πως ο Μάρκο Σίλβα θα δώσει στον νεαρό γκολκίπερ Κατσιμήτρο (γιο του παλιού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Β. και της Νίκης Β.) μία από τις δύο θέσεις των νεαρών και όλα δείχνουν πως θα αφήσει εκτός 18άδας τον Καπίνο χρησιμοποιώντας βασικό τον Ρομπέρτο. Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ετοιμοπόλεμος, αλλά το πιθανότερο είναι ο Σιόβας να αποτελεί τον παρτενέρ του Ντα Κόστα στα στόπερ. Μια πιθανή σύνθεση είναι: Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουάκου, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι και Ιντέγε.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κατσιμήτρος, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πoυλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Πάνοπλη η ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για τον σημερινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Ο Στέλιος Μανωλάς είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της προπόνησης και θα έχει άπαντες (πλην του τιμωρημένου Ελντερ Μπαρμπόσα) στη διάθεσή του για το μεγάλο ματς!

Τα μέτρα ασφαλείας για τους… 300

ΑΕΚ και Ολυμπιακός το βράδυ θα παίξουν στο ΟΑΚΑ για την κούπα του Κυπέλλου, σε άδειες εξέδρες και με τους επισήμους τους να είναι αρκετά… μακριά. Στην Θύρα 29 θα είναι οι επίσημοι της ΠΑΕ ΑΕΚ και στην Θύρα 25 αυτοί της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2016 Ολυμπιακός – ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 με ώρα έναρξης 20:30, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής:

  1. Ο αγώνας θα γίνει με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων. Άπαντες οι προσκεκλημένοι θα εισέλθουν στην εγκατάσταση από την Πύλη Α και οφείλουν να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο, καθώς θα γίνεται έλεγχος ταυτοποίησης των στοιχείων τους από την Αστυνομία. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα.
  2. Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου για τους προσκεκλημένους θα ανοίξουν στις 19:00.
  3. Οι προσκεκλημένοι του Ολυμπιακού μπορούν να εισέλθουν από τη Θύρα 25, οι προσκεκλημένοι της ΑΕΚ από τη Θύρα 29 και οι προσκεκλημένοι της ΕΠΟ από τη θύρα 27.
  4. Για τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ. Δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ έχουν μόνο οι κάτοχοι προσκλήσεων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ.
  5. Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του ΟΑΚΑ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου