ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα μετάλλια για τον Μαχητικό Γυμναστικό Σύλλογο 360ο

νέα-μετάλλια-για-τον-μαχητικό-γυμναστ-22155

Ο Μαχητικός Γυμναστικός Σύλλογος 360ο συμμετείχε με την νεοσύστατη ομάδα του στο Brazilian Jiu Jitsu, την DRACULINO TEAM CENTRAL TRIBES στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδας που διεξήχθη την Κυριακή 10Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

Με πέντε αθλητές να αγωνίζονται στα τατάμι του γηπέδου και δύο εξ αυτών με μόνο ένα μήνα προπόνηση κατάφεραν 4 μετάλλια απέναντι σε πολύ πιο έμπειρους αγωνιστικά αντιπάλους κάνοντας εντυπωσιακές νίκες αλλά και δυνατά παιχνίδια, δείχνοντας το ποιοτικό επίπεδο των προπονήσεων και της καλής δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή του Συλλόγου αλλά και από την όρεξη και διάθεση των αθλητών για το συγκεκριμένο μαχητικό άθλημα.

Ο προπονητής του Συλλόγου Συμεών Γιοβάνης δηλώνει ικανοποιημένος και ευχαριστημένος για τα αποτελέσματα των αθλητών του και τους συγχαίρει για την προσπάθειά τους. Στη δήλωσή του αναφέρει: «Ολοι οι αθλητές μας είναι χρυσοί και πρωταθλητές, γιατί αυτό που κατάφεραν μέσα σε 1 με 1,5 μήνα μόνο προπόνηση είναι άθλος και κατόρθωμα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά, είστε όλοι νικητές».

Για τον Α.Σ. 360ο διακρίθηκαν οι:

  • Γεώργιος Μιχαήλ: Masters -82Κg, 2η θέση, ασημένιο μετάλλιο
  • Φανή Νούλα: κατηγορία Γυναικών +69kg, 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο
  • Μιχάλης Γερανδρέου: κατηγορία Ανδρών -88kg, 2η θέση, ασημένιο μετάλλιο
  • Ελένη Καραμπίνη: κατηγορία Γυναικών +69Kg 3η θέση χάλκινο μετάλλιο
  • Δημήτριος Λαμπίρης: κατηγορία Ανδρών -76kg, 4η θέση

Ολοι οι αθλητές αγωνίστηκαν στις λευκές ζώνες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου