ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Δεν μας άφησε άλλη επιλογή»

δεν-μας-άφησε-άλλη-επιλογή-4074

Ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου Σπύρος Βρονταράς μίλησε για την «αποχώρησή» του

Λίγες μέρες πριν από τη διακοπή του Πάσχα, πέντε ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου αποτέλεσαν παρελθόν από τους κυανόλευκους, μετά από συνάντηση που είχαν με μέλη της διοίκησης του Συλλόγου και τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν, δίχως να τους αφήσουν κάποια άλλη επιλογή, σύμφωνα με τα λεγόμενα του έμπειρου πορτιέρο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Συγκεκριμένα από τη Μ. Τρίτη, σταμάτησαν να προπονούνται με τους κυανόλευκους, οι Βρονταράς, Κοτίτσας, Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος και Κανελλόπουλος, «αφήνοντας» την ομάδα με 15 ποδοσφαιριστές για το φινάλε της σεζόν.

Ο τερματοφύλακας Σπύρος Βρονταράς μίλησε για την αποχώρησή του από τη Νίκη Βόλου, λίγες μέρες μετά το «διαζύγιο» με τους κυανόλευκους στην ιστοσελίδα mikriliga.

Αναλυτικά όσα σχολίασε o 32χρονος πορτιέρο, ο οποίος είχε επτά συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια της ομάδας:

Δεν έχουμε δει κάποια ανακοίνωση αποδέσμευσης. Για ποιο λόγο, έλειπες από τον τελευταίο αγώνα της Νίκης Βόλου;

«Δεν ισχύει μόνο για εμένα αλλά για ακόμα τέσσερις παίκτες. Δεν έχουμε ενημερωθεί για κάτι επίσημα, αλλά μας μεταφέρθηκε τη Μεγάλη Τρίτη από έναν κύριο που δεν τον ξέραμε, δεν μας συστήθηκε κι αργότερα μάθαμε ότι πλέον είναι μέλος της διοίκησης, μαζί με έναν φίλο του, όπως μας είπε, και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα, να μην πάρουμε μέρος ξανά στην προπόνηση και να φύγουμε από τη Νίκη Βόλου και ουσιαστικά δεν μας άφησε καμία άλλη επιλογή».

Δεν επικοινωνήσατε να μάθετε τι συμβαίνει ακριβώς;

«Εκείνες τις μέρες αναζητούσαμε κι ακόμα αναζητάμε τους ανθρώπους της διοίκησης για να καταλάβουμε τι έχει συμβεί, όμως, δεν βρίσκουμε κανέναν καθώς δεν μας σηκώνουν τα τηλέφωνα!».

Ποιοι είναι οι άλλοι τέσσερις παίκτες;

«Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος και Κοτίτσας».

Εσύ αυτή τη στιγμή έχεις φύγει από το Βόλο ή είσαι ακόμα εκεί;

«Εχω φύγει ναι. Από την πόλη, όχι όμως από τη Νίκη Βόλου. Διότι δεν έχω καμία ενημέρωση ή επίσημο χαρτί που να αποδεικνύει ότι δεν είμαι μέλος της ομάδας, ούτε έχει βγει και ανακοίνωση αποδέσμευσης».

Είναι το ίδιο διοικητικό καθεστώς σε σχέση με αυτό που είχες συμφωνήσει όταν πήγες στην ομάδα;

«Δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι στη διοίκηση. Αυτοί έχουν παραιτηθεί και έχουν αναλάβει άλλοι που δεν μας έχουν ενημερώσει για τίποτα. Ωστόσο μαθαίνουμε ότι τα άτομα από τη διοίκηση που έχουν παραιτηθεί εξακολουθούν να εμφανίζονται και στο γήπεδο και στα γραφεία. Δεν ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει και δεν ξέρουμε σε ποιον να απευθυνθούμε από όλους».

Υπάρχουν οικονομικές οφειλές;

«Υπάρχουν προβλήματα που δεν έχουν λυθεί και προϋπήρχαν εδώ και τρεις μήνες».

Μίλησες με κάποιον από τη διοίκηση για να πάρεις τα χρήματά σου;

«Οχι δεν βρίσκω κανέναν. Ελπίζω κάποιος να με ενημερώσει σύντομα για το τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα και ελπίζω ότι γίνεται να γίνεται για καλό».

Με Οικονόμο την Κυριακή

Μετά το παιχνίδι στην Κατερίνη απέναντι στην Πύδνα Κίτρους και το βαρύ 4-1 η Νίκη Βόλου έχει ακόμη ένα σκόπελο να ανέβει καθώς συνεχίζει την προετοιμασία της με 14 ποδοσφαιριστές, μιας και ο Κώστας Κυπτίου δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις, που τον κράτησαν μακριά και από το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής. Αντίθετα επιστρέφει ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία.

Αντίπαλος των κυανόλευκων θα είναι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης – την Κυριακή στις 5 μ.μ. – ο οποίος «καίγεται» για τη νίκη που θα σημάνει παράλληλα και την παραμονή του στην κατηγορία με τη Νίκη Βόλου να είναι ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά αλλά να θέλει το τρίποντο για τους δικούς της λόγους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου