ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέντρα σε Νέα Σμύρνη και Τούμπα

σέντρα-σε-νέα-σμύρνη-και-τούμπα-5284

Ξεκινούν τα playoffs για ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποφάσισε να μην υλοποιήσει την απειλή να μην ορίσει διαιτητές και χθες ανακοίνωσε κανονικά ποιοι θα σφυρίξουν την πρώτη αγωνιστική των playoffs, που ξεκινούν σήμερα. Την αυλαία ανοίγουν οι Πανιώνιος και Παναθηναϊκός που αναμετρώνται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 6.15 μ.μ., ενώ στις 8.30 ξεκινά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Δίχως Κλωναρίδη ο Παναθηναϊκός

Με το παιχνίδι μεταξύ του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού ανοίγει η αυλαία των playoffs. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σήμερα στις 6.15 μ.μ. στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο των «κυανέρυθρων». Μετά το τέλος της, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι 21 παρακάτω ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ποζατζίδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Μπλέτσας, Χαλκιαδάκης και Μπαργκάν.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στην έδρα του Πανιωνίου χωρίς τον Κλωναρίδη. Ο επιθετικός έχει υποστεί σύσπαση δεξιού τετρακέφαλου και ακολούθησε θεραπεία. Ετσι, δεν είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει ο Αντρέα Στραματσόνι. Ακόμη, Τελάντερ και Πέτριτς συνέχισαν κανονικά το πρόγραμμά τους.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή. Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι θα βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Ο. Βλαχοδήμος, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Ταυλαρίδης, Λουντ, Καλτσάς, Π. Βλαχοδήμος, Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο και Βιγιαφάνιες.

Ρέφερι της αναμέτρησης ορίστηκε ο Παπαπέτρου από την Αθήνα και βοηθοί του θα είναι οι Κούλα (Ξάνθης) και Μερκενίδης (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δελφάκης από την Αρκαδία.

Μοναδικός απών ο Μάνταλος στην ΑΕΚ

Στις 8.30 μ.μ. θα ξεκινήσει το ντέρμπι μεταξύ των δικεφάλων. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Ενωση στο γήπεδο της Τούμπας.

Η φιλοξενούμενη ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Πέτρο Μάνταλο. Μετά την προχθεσινή απογευματινή προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας Στέλιος Μανωλάς, ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή.

Αυτοί είναι οι εξής: Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Αρθο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ. Η κιτρινόμαυρη αποστολή βρίσκεται από χθες για τη Θεσσαλονίκη.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μάνταλος από τον σύνδεσμο Καβάλας. Βοηθοί του θα είναι οι Καραϊσαρίδης (Πιερίας) και Καραβασίλης (Καβάλας), ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή ανέλαβε ο Βοσκάκης από το Ρέθυμνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου