ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σήκωσε με τον ΠΑΟΚ ο Τζοβάρας

το-σήκωσε-με-τον-παοκ-ο-τζοβάρας-848339

Για δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στη Super League K17, επικρατώντας αυτήν τη φορά 2-1 στον τελικό κόντρα στην Ξάνθη, με το Βολιώτη ποδοσφαιριστή και μέλος της Εθνικής, Γιώργο Τζοβάρα να βρίσκει δίχτυα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τα ηνία στο 18’ με σουτ του Χατζηστράβου. Ο Μερλιόπουλος ισοφάρισε στο 26’ με κεφαλιά, όμως ο ΠΑΟΚ απάντησε ξανά στο 42’ με τον Τζοβάρα για το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη πίεσε για την ισοφάριση, όμως ο ΠΑΟΚ παρέμεινε ανώτερος, έχοντας, μάλιστα, τρεις ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμα. Γκαργκαλατζίδης και Λυρατζής που δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν, ενώ ο πρώτος είχε δοκάρι στο 80’.

ΞΑΝΘΗ: Σαββίδης, Χασάνογλου (Τενεκές 86’), Παπάζογλου, Θεοφυλάκης, Πεταλωτής, Μελιόπουλος, Ιωσηφίδης (Σπυριντόνωφ 91’), Τσαπάρης (Τζιβανόπουλος 22’ – Φιλιππίδης 78’), Ιωάννου (Αθανασιάδης 56’), Σουλεϊμάν, Καλογιάννης.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Τσαούσης, Δημητρίου, Βουτσάς, Μελεζίδης (Νουκαρής 80’), Χατζηδιμπάς (Παπαθανασίου 61’), Τζοβάρας, Χατζηστράβος, Αηδονίδης, Λυρατζής (Γαϊτανίδης 95’), Γκαργκαλατζίδης (Υφαντίδης 90’).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου